Хороскопът за декември 2017 предвещава интересно време. Слънцето, Венера и Меркурий преминават през огнения Стрелец, носейки вълна от оптимизъм, интерес към промените и развитието. Тези тенденции особено ярко ще се изявят от 1 до 20 декември. Тази конфигурация е конструктивна и създава за всеки от нас възможности в една или в друга сфера. Ние просто трябва да наблюдаваме случващото се и да се възползваме от възможностите.

От 3 до 23 декември продължава периодът на ретрограден Меркурий. Бъдете внимателни при работа с документи, при пътувания и в транспорта. Ретрограден Меркурий е благоприятен за завършване на дела и проекти, които са започнали в миналото, а за нови начинания времето не е подходящо. Много ще решат да преразгледат всички недовършени дела, още повече, че декември е последният месец на 2017 година, когато е време за равносметка.

Хороскоп за декември за всички зодии 

От 20 декември 2017 г.бавният Сатурн сменя позицията си и преминава в Козирог, където остава до март 2020 г. Сатурн в Козирог, в собствения си знак, призовава да останете по-близо до традициите, учи ви да анализирате и правите правилния избор. Неговото влияние може да ви направи по-организирани, целеустремени и фокусирани върху своите цели. Залог за успех ще бъде планирането, упоритостта и напрегнатата работа.

Що се отнася до любовта, то този зимен месец ще бъде горещ за мнозина. Влиянието на Венера в Стрелец дава авантюристичен дух и желание да тръгнете да търсите романтични приключения. Ако търсите любов, то вашите шансове нарастват, благодарение на общуването и пътешествията. Звездите съветват да бъдете открити за света и да не стоите на едно място.

На представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) месецът ще донесе много положителни емоции. Основно, източник за тях ще бъдат личните отношения. Ако вие сте сами, то краят на 2017 г. ще ви помогне да започнете страстен роман, който напълно ще преобрази вашите представи за живота. А, ако вече сте част от отношения или сте семейни, то вас ви очаква хармония. Близките ще се вслушват в думите ви и ще се съобразяват с вашето настроение.

За хората, родени по времето на земната стихия (Телец, Дева, Козирог) декември обещава финансов ръст. Но не прекалявайте с покупките, защото ще се наложи да започнете да икономисвате. Помнете, че истинските човешки ценности не винаги се измерват с пари.

На представителите на въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) декември предлага да регулират всички проекти, които са започнали скоро. Вие сте самоуверени и можете да очаквате бавен, но устойчив ръст в бизнеса и кариерата. Това се отнася и вашите доходи.

А, ако говорим за водните знаци (Рак, Скорпион, Риби), то времето е благоприятно за творчество, любов и изкуство. Развивайте своите таланти, разкривайте индивидуалността си. Като резултат от вашата творческа дейност може да постигнете не само популярност, но и материални доходи.

Овен

През последния месец на 2017 г. в личния живот може да се очакват позитивни събития и промени. Слънцето, Венера и Меркурий през декември са разположени в дома на пътешествията и далечните връзки за Овните, затова любовта ще бъде свързана с разстояния. Възможно е да започнете отношения на разстояние или с човек отдалеч. Добра идея ще бъде да тръгнете на романтично пътешествие, заедно с любимия/та.

Това е добър период за самотните представители на този знак. Ще се появят повече благоприятни възможности за любов, може да започне нов роман. Шансовете за съдбоносна среща растат, ако не стоите на едно място, а пътувате, запознавате се с нови хора.

Тези, които вече имат отношения, звездите ги съветват да намерят духовни или културни интереси, които да споделят с половинката си. Общите увлечения ще ви сближат, ще се появи усещането, че сте на „една вълна“. Любовната ви връзка може да се превърне в нещо по-дълбоко и значимо.

Семейните Овни ще посветят адски много време на това да подредят дома си и да се освободят от всички ненужни вещи. Вие ще направите добро впечатление на хората, които ще ви дойдат на гости. Конфликти в семейството не се предвиждат, домашната атмосфера ще бъде спокойна и приятна.

Телец

Независимо от това, че декември е зимен месец, той може да стане горещ за Телците. Във вашия партньорски дом са разположени Марс и Юпитер, така че личният живот ще стане наситен и разнообразен. Звездите обещават на самотните представители на този знак добри възможности да срещнат специален човек. Ако вие все още не сте влюбени в някого, то сега е времето да го направите!

През декември планетата на любовта Венера ще премине през дома на трансформациите за Телец. Ще ви привлича желанието да получите нови усещания. Значително ще се повиши вашата чувственост, стремежът за интимни контакти и любовни преживявания. Вашите очаквания от любимия човек и взаимоотношенията ви с него ще претърпят изменения. Много от вас ще проявят интерес към психология и езотерика, вие ще споделите своите интереси с любимия/любимата, за да може двамата заедно да изследвате тайнството на живота и любовта.

Що се отнася до семейството, вие ще усетите необходимост от подкрепа и съчувствие от страна на съпруга/та и роднините. Ще поискате да споделите с тях своите мисли и идеи, ще търсите възможности да прекарвате повече време в тесен семеен кръг. Роднините ще посрещнат с голям ентусиазъм този стремеж за семейна хармония и скоро задушевните разговори вечер, семейните пътувания и други домашни радости ще станат нов обичай за цялото ви семейство.

Близнаци

Близнаците могат да бъдат успешни в любовта през последния месец на 2017 г. Вие ще усетите интереса към себе си от страна на привлекателни представители на противоположния пол, ще има повече любовни удоволствия и радостни събития в отношенията с любимия/та.

През партньорския дом за Близнаци преминават Слънцето, Меркурий и планетата на любовта, Венера. Още повече – тези планети образуват хармоничен аспект с Уран, което предвещава позитивни промени. Това е изключителна планетна конфигурация, така че вие може да очаквате положително развитие във вече съществуващите отношения или, ако сте сами – зараждане на нова любов.

Има още една добра новина за Близнаците. На 20 декември 2017 Сатурн, най-накрая, ще напусне вашия партньорски дом. Ако личният ви живот е бил белязан с трудности или неприятни ситуации, то сега вече можете да въздъхнете свободно. Ще усетите как във вашите семейни и любовни отношения се установява по-топъл климат. Но това е само в случай, че вече сте усвоили уроците, които ви е поднесъл Сатурн

Рак

За представителите на този знак любовта и отношенията ще бъдат в центъра на вниманието. Звездите предсказват запомнящ се период, когато много мечти могат да се сбъднат. Марс и Юпитер в дома на любовта за Рак създават романтична атмосфера. Ако чувствата ви „посетят“, ще ви бъде трудно да кажете „не“ на новата любов.

В продължение на няколко години, в партньорския дом за Рак е разположен Плутон. Влиянието на тази планета поражда очарование, страст, интензивност и драма, а също така носи трансформация чрез дълбоки емоционални реакции. Плутон не знае мярка, той може да предизвиква както кризисни ситуации, така и главозамайващ успех с партньорите, в това число и брачния партньор. През декември 2017 Плутон образува позитивен аспект с Марс и Юпитер в дома на любовта, така че очаквайте особени събития в личния живот. Но не са изключени и напрегнати моменти, защото действат противоречиви планетни въздействия. Юпитер и Марс дават жажда за свобода и приключения, но Плутон предполага по-консервативен подход. Ако успеете хармонично да съвместите тези две тенденции, тогава ще вземете максимално положително, а неприятностите ще избегнете.

На 20 декември 2017 в партньорския дом на Рак влиза Сатурн, където ще остане до март 2020 година. Тази планета ще ви накара да проверите романтиката в реалността. В отношенията ще станете по-сериозни и отговорни, и това ще ви помогне да укрепите вашия любовен или съпружески съюз. Възможно е да се появят нови задължения пред близкия човек. Но, ако отношенията не се развиват, бъдете готови за това, че ще приключат.

Лъв

Последният месец на 2017 година ще бъде горещо време! В дома на любовта за Лъв са разположени Слънцето, Венера и Меркурий, като това ще увеличи вродените ви страстни тенденции. Вие ще бъдете оптимистично настроени, ще се появи самоувереност и вяра, че в любовта заслужавате много повече.

Такова мащабно планетно влияние обещава важни събития в личния живот. Емоциите ще бъдат изключително силни и тяхната сила ще завърти света около вас. Ще има интересни романтични истории, пориви на страстта и драматични жестове. Ще се появи желание да проявявате демонстративно чувствата си, за да поразите любимия човек. Опитайте да промените външния си вид, сменете си прическата или стила на обличането – тези промени ще внесат нови нюанси в отношенията.

Новолунието на 18 декември 2017 година, в дома на любовта за Лъв, предвещава позитивни събития. При самотните Лъвове ще се появят добри възможности за съдбоносна среща, която да сложи началото на любовен роман. Не е задължително това да бъде нов човек в живота ви. Ретрограден Меркурий в дома на любовта има свойството да връща миналото, така че не се учудвайте, ако у вас избухнат чувства към някой от старите ви познати или дори, при вас, да се върне стара любов.

Ако вече сте семейни, то в съпружеските отношения ще усетите оживление. Вие с вашата половинка ще бъдете погълнати от вихрени срещи, пътувания и нови запознанства. Много време ще посветите на разработване на семейни финансови планове, ще обсъждате крупни покупки или придобиване на недвижим имот. Хороскопът ви съветва да не бързате да осъществявате идеите си на практика, защото от 3 до 23 декември 2017 продължава цикълът на ретроградност на Меркурий. Докато тази планета се движи на обратно, не е желателно да правите важни действия с финансите. По възможност, по-добре ги оставете за следващия месец.

Дева

През първите двадесетина дни на декември 2017 звездите не предвещават ярки събития в любовта. Управителят на знака Дева, Меркурий, а също и Слънцето и Венера преминават през най-ниската точка на вашия хороскоп, което говори за желание да се уедините. На вас ще ви доставя удоволствие да си стоите у дома, да водите задушевни разговори с любимия/любимата, да преживявате моменти на дълбока, емоционална близост. Времето е много подходящо за укрепване на любовните отношения.

Последните десет дни от месеца са по-благоприятни за романтика и развлечения. На 21 декември 2017 във вашия дом на любовта влиза Слънцето, а на 25 декември към него се присъединява Венера, така че в личния живот ще има оживление. Самотните Деви имат добри възможности за приятна среща, която ще стане повратна в живота им.

В дома на любовта за вашия знак вече дълго време е разположен Плутон, който носи дълбочина на чувствата и интензивност на страстите. На 20 декември 2017 в дома на любовта за Дева влиза Сатурн, където ще остане две години и половина. Влиянието на тази строга планета ще ви направи по-сериозни в подхода ви към любовта. Чувствата ще станат по-зрели и стабилни, вие ще усетите по-голяма отговорност за любимия човек. Ще ви привличат хора, притежаващи от качествата на Сатурн – внимателни, надеждни, предсказуеми или по-възрастни от вас.

Везни

Последният месец на 2017 година обещава на Везните много възможности за любов, флирт и развлечения. Общуването ще играе важна роля, защото планетата на любовта, Венера, е разположена във вашия дом на комуникациите. За да стане всичко така, както искате, трябва повече да общувате. Искрено и открито общуване, дружелюбност, доброжелателност и тактичност ще донесат много полза за отношенията.

Ако вие сте сами в момента, подгответе се да получите много знаци на внимание от противоположния пол. Не забравяйте веднага да „сортирате“ своите поклонници. Съгласете се, че е много по-добре да определите кои от тези хора считате за перспективни, а с кои няма да искате никога да се срещате.

Освен това, звездите препоръчват да не бързате да поставяте начало на нови романтични отношения, ако не сте напълно уверени в порядъчността на ухажора/ухажорката. Не се заблуждавайте по външността и социалното положение на един или друг човек, по-добре оценете вътрешните качества.

Що се отнася до семейния живот и съпружеските отношения, много от вас ще усетят нарастване на своята отговорност. На 20 декември 2017 в дома на семейството за Везни влиза строгият Сатурн, а тук той ще остане цели две години и половина. Сатурн ще ви призове сериозно да се отнасяте към семейните задължения, да укрепвате отношенията с роднините, да бъдете тяхна опора и подкрепа. В същото време, вие самите също може да разчитате на тяхната подкрепа. Отношенията с роднините ще претърпят изменения, с някои от тях ще се сближите, а с някои – напротив, ще се отдалечите.

Скорпион

Последният месец на 2017 година ще бъде динамичен и богат на събития, които могат да предвещават значителни промени в личния живот. Марс и Юпитер се намират в Скорпион, така че периодът ще бъде запомнящ се. Влиянието на тези планети ще позволи да се откажете от остарелите стереотипи, да се освободите от отживелите правила и забрани, и по нов начин да погледнете на околния свят.

Звездите обещават на Скорпионите време, изпълнено със страст и любовни пориви. Въздействието на Марс ви прави активни и предприемчиви в любовта. Юпитер в Скорпион открива нови хоризонти, дава ви желание за приключения и удачни шансове за романтика.

Много от вас ще забележат през декември 2017 активизиране на събитията в любовта. Но трябва да вземете под внимание, че Марс и Юпитер формират аспекти с Нептун, планетата на илюзиите. Аспектът, макар и хармоничен, носи потенциално измамна енергия. Не са изключени недоразумения и разочарования в любовта. За да не се заблудите в отношенията с партньорите, от всякакъв тип, в това число – съпрузи и любими, постарайте се да гледате на обстоятелствата обективно.

Повишават се шансовете за подобряване на семейния живот при Скорпионите. През първите двадесетина дни на декември 2017 вие ще бъдете много практични, отношенията ви ще бъдат свързани с пари. През последните десет дни на месеца на преден план ще излезе общуването. Заедно със своята половинка вие ще обсъдите важни въпроси за взаимоотношенията и ще стигнете до изводи, които ще окажат голямо влияние върху бъдещето на вашия съюз.

Декември 2017 е много подходящ за съвместни духовни практики. Заедно изследвайте дълбочината на психиката, четете книги, споделяйте впечатления – всичко това ще ви позволи да се сближите още повече с любимия/любимата.

Стрелец

Последният месец на 2017 година ще стане един от най-благоприятните за личния ви живот, защото Венера, планетата на любовта, се намира в Стрелец. Венера ще ви направи привлекателни, ще ви даде оптимистично настроение, което няма да остане незабелязано от противоположния пол. Влиянието на тази добра планета ще допринесе за хармонията и взаимното разбирателство с любимия/любимата, а ако вие сте сами, то може да ви донесе романтично увлечение.

Отношенията на Стрелците ще бъдат многообещаващи, защото Венера съпровожда Меркурий, който, както е известно, е планета на комуникациите. Звездите съветват да бъдете открити за диалог и обмяна на мнение с възлюбения/възлюбената. Общуването ще ви помогне да укрепите отношенията си.

От 3 до 23 декември 2017 Меркурий ще се движи в обратна посока, което ще създаде особено настроение. Въздействието на ретроградния Меркурий прави общуването по-задълбочено и съдържателно. Заедно с половинката ще има какво да обсъждате, ще си спомните кое как е било или, ако е имало разправии, ще намерите път за помирение. Ретроградната планета има качествата да връща миналото. Много е вероятно бивш любовник/любовница да напомнят за себе си и отишли си вече чувства да се разгорят с нова сила.

Последните десет дни от месеца обещават да бъдат по-малко романтични. Пари и други материални въпроси ще окажат силно влияние върху отношенията на Стрелците.

Козирог

През първите двадесет дни на декември 2017 година обстоятелствата в личния живот ще се развиват бавно. Планетата на любовта Венера се скрива в сумрачния дванадесети дом за Козирог, така че в любовните дела е възможно забавяне. Звездите ви съветват да не се опитвате да ускорявате събитията. Нека всичко си върви по реда, като по-късно ще се убедите, че това е била най-добрата стратегия.

През последните десет дни на месеца животът започва да се забързва, защото на 21 декември 2017 в знака на Козирога преминава Слънцето, а на 25 декември към него се присъединява планетата на любовта Венера. При вас ще се появят възможности за развлечение и романтични приключения. С Венера на ваша страна вие ще станете съблазнителни, така че няма да ви бъде трудно да очаровате, ако някой привлече вашия интерес.

Ако говорим за отношенията в семейството, то най-добрият начин да запазите хармонията ще бъде общуването и съвместното обсъждане на важните въпроси. Плутон в Козирог може да действа непредсказуемо и на вас ще ви бъдат нужни повече сили и дипломация, за да използвате тези енергии в своя полза. За да можете да ги отправите в желаното русло, на вас ще ви се наложи да промените семейните устои, да въведете нови правила, а може и да обновите дома.

Водолей

В последния месец на 2017 година вие ще изпитате емоционален подем и ще бъдете доволни от всичко, което се случва в личния ви живот. Любовта и отношенията при Водолеите ще разцъфтяват, защото имате подкрепата на Слънцето и Венера. Ще се появят благоприятни обстоятелства за любов и романтика, за нов роман. Ако вече имате отношения, то са възможни общи постижения на двойката или в някои от случаите, невероятен успех на любимия ви човек.

На 4 декември 2017 в дома на любовта за Водолей ще се състои пълнолуние, което е в състояние да повлияе върху личния живот. Обърнете внимание на събитията, които ще се случат в дните, близки до тази дата.

Новолунието на 18 декември 2017 се случва в съвпад с Венера, планетата на любовта. В последващия лунен месец при самотните представители на този знак съществуват добри възможности да срещнат някой специален. Ако все още нямате своя половинка, то звездите ще ви дадат възможност да се отървете от угнетяващата пустота във вашето сърце.

Първите двадесет дни на декември 2017 обещават да станат добро време, изпълнено с радост и веселие. Но през последните десет дни на месеца приятните моменти могат да бъдат затъмнени от някакви неясни ситуации, сплетни, интриги или други сюжети, разнасящи се зад гърба ви. Бъдете внимателни към своето обкръжение.

Риби

Последният месец на 2017 година е отлично време за любов и пълно единения с вашата половинка. Планетата на любовта Венера и Меркурий, управител на партньорския дом за Риби, заемат силни позиции – това е знак за това, че любовните и съпружески отношения ще бъдат важни.

Стандартите ви в любовта са достатъчно високи, вие имате големи очаквания. Вие сте способи да привлечете хора, които притежават висок социален статус или особени качества. Освен това, работата може да се преплита с личния живот. Това е добро време за действия и проекти, които въвличат вас и вашия/вашата любим/а. Вие заедно ще се стремите към едни и същи цели, ще се подкрепяте един друг.

Меркурий от 3 до 23 декември 2017 ще се движи ретроградно (обратно) направление и такова планетно влияние може да предизвика съмнения в любовта. Възможно е вие да откриете, че вашата половинка има тайни от вас. Но Рибите харесват тайните, тяхното разгадаване ги кара да разбират отношенията на по-дълбоко ниво. Поглеждайки същността на нещата, ще разберат всеки аспект от живота и любовта си.

На 25 декември 2017 Венера влиза в дома на приятелите и социалните връзки за Риби. В личния ви живот могат да се случат вълнуващи събития, свързани с участие в публични мероприятия. Приятно запознанство може да се случи с помощта на приятели. Всичко, което е нужно да направите е да убедите новия/новата си познат/а, че вие идеално си подхождате.

Още хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара