Petcube Camera дава възможност на стопаните на кучета и котки да останат свързани с домашните си любимци, като ги наблюдават, говорят им и играят с тях чрез лазерна показалка, директно чрез своя смартфон, без значение къде се намират.

Petcube_Camera_For_Christmas

Според проучване на FEDIAF, около 72 милиона домакинства в Европа имат поне един домашен любимец – 24% от тях котки и 25% кучета.

Иновативната Petcube Camera вече се продава у нас. Тя е заоблена, широкоъгълна камера с Wi-Fi връзка и HD видео в реално време. Действа чрез безплатни мобилни приложения за IOS и Android. Petcube осигурява изключителна възможност за:

Общуване без граници – стопаните на домашни любимци могат не само да наблюдават какво правят техните пухкави приятели, но могат да ги чуват и да им говорят през микрофона и говорителя на камерата.

Petcube Camera-03

Забавляване на домашния любимец от разстояние – стопаните могат да играят и да тренират домашните си любимци с помощта на вградена лазерна показалка.

Публикуване на снимки – всеки обожава хубавите снимки на домашния си любимец. Стопаните могат да снимат своя домашен любимец с Petcube и да ги публикуват директно в социалните мрежи чрез мобилни приложения.

Petcube Camera-02

Споделяне с приятели, със семейството, в групата – всеки притежател на Petcube Camera може да избира с кого да сподели достъпа до своята камера в режим от три независими нива за достъп. Семейство – потребителите имат същото ниво на достъп, като собственика на Petcube устройството. Приятели – стопаните могат да определят дни и часове, в които техните приятели да виждат домашния им любимец – например от понеделник до петък от 9 до 17 ч. Публично споделено за 15 минути – с избиране на тази опция Petcube Camera става откриваема за всеки, който използва Petcube приложение за период от 15 минути.

Камерата се предлага на цена от 469 лв.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара