Принц Хари може и да се отдалечава от британската кралска корона, но за сметка на това беше коронясан за новия най-желан ерген в света, след като холивудската звезда Джордж Клуни мина под венчило, съобщи Контактмюзик.

Royalty Stock
Profimedia

Клуни беше първенец в годишната класация на манчестърската клиника “Краун” за трансплантация на коса в три последователни години. След като през септември миналата година сключи брак с британската адвокатка Амал Аламудин, холивудският сърцеразбирач вече няма място в ергенската класация.

След новия носител на короната принц Хари се нарежда бившият изпълнител от “Уан дайрекшън” Зейн Малик. Следва холивудската звезда Леонардо ди Каприо. В Топ 10 на най-желаните ергени в света намират място още певецът Ед Шийран, новият Супермен Хенри Кавил и Хари Стайлс от “Уан дайрекшън”.

“Едва ли е изненада за някого, че принц Хари стана най-желаният ерген в света. Всички го обичат, защото е забавен и не гледа на живота прекалено сериозно. Страхотно е също, че имаме двама червенокоси ергени в челната петица – първенеца принц Хари и класирания на четвърто място Ед Шийран”, казва хирургът от клиниката “Краун” Асим Шахмалак.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара