Смел, женствен и дързък. Впуснете се в приключение на открито с Daisy Wild, най-новото попълнение в емблематичната колекция Daisy Marc Jacobs.

Новият рефил аромат излъчва свежест, напомняща букет от диви цветя.

Той ни вдъхновява да се свържем отново с природата и да преоткрием младата си, свободолюбива същност.

Дизайнът

Daisy Wild Marc Jacobs представя ново цвете капачката. Вдъхновена от букет от диви цветя, тази дива маргаритка хармонично се съчетава с розови и зелени емблематични daisy цветя.

Вътре във флакона се виждат стеблата на цветята, като още една закачлива демонстрация на очарованието на природата. Течността е преобразена в светлозелен нюанс, за да завърши новата цветна история на Daisy Wild Marc Jacobs.

За първи път този аромат на Daisy може да се зарежда повторно. Всички аромати от 30, 50 и 100 мл могат да бъдат презареждани с рефил от 150 мл.

Кутията е в красив и жив зелен цвят. Новата дива маргаритка е елегантно съчетана с розови и зелени емблематични Daisy цветя.

Ароматът

Daisy Wild съчетава нотки на бананов цвят, невиждани досега в престижната парфюмерия, с изискан жасмин и ветивер. Те създават нов пристрастяващ аромат, който прекрасно улавя същността на природата.

Връх: Акорд бананов цвят

Сърце: Жасмин, акорд макадамия

База: Сандалово дърво, ветивер

Facebook Twitter Google+

0 Коментара