Филърите са незаменим помощник за запазването на младия вид.  Те са широко използвани от дерматолозите при контуриране на лицето и за отстраняване на различни грапавини по кожата, включително белези.

Основната задача на филърите е да дадат обем, където той не е достатъчен. С тази задача се справят отлично и затова се използват за следните цели: корекция на назолабиалните бръчки; увеличаване обема и корекция формата на устните; контурна пластика на лице (корекция на формата на брадичката, овала на лицето, скулите и контура на бузите); неоперативна ринопластика (корекция на формата на носа); изглаждане на бръчки около очите; отстраняването на белези по лицето и тялото.

Представяме ви новите за българския пазар филъри Neauvia от Matex Lab – производител на високо иновативен клас дермални филъри и козметика, със седалище в Лугано, Швейцария. Предимствата им се крият в комбинацията от ултра чиста хиалуронова киселина и иновативен кръстосано свързващ агент PEG.

Органичен състав

Органичният съсатав на филърите Neauvia се дължи на комбинацията от хиалуроновата киселина, извлечена от пробиотичната бактерия Bacillus Subtilis, и иновативен кръстосано свързващ агент PEG, който напълно се разгражда от организма, за разлика от масово разпространения агент BDDE.

Естествени резултати

Филърите Неаувиа имат високо адаптивен капацитет и се усвояват напълно в тъканта при инжектиране, без да предизвикват усещане за стягане и дискомфорт. Пациентите могат да говорят или да се меят, без никаква видима следа от инжектирания имплант.

Липса на усложнения

Благодарение на употребата на най-чистата хиалуронова киселина на пазара, както и на агента PEG, филърите Neauvia са напълно биомиметични и силно съвместими. Възможността за настъпване на имунологична реакция е сведена до минимум.

Изключителни моделиращи характеристики

Невероятните реологични свойства на филърите позволяват лесното моделиране във вътрешността на тъканта. Това се дължи на високата пластичност на хидрогела, както и на консистентността на продукта, която не позволява никакво разместване.

Намалено усещане за болка

Neauvia предизвикват много по-малко смущения в естествената среда на третираната тъкан в сравнение с останалите BDDE филъри, което води до значително по-малко болка и подуване при инжектирането им. Предимство е, че резултатът от процедурата не се дискредитира от прекомерно подуване на третираната зона.

Дълготрайност

Трайността на филърите Neauvia Organic е 12 месеца.

Видимо подобрение вида на кожата

Благодарение на високата пропускливост на хидрогела при Neauvia Organi, е налице голямо взаимодействие между импланта и околната тъкан, вследствие на което кожата изглежда много по-блестяща, гладка и здрава.

Богата гама продукти,

предназначени за конкретен проблем. Концентрацията на хиалуронова киселина в продуктите от линията Neauvia Organic варира от 18 до 28 mg/ml, което ги прави подходящи за третиране на различни проблеми. Филърите от сериите Intense Rheology и Intense Lips са предназначени за малки до средни корекции, а при средни и големи корекции се прилагат филърите Intense и Stimulate.

Neauvia е и една от малкото комапнии, предлагащи отделна серия филъри, предназначени само за мъже

Facebook Twitter Google+

0 Коментара