Годината на Металния плъх 2020 ще бъде година на ново начало! Нови възможности, любов и пари. 2020 г. ще бъде успешна!

Според китайския зодиак китайската Нова година през 2020 г. започва в събота, 25 януари, и завършва на 11 февруари 2021 г. Годината на Металния плъх идва веднага след Годината на земното прасе (2019) и преди Годината на Металния бик (2021)!

Плъхът е първият знак от цикъла на 12 животни на Китайския зодиак и поради тази причина този период от време се счита за година на ново начало и обновяване.

Годините на Плъховете са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 и 2032.

Годината на металните плъхове ще бъде силна, просперираща и щастлива година за всички. Всеки ще покаже решителност по отношение на своите цели, стремежи и дори своите хобита. Това е страхотна година за основаване и развитие.

Тези, които планират да купят недвижими имоти, да започнат бизнес или да инвестират пари в дългосрочен проект, имат големи шансове да бъдат удовлетворени в бъдеще. Но внимавайте! Този тип инициативи ще бъдат успешни само ако бъдат внимателно планирани.

Началото на годината, първите дни на февруари са изключително ярки и изпълнени с мотивация. Получаваме като подарък нова, чиста, свежа година, без грешки и съжаления.

Годината на Плъха ще ни донесе творческа енергия, енергия, която може да се прояви чрез постигане на много неща, които желаете в живота си. Ще имате сигурността, че всичко е възможно, че сте създателят на собствения си живот и че да, имате силата

да бъдете този, който искате да бъдете.

Възползвайте се от нея, тя се предлага всяка година и може да бъде основата за нови навици и действия, които искате да започнете от дълго време.

Официално китайската година на плъха започва на 25 януари, а за да има страхотна година, съветваме да включите в менюто в този ден каквото плъхът обича да яде – ядки и всякакви сирена, и носете на партито най-красивите си дрехи и бижута, защото плъхът обича богатството. Металният елемент създава вода, което означава производителност и активност за промишленостите, свързана с металите. Те включват: производство на автомобили и машини, ИТ, високотехнологична индустрия, козметика и здраве.

Кариера и богатство

Годината на Плъха 2020 е под знака на металния астрален елемент, за разлика от Годината на прасето, която е под знака на елемента Земя. Всички действия, инициирани тази година, се ръководят от успех. Трябва да следвате целите си уверено и решително. Трябва да бъдете неумолими, за да постигнете целите си и никога да не си позволявате да се обезкуражавате от провал, проблеми или трудности. Въпреки че в някои дни ще се окажете доста неразумни, негъвкави и упорити, трябва да разчитате на собствените си сили и да решавате всякакви проблеми сами.

Любов

След 2019 г., година, пълна с непредвидими ситуации в любовните дела, 2020 г. ще бъде по-спокойна. Така вашият любовен живот навлиза в хармоничен път, а комуникацията помага да го поддържате.

От друга страна, втората част на 2020 г. се характеризира с недоверие, дължащо се на различни причини – някои измислени, други, резултат от липса на честност.

Съвместимост между плъховете и другите зодиакални знаци: Родените под знака на Плъх ще имат дългосрочни отношения с лоялния бик, приключенски настроения Дракон и умната Маймуна. Но те не издържат с постоянно променящия се Кон.

Здраве

През годината на Металния плъх всички знаци ще се радват на добро здраве, освен в моментите, когато се оставим на изтощението да вземе връх.

Втората част на 2020 г. идва с много енергия и цялостно благополучие, така че психическото състояние става все по-добро и по-добро. През 2020 г. практикуването на спорт все още е най-доброто лекарство и трябва да се предписва на всеки от нас за подобряване на здравето, за дълголетие и за общо благополучие. Ако редовно спортувате, ще намалите разходите си за лечение, ще имате по-спокоен сън и увеличена производителност за справяне с ежедневните задачи. Това важи за всеки, независимо от зодията, независимо дали сте  дете или възрастен, млад или стар, нисък или висок, крехък или здрав. Ако спортувате правилно, ще имате само ползи.

Най-щастливите знаци в Годината на плъха 2020

През цялата 2020 г. късметът ще е на ваша страна, но трябва да се възползвате веднага щом почука на вратата ви. Китайците казват, че нищо не плаши късмета повече от съмнението в него. От своя страна тези, които проявяват ентусиазъм и действат бързо, ще могат да гарантират успеха си.

Характеристики на металния плъх

Като се има предвид, че  плъхът е първият от 12-те животни-тотем на китайския календар, това ще бъде година на ново начало за всички видове проекти, за бизнес или брак.

Най-проспериращите дейности ще са спекулативните, за които късметът е основен фактор. Плъхът се счита за закрилник и носител на просперитет в китайската култура.

Детето Плъх

Децата, родени в Годината на плъхове, са приятни, емоционални и фини наблюдатели. Въпреки че изглеждат срамежливи, те са очарователни и могат да внесат особен чар в групата си от приятели. Те лесно привличат вниманието, а ако не се получава, имат изключителен арсенал от тактики: плачат и се налагат. Няма нищо, което не биха направили, за да се случи тяхното. Децата Плъх имат лидерски способности, страхотен самоконтрол, дисциплинирани са и могат да успеят в живота, благодарение на начина, по който се справят с трудностите, с които се сблъскват.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара