Експертите по красота от Академия PERSONA подариха нови устни на клиентка, изтеглена чрез жребий сред десетки участнички в томболата на козметичния център. Късметът бе на страната на Виолета от София, която предпочете уголемяване на устните с последния писък в козметологията, филърите Yvoire, създадени в лабораториите на технологичния гигант LG.

При употребата на този продукт не се получава ефектът „патешка човка“ и контурният ръб, който издава лошо качество на продукта в устните и недостатъчна умелост при поставянето. Устните са плътни и пухкави.

Разговаряхме Виолета минути след процедурата:

Защо реши да си направиш корекция на устните?

Защото естествените ми устни (особено горната) са много мънички и, според мен, на откритото ми и по-кръгло лице, както и на по-големите очи, биха отивали по-сочни и плътни устни.

Защо избра този метод?

Исках нещо естествено и нежно като резултат, с качествен продукт и трайно във времето.

Как премина процедурата?

Неочаквано за мен, заради лидокаина в емулсията, не усетих почти нищо, с момичетата се забавлявахме и за по-малко от половин час бях готова и можех да продължа с програмата на деня си!

Потърсихме я за да проверим как се чувства дни след уплътняването на устните.

Дни след инжектирането на Yvoire, как се чувстваш?

Трябва да минат няколко дни, за да се види крайният ефект, отокът да спадне и устните да се успокоят. Това което виждате минути след процедурата, няма да е резултатът, който търсите и това е нормално! Сега се чувствам чудесно и си ги харесвам много.

Би ли препоръчала този метод за корекция на устните?

Доволна съм, защото при направа от професионалист и, разбира се, с мярка от ваша страна, тази корекция е ненатрапчива и не се набива на очи, а същевременно има промяна и в очите на околните изглеждате доста по-чаровна и красива, без да си дават сметка защо! Аз търсих точно този ефект!

Препоръчвам PERSONA, заради качеството на продуктите, високото ниво на професионализъм и най-вече позитивното и приятелско отношение, с което ви предразполагат, дори и да сте имали някакви колебания или притеснения. Усмихвайте се!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара