В уютния следобед на 21-ви март, планетата на любовта и хармонията Венера, с нетърпение се промъква в дома на знак Овен и ще остане в неговите покои до 15-ти април.

Предстои за принцесата на зодиака Венера един по-горещ, вълнуващ и динамичен почти цял месец. Подозирам, че вече насладила се на топлите чувства, комфорт, спокойствие и скука в знак Риби, сега тя търси приключения и сцена.

Сега Венера в знак Овен ще трябва да бъде по-активна, дейна, говореща, показваща и доказваща. Венера отговаря за любовта, бизнес и личните ни отношения, изкуството, разбирателството и хармонията между хората. Тук на нея ще и се наложи

да бъде „мъжко момиче“,

което има цели и иска да ги постигне на всяка цена. Венера ни кара да бъдем дипломатични, а енергията в знак Овен ни дава мотивация, заряд и желание за победа. Пресявайки възможностите в живота си оставете настрани тези, които нямат потенциала да бъдат развити и реализирани. Посрещайте всеки нов ден с пламъка на знак Овен и с любов преминавайте през него с възможностите на Венера и нейната топлина.

Сайтът на астролог Венета Матева

Приятелска подкрепа тя ще среща по пътя си от Сатурн, Юпитер, Слънцето и Марс. Сатурн ще я прави по-прецизна в делата. Това ще ни носи увереност, сили и мотивация за успех и реализиране на планове. Дружбата и с Юпитер ще ни носи

късмет, лекота и спокойствие,

а подкрепата и от Марс ще ни дава лично удовлетворение, разбирателство с околните и желание за развитие.

Между 7-ми и 12-ти април Венера ще прави напрегнат аспект с планетата Плутон. Това ще предизвика желанието ни да приключим стари отношения в личен и професионален план, които нямат градивния потенциал да бъдат полезни за нас в бъдеще. Периодът ще съвпада с новолунието в знак Овен, което ще ни даде възможности да си пожелаем лично удовлетворение, развитие и постигане на нови персонални цели. Каквото и който трябва ще остане до вас, въпреки всички предизвикателства и трудности.

Ценете хората до вас, обичайте се

и давайте най-доброто от себе си. Не задържайте хората, които не ви ценят и уважават. Животът продължава и всеки нов ден е възможност да намирате повече себе си и сродните си души.

Лекота и лично удовлетворение ще имат най-много представителите на знаците – Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара