Компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“ стартира празнична игра с награди за своите клиенти от  4 декември 2017 г. до 15 януари 2018 г.

Всеки, който желае да се включи в томболата с награди, трябва да събере 6 промоционални етикета от естествено газирана или изворна вода „Михалково“ от 1.5 л и да ги изпрати на адреса, посочен в Условията на играта.  Томболата ще се тегли на 17 януари в присъствието на нотариус.

Общите условия за участие в играта са на сайта на компанията: www.mihalkovo.com

„Михалково”  АД е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България – вече 61 години добива и бутилира любимата на поколения българи естествено газирана вода „Михалково“, която извира от 70 метра дълбочина с температура 24°C в екологично чист район в Западните Родопи.

Извирайки на повърхността, минерална вода „Михалково“ преминава през различни скали, почви и минерали и поглъща въглероден диоксид (CO2) по естествен път. Уникалният микс от разнообразни и полезни за здравето есенциални компоненти като минерали и микроелементи, в съчетание с естественото съдържание на въглероден диоксид, обуславят високата лечебна ефективност на водата и я превръщат в незаменим спътник в борбата срещу негативите на съвременния начин на живот.

Вода „Михалково“ спомага за възстановяване на солевия баланс в организма при активно спортуване и действа изключително благоприятно при лечение на хронични заболявания – на храносмилателния тракт, нарушена обмяна на веществата, бъбречно-урологични, сърдечно-съдови, на опорно-двигателния апарат, хронично възпаление на венците, кариес, хронични интооксикации с тежки метали от професионално и от екологично-битово естество.

Високата природна чистота на вода „Михалково“, неповторимият й вкус и рядката комбинация от разнообразни минерали плюс естествения въглероден двуокис правят водата подходяща за най-добрите вина и най-изисканите ястия.

Следвайки световните тенденции в потребителското търсене Компанията за бутилиране на вода „Михалково“ разширява непрекъснато своето портфолио и допълва продуктовата си гама. Освен естествено газираната вода, компанията бутилира изворна вода „Михалково“ в различни PET разфасовки, стъкло и в екологична картонена опаковка Bag-in-box от 10, 14 и 15 литра, ароматизирана естествено газирана вода и нискокалорични безалкохолни напитки „ВИТУ“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара