Осем години след своето създаване, определян за символ на клубната култура, емблематичният столичен Club Mascara, разположен в сградата на Софийската опера и балет, ще разгърне нова страница в историята си. След едногодишна пауза и цялостно обновяване, клубът ще отвори врати с нов, авторски арт дизайн и обогатена музикална концепция.

Mascara_teaser

 

С четири поредни парти вечери, от 17 до 20 декември, разнообразие от музикални стилове, топ диджеи, звездни гости и богата програма, популярното заведение ще застане отново начело на нощния живот в София.

Новият вид на Club Mascara е дело на Светослав Тодоров (Studio Mode), носител на множество престижни международни награди и създател на някои от най-добрите клубни интериори в София. Той е успял да разшири и трансформира старото пространство с модерен и артистичен интериор, изцяло в черно и бяло. Авторът на новата визия на клуба споделя: „Това е проект, който по новаторски начин ще ви пренесе при Алиса в Страната на чудесата… За да видите колко е дълбока дупката на заека и какъв друг свят се крие отвъд нея“.

Mascara Coming Soon

Club Mascara ще предложи на своите посетители внушителен саунд и озвучителна система от най-висок клас, създадена специално за заведението.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара