Венета Матева: Астрологична прогноза за май

Настъпва най-зеления, свеж и вълнуващ месец от началото на годината. В компанията на повече пухкави облачета, слънчеви лъчи, палав вятър и градски шум, ни се иска да откриваме поводи за усмивки, надежда, разбиране, любов и уют. Така ще бъде и трябва да си го позволим, защото въпреки пъстрия астрологичен сериал, дирижиран от две ретроградни планети, ни очакват приятни изненади, динамика и откриване на нови хоризонти.

Сайтът на астролог Венета Матева

В ретроградно движение на 10-и май, предстои да навлезе планетата Меркурий. Нейното ретроградно движение ще продължи до 4-и юни, между 4 градуса на знак Телец и 26 на Близнаци. Избягвайте в този период подписване на важни договори, покупка на техника и автомобил, оперативни процедури и неорганизирани пътувания. Използвайте времето за ревизия на започнати дела и отношения.

На 30-и април се случва Новолуние, съпроводено със Слънчево затъмнение в знак Телец. На 16-и май, предстои Пълнолуние, съпроводено с Лунно затъмнение в знак Скорпион. Дните между двете затъмнения очаквайте

да бъдат наситени със събития,

които в голяма част могат да бъдат и кармични. Бъдете отговорни към собствените си мисли и наблюдавайте онова, което ви се случва. Бъдете смирени, тихи и благодарни. Не забравяйте, че всичко което се случва е за наше добро, според съвършения план на Създателя.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 20-и май, Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Телци, Деви и Козирози. Няма да подмине със своите подаръци и родените във втора и трета декада Риби и Раци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение.

Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период, родените под втора и трета декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви май, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Близнаци, Водолеи и Везни. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата.

Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Стрелци, Деви и Риби. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим

какво ни предлага Меркурий.

До 22-ри май, планетата на комуникациите ще обърква плановете на родените в първите 7 дни на знаците Близнаци, Везни и Водолей. Те трябва да избягват провеждане на ключови срещи и разговори. Желателно е да се занимават с рутинни занимания и да имат търпение за случващото се.

До тази дата, напрежение в личен и професионален план ще изпитват родените в първите 7 дни на знаците Дева, Стрелец и Риби. Те също трябва да избягват започване на нови проекти.

След 22-ри май, Меркурий ще се върне в знак Телец и ще промени плановете и търсените резултати при родените в последните 7 дни на знаците Телец, Дева и Козирог. Съветвам ги да избягват подписване на нови договори, встъпване във важни преговори и рискови пътувания. Времето е подходящо за анализ, обмисляне на плановете и занимания с рутинни дела. Сложно и натоварено в този период ще бъде за родените в последните 7 дни на знаците Лъв, Скорпион и Водолей.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи, в личен и професионален план, нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 2-ри май, планетата на любовта и хармонията с радост ще дава цялата си обич на родените в последните 5 дни на знаците Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби. Дните ще им донесат приятни изненади в личен план и хубави емоции. Повече усилия в тези дни трябва да положат родените в последните 5 дни на знаците Близнаци, Дева и Стрелец.

След 2-ри май, Венера ще раздава любов и лекота в плановете на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение.

Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат родените под знаците Рак, Везни и Козирози. Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация

трябва да погледнем към Марс.

До 24-и май, Марс ще медитира в знак Риби. Това положение ще донесе енергия, мотивация и раздвижване в делата на всички родени под знаците Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби. Времето ще бъде подходящо да довършите стари дела и внимателно да избирате нови занимания и отношения. Забавяне в делата могат да очакват Близнаци, Дева и Стрелец.

След 24-и май, Огнения младеж с голяма усмивка ще се върне в собствения си дом на знак Овен. Това ще донесе заряд, успех и движение в плановете и делата на родените в първа декада Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. В този период трудности могат да имат родените в първа декада Раци, Везни и Козирози. Не е време за активни действия и крайни решения.

До 11-и май, планетата гигант Юпитер ще изминава последните си градуси в знак Риби. Нека това бъде вдъхновение за родените в трета декада Телци, Раци, Скорпиони, Водолеи и Риби. Времето е фантастично за развитие на таланти, любов и красота. Неудовлетворение в този период могат да изпитват родените в трета декада Близнаци, Деви и Стрелци. Те могат да използват времето за практични занимания, почивка и възстановяване.

След 11-и май,

Юпитер ще се отправи на пътуване в знак Овен.

Това може да изостри чувствителността ни по повод собствена значимост и авторитет. Използвайте енергията на планетата в знака, като станете по-отговорни и решителни в начинанията си. В новата си позиция Юпитер ще донесе бързи успехи и реализация на родените в първа декада Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Време е за заслужени победи и попътен вятър в платната.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент