„Большой Московский Цирк” пристига за втори път в България  през май по покана на DEGRIS EVENTS.

“CIRCUS 2.0” е висикотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видео ефекти. Мащабна продукция превишава 100 души – акробати , фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни.

ANT_8856На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света. Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.

На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале /смъртен скок/ и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

ANT_8619

Основатели на „Болшой Московский Цирк“ са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни – абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на „Болшой Московский Цирк“ .

ts-img-6

Двучасовите представления ще са на 20 май в София – „ Арена Армеец” , на 22 май в Пловдив – „Колодрум”, на 24 май в Русе – “Булстрад Арена”. Деца до 7-годишна въздраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място.

ANT_5775

Цените на билетите са : София от 40 -110 лв., Пловдив от 40 – 100 лв., Русе от 40 – 80 лв.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара