Олимпийският медалист Йордан Йовчев, баскетболисти от БК  „Левски 2014“ и младежи от футболния отбор на ПФК „Левски“ набор 2001 г. се включиха в Софийския маратон, за да подкрепят Операция „Жълти стотинки“.

Легендарният гимнастик е лице на благотворителната кампания на VIVACOM вече трета година. Той поведе отбора бегачи на компанията, който надхвърляше 50 човека. Всички те, заедно със спортистите тичаха с цел да популяризират Операция „Жълти стотинки“, която тази година е в помощ на деца с множествени увреждания. Даренията от кампанията ще осигурят допълнителни рехабилитатори към „Център за надежда“ в София. Това ще облекчи живота на десетки деца и семействата им, които често се превръщат в заложници на болестта.

Кампанията може да бъде подпомогната и със sms на кратък номер 1415 или с обаждане на телефон 0-900-5-14-15. Цената е 1 лев за всички абонати на трите мобилни оператора в страната и 1,20 лв. за клиентите на предплатени услуги. За по-големи дарения има осигурена дарителска сметка: IBAN BG70TTBB94001528002490. А всеки, който желае, може да вземе една от специалните касички на VIVACOM и да я постави на своето работно място за събиране на още повече средства в помощ на децата с увреждания. Тя може да бъде заявена на имейл адрес kasichka@vivacom.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара