Очаква ни наситен и плодотворен месец, когато са възможни големи успехи в най-различни сфери на живота. Хороскопът за май 2019 година предвещава време, когато ще ни идват интересни идеи, още повече – ще имаме достатъчно енергия, за да ги осъществим.

През май Слънцето, Меркурий и Венера транзитират през Телец, практичен земен знак, който в астрологията е свързан с финансите. Формира се хармоничен аспект от всички тези планети със Сатурн и Плутон в Козирог, което ще подкрепя тези, които се стремят към финансов ръст.

На 21 май 2019 Слънцето и Меркурий преминават в Близнаци и ние ставаме по-непосредствени. Ще бъдем подвижни и общителни, любопитни и дружелюбни, пълни с желание да обменяме мнения. Настъпва добро време за учене и опознаване на новото, пътувания и нови срещи.

Дневни хороскопи

Представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец)

с ентусиазъм ще провъзгласяват новите си идеи, но не винаги ще им достига постоянство, за да ги осъществят в действителност. Звездите ги съветват да търсят подкрепа от околните, тогава всичко замислено ще се осъществи. Много от вас ще открият нови перспективи в ежедневните занимания.

Хората от земната стихия (Телец, Дева, Козирог)

ще станат по-смели и по-уверени в своите сили. През май 2019 вие ще бъдете късметлии, така че е време да се решите да правите това, което по-рано ви се е струвало непостижимо. Вие имате огромен запас от енергия и дори, ако някъде усетите съпротива, не се отказвайте от своите планове.

Въздушните знаци на Зодиака (Близнаци, Везни, Водолей)

високо и открито ще изразяват себе си. Това е време за самореализация и привеждане на вътрешния свят в съответствие с това, което се случва във външния. Подкрепата на Марс ви прави напористи и, ако някъде сте усещали ограничения, ще се случат промени към по-добро. Вие сте способни да намерите най-добрите, най-гениалните решения.

Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби)

ще концентрират своите усилия към подобряване на условията на живот, създаване на комфорт у дома и укрепване на семейството. Вместо да се хвърляте безразсъдно в битки или да говорите груби думи, действайте спокойно и ще постигнете по-добри резултати, отколкото, ако открито се борите за своите интереси. Има добри възможности, вашите мечти да се сбъднат.

Месечни хороскопи

Овен

Любовта, отношенията и брака ще останат ваши приоритети през целия месец. Вие сте чаровни и непосредствени, и това, без съмнение, привлича вниманието на противоположния пол. Но стойте по-далече от тези, които смесват любовта и парите.

Самотните Овни няма да се стремят към изграждане на сериозни отношения, защото това означава ограничение на свободата им. Те предпочитат да флиртуват или да се срещат с няколко човека едновременно. Но в средата на месеца положението може внезапно да се промени, защото ще се появи този/тази, които окончателно и безвъзвратно ще покорят сърцето им.

Ако сте семейни, първата половина на май 2019 ще се окаже трудна, особено, ако сте решили да отдадете предпочитанието си на работата и прекарвате малко време със съпруга/та. Или може да не постигнете взаимно разбирателство при обсъждането на някакви важни теми.

За щастие, втората половина на месеца ще бъде по-благоприятна и по-подходяща за разговори. С Марс в четвърти дом е добре да отделите време за ремонт или благоустройство на жилището. Това ще ви помогне да се сближите със своята половинка и да възстановите хармонията в двойката.

Телец

През май 2019 около вас ще се случват много неща, но е най-добре вие да се съсредоточите върху себе си и своите желания. Ще се стремите да намерите нов стил за себе си, да промените външния си вид. По този начин ще може да се покажете по-привлекателни, но леко егоистични, заети със себе си. Заради това не е изключено охладняване в отношенията, а ако сте сами, ухажорите трудно ще ви разбират дали сте заинтригувани от някой друг, освен от собствената си персона.

Пълнолунието на 15 май 2019 активизира партньорския дом на Телец, способствайки установяването на баланс между вас и вашата половинка, между вашите потребности и потребностите на партньора/ката.

Втората половина на май ще бъде добро време за любов, флирт, помирение и дори страсти. Вие с удоволствие ще общувате с любимия човек, ще усетите близостта за която така дълго сте мечтали. Освен това, вашата половинка ще ви изненада приятно – ще ви покани на романтично пътешествие или ще ви даде неочакван подарък.

Близнаци

Първата половина на месеца ще бъде горещо време за личния живот на Близнаците. Във вашия знак е разположен Марс, което ви дава изобилие от енергия.

Ще бъдете много инициативни и благодарение на това ще успеете да се откроите, да направите добро впечатление на представителите на противоположния пол. Но не трябва да се увличате прекалено, защото вашето желание да флиртувате „наляво и надясно“ може да бъде възприето от околните като лекомисленост и незаинтересованост от сериозни отношения.

Тези, които вече са част от отношения, ще изпитват съблазън да започнат любовна връзка настрани. Но последствията едва ли ще ви зарадват, защото всичко тайно скоро ще стане явно.

Ако искате да ви върви в любовта, по-добре изчакайте да дойде втората половина на май. През този период ще бъдете по-романтични и възприемчиви, така че е напълно възможно всичко в отношенията да се оправи. Ако сте сами, любовната история може да започне внезапно, именно тогава, когато решите да си починете от опитите да завоювате някого/някоя.

За съпружеските отношения месецът е много спокоен. Ретроградният Юпитер е във вашия партньорски дом и повдига въпроси от миналото, в това число и финансови. Въпроси за доходите и разпределението на семейния бюджет ще станат актуални. Времето е благоприятно за спестяване, за укрепване на материалната база на семейството. Жените Близнаци могат да очакват увеличение на доходите на съпруга.

Рак

В личния живот се очакват динамични събития, много ярки впечатления и романтични приключения. През май 2019 ще ви обхванат изкушения и вие ще бъдете способни на това, за което преди дори не сте се осмелявали да си помислите.

През първата половина на месеца, любовта при някои Раци ще бъде свързана с користни интереси, например, търсене на любовник/ца, които да им помогнат да се изкачат по кариерната стълбица или да повишат социалния им статус. При други ще възникне съблазън да започнат тайни отношения, възможно с колега/колежка. Но всичко това не изглежда добре, особено, ако вече сте обвързани.

Втората половина на месеца е по-благоприятна за любов. От 16 май 2019, Марс ще транзитира в Рак, така че вие ще станете по-смели. Ще ви движат страстни желания и вие ще забравите за обичайната, за вашия знак, внимателност. Някои от тези желания ще се появят внезапно и могат да бъдат насочени към някой от вашето обкръжение, човек, който ви е бил приятел дълги години.

Семейните Раци ще бъдат напълно удовлетворени от своя семеен живот. Заедно със съпруга/та вие с удоволствие ще се заемете с някои практични въпроси, такива като домашни ангажименти и възпитанието на децата. Вие ще осъзнаете, че съпружеската връзка укрепва, преди всичко, от съвместната дейност, а излишната сантименталност не води до нищо. Не задължително да подарявате цветя и подаръци, за да се чувствате щастливи.

Лъв

Планетите са благосклонни към представителите на вашия знак, така че може да очаквате позитивни промени в личния си живот. Ако сте сами и търсите любов, има добри възможности да намерите някой/някоя. Вие може да изпитате внезапно и силно влечение към човек, когото познавате отдавна или ви е колега/колежка в службата.

Ако вече имате любим/а, вие ще видите, че отношенията ви се развиват точно така, както ви се иска. Някои от вас ще се замислят да направят любовта си официална, т.е. да сключат брак.

Някои Лъвове внезапно ще променят плановете си за бъдещето, защото предишен любовник/предишна любовница се опитва да ги върне в живота си. Или, може би, вие самите ще искате да възобновите отношенията си някой от миналото. Ретроградният Юпитер е в дома на любовта на Лъв и прави възможно възстановяването на прекъснатите отношения.

Семейните Лъвове ще бъдат ориентирани повече към работата си и ще предпочетат да прехвърлят отговорностите за дома и семейството на гърба на половинката си. Но не трябва напълно да се отказвате от семейните дела, защото това може да доведе до конфликти. Хороскопът препоръчва, приоритет да бъде поддържане стабилността в семейството, а не собствените ви интереси.

Дева

Настъпва подходящо време за обсъждане на дългосрочни планове с любимия/любимата или съпруга/та. Вие реалистично ще оценявате потребностите в двойката и ще бъдете готови да предложите на половинката си ясни решения за постигане на общите цели. Но не чакайте незабавни резултати. В началото на месеца много трудно ще стигнете до единно мнение по въпросите, свързани с общия ви бюджет. След това всичко ще се оправи и ще постигнете взаимно разбирателство.

Втората половина на май 2019 обещава да бъде романтично време. То ще бъде особено благоприятно за самотните представители на вашия знак, но при условие, че вие, макар и временно, ще забравите за склонността си да критикувате.

Влиянието на Марс ще ви вдъхновява и ще ви направи по-смели, помагайки ви да преодолеете обичайните си ограничения. Във всеки един момент вие може да срещнете специалния човек, който да изпълни живота ви с радост. Отправяйте се на пътешествие, на далече нарастват шансовете ви за романтична среща. Ако нямате възможност да отпътувате на някъде, то просто бъдете подвижни и не стойте на едно място.

Що се отнася до семейството, месецът не предвещава неприятности. Ако сте се скарали с някой от роднините, може да се помирите.

Везни

През първата половина на май 2019, планетите предсказват вълнуващи събития в личния живот. Това ще бъде добро време за самотните представители на този знак и за тези, чиято любовна история току-що започва. Любовта и отношенията ще станат източник на радост, вълнение и ярки емоции. Вие сте много привлекателни за противоположния пол. Препоръчва се да бъдете внимателни, за да не стане така, че жаждата за романтични приключения да ви представи в нежелана светлина в очите на околните.

Последните дни от месеца обещават да бъдат спокойни. Това време е благоприятно за почивка със семейството, срещи с роднини и приятели, за семейни развлечения и пътувания. Възможно е да разширите кръга на познатите, а приятелите да заемат повече място във вашия живот.

Като цяло, периода изглежда многообещаващо, но има и противоречиви астрологични влияния. През първата седмица от месеца, когато Марс, който е управител на партньорския дом на Везни, формира напрегнат аспект с Юпитер, не са изключени затруднения в отношенията. Бъдете гъвкави и избягвайте конфликтните ситуации.

Скорпион

Месецът ще бъде специален за личния живот на Скорпионите, защото партньорският дом се активира от транзитите на Слънцето, Меркурий, Венера и Уран. Още повече, че на 5 май 2019 тук се случва Новолуние, а това означава, че при вас ще се появят възможности за начало на нов любовен роман, който да прерасне в сериозни отношения.

За тези, които вече са срещнали любовта или са семейни, приоритет ще бъде укрепването на връзката и създаване на стабилен, материален фундамент. Влиянието на Венера ще ви подкрепя и ще ви помага да се сближите с половинката си, ако между вас не всичко е както бихте искали. Вие може да работите над това, да оправите съществуващите проблеми в двойката, за да можете отново да усетите единство със съпруга/та или любимия/та.

В средата на май, Венера се среща с непредсказуемия Уран, което предвещава промени. Някои Скорпиони внезапно ще решат да направят отношенията си официални, като направят предложение за брак на половинката. При самотните представители на този знак може да избухне увлечение към някой влиятелен/влиятелна.

Като цяло, вие ще преживеете благоприятно време, дори, ако в началото на май ви завладеят съмнения. За любовта се настройте на сериозна вълна и не си позволявайте лекомислени постъпки, тогава всичко ще ви се получи по най-добрия начин. Освен това, хороскопът ви предупреждава да се пазите от шантажи, дори и в най-невинната им форма.

Стрелец

Личният живот ще бъде изпълнен с вълнение, причина за което ще стане внезапно увлечение или нов любовен роман. Ако вече имате отношения, не са изключени разправии, но краткотрайни, с последващи страстни помирявания.

Първата половина на месеца ще бъде под влиянието на опозицията между ретроградния Юпитер, който е във вашия знак и Марс, транзитиращ през партньорския ви дом. Аспектът е доста противоречив, възможни са както позитивни прояви, така и негативни. Преди всичко, в отношенията ще се случат някои промени. Не се притеснявайте да поемате инициативата, за да се развиват събитията в желаното от вас направление.

На 21 май 2019, Слънцето и Меркурий се преместват в дома на партньорството и брака, и ще подкрепят началото на нови взаимоотношения или укрепването на стари. Идва добро време за общуване и размисли за бъдещето, като това ще ви помогне да се опознаете по-добре един – друг и да разкриете нови граници на взаимоотношенията си. Последните десетина дни на месеца ще ви донесат радост и чувство за близост, и удоволствие от това, че любимият човек е до вас.

Що се отнася до съпружеските отношения, всичко ще бъде стабилно. Вие ще може да правите планове за бъдещето: конкретни, добре премислени. През втората половина на месеца съпрузите с лекота ще намират взаимно разбирателство относно семейния бюджет.

Козирог

Личният живот, през този пролетен месец, ще бъде много наситен и изпълнен с неочаквани събития. Може да избухне непреодолимо влечение, защото домът на любовта за Козирог се активизира чрез няколко планети: тук е разположен Уран, неговата енергия подчертават транзитите на Слънцето, Меркурий и Венера. Освен това, на 16 май 2019, в партньорския дом влиза Марс – планетата на желанията и страстите.

Новолунието на 5 май 2019 също се случва в дома на любовта, поощрявайки романтиката. Ще ви движи жаждата за любовни приключения и много ще си позволят да се поддадат на съблазните. Няма да ви се наложи да скучаете, дори напротив, някои моменти ще ви се сторят прекалено вълнуващи. Не трябва да забравяте, че всичко е хубаво, когато е с мярка.

Месецът е благоприятен не само за Козирозите, които търсят любов, а и за двойките, чиито отношения са започнали отдавна и вече са загубили своята свежест. Планетните влияния ще вселят във вас чувство на оптимизъм и ще ви помогнат отново да усетите вкуса на живота. След дълъг застой, вие, най-накрая, ще се почувствате любим/а и привлекателен/а за своята половинка. Пълнолунието на 18 май 2019 способства осъзнаването на ролята, която играете в живота на другите хора, в това число в любовните отношения и в брака. Това е подходящо време да прекъснете тези връзки, в които повече давате, отколкото получавате.

Водолей

Хороскопът предвещава незабравимо време, изпълнено с горещи преживявания и страстни чувства. До 16 май 2019 във вашия дом на любовта ще се намира динамичният Марс, така че личният живот ще се оживи.

Ако вие сте сами, ще имате добри възможности да срещнете някой специален/някоя специална. Вие и вашия нов познат/нова позната ще бъдете във възторг един от друг, и любовният роман ще се развива стремително. Семейството също ще окаже положително влияние върху вашите отношения. А също е възможно роднините да ви запознаят с някой/някоя.

На 21 май 2019, Слънцето и Меркурий се преместват в дома на любовта за Водолей и е време за преодоляване на вътрешните препятствия и ограничения, повечето от които вие сами сте си поставили. Много ще усетят желание да се втурнат в любовни приключения. Някои ще се задоволят с невинен флирт, а други ще се хвърлят във всевъзможни паралелни отношения, с голям риск от проблеми.

Семейният живот ще се активизира през май 2019. Слънцето, Меркурий и Венера преминават през четвърти дом на Водолей, което показва много домашни ангажименти. Независимо от някои притеснения, всичко ще завърши благополучно. Вие дори може да очаквате изненади и подаръци от роднините. В отговор на това, вие ще изразите искрена благодарност и ще организирате семейна почивка, която за дълго ще остави приятни спомени. Семейните Водолеи ще получат емоционална подкрепа от съпруга/та и най-накрая ще намерят своето място в семейството.

Риби

За любовта и отношенията като цяло през този месец е особено важно общуването.

Обърнете внимание на стила си на общуване! Ще осъзнаете защо вашите съобщения не достигат до хората или защо вие разбирате неправилно онова, което ви казват.

Звездите ви съветват да бъдете открити за идеите на своята половинка, а не да натрапвате собственото си мнение. Ако сте имали някакви недоразумения, сега имате всички шансове да възстановите доверието в двойката.

През първата половина на месеца, докато Венера, планетата на любовта, пребивава в дома на парите за Риби, ще ви занимават материални и парични въпроси, оставяйки романтиката на втори план. Много от вас, заедно със съпруга/та или любимия/та, ще се заемат с разработването на съвместен бюджет, ще обсъдят покупката на предмети за дълготрайно ползване и други подобни.

Втората половина на месеца обещава да бъде горещо време за представителите на вашия знак. На 16 май 2019 в дома на любовта влиза страстният Марс, така че личният живот ще се активизира. Дори най-покорните Риби ще станат по-смели и решителни, което ще им помогне да се сближат с тези, които ги привличат. С подкрепата на Марс няма да усетите недостиг на любов и романтика. Ако искате да преживеете вълнуващи събития, непременно се възползвайте от този период.

Тези, които вече са част от отношения, повече от всякога ще усетят, че любимият човек ги цени. Но има и такива Риби, които ще свързват успехите си с това колко хора са успели да съблазнят. Вие ще успеете на любовния фронт, но се постарайте да не бъдете егоистични.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара