Какво предсказват звездите за днешния ден по отношение на любовта?

Овен

Денят ви принуждава да живеете на психологическата си граница, което не винаги е добре за личния живот. Овните, които упорито избягват да се сблъскат с някакъв дългогодишен проблем, могат изкуствено да ескалират напрежението в отношенията с любим човек.

Телец

Днес Телците да обръщат възможно най-малко внимание на разногласията в любовната си двойка, а да наблегнат на приликите, особено ако става дума за сходство на светогледи, добра сексуална съвместимост и незабравими споделени спомени.

Близнаци

Днешният ден може да бъде тестов ден за Близнаците. Ако в историята на двойката има съмнителни страници, те ще напомнят за себе си под една или друга форма. Време е приятелските двойки да си простят един на друг за минали прегрешенеия, но е важно тази стъпка да е честна и взаимна.

Рак

Днес Раците имат всички шансове да се разберат с човека до себе си, като се съгласят с половинката си за нещо важно. В зависимост от ситуацията, двойката може да се събере отново след дълъга раздяла. Колкото по-дълга е любовната сага, толкова повече лостове имат партньорите един върху друг. Сексуалната съвместимост е важна.

Лъв

Обстоятелствата подтикват Лъвовете да направят правилната крачка в любовта – може би не най-приятната, но необходима. Има смисъл обаче да следват този призив само онези Лъвове, които в момента изпитват проблеми в отношенията си и искат да ги изяснят на всяка цена. Не трябва да започвате нов романс точно сега.

Дева

Днес Девите могат да разчитат на интуицията в личния си живот, тъй като тя ще ги подтикне към най-разумните решения. Ако имате проблеми във взъимоотношенията с половинката си, то този ден помогне отново да почувствте своята силна връзка.

Везни

Днес за Везните, които се намират в съдбовен момент в личния си живот, например прекратяване на дългосрочен труден романс или осъзнаване на необходимостта от промени в дългосрочна постоянна връзка, денят е важен. Те трябва да помнят, че проблемите са временни и бъдещето е по-добро от настоящето във всеки случай.

Скорпион

Скорпионите все още имат възможност да бъдат лидери в личните си отношения, но в същото време да се държат възможно най-естествено, жънейки добрите плодове на своята дейност и щастливо избягвайки възможни усложнения. Звездите препоръчват да се възползвате от момента, тъй като обстоятелствата скоро ще се променят.

Стрелец

Днес Стрелците са привлечени от сложните и тайни страни на личните отношения. Струва си да се приеме, че обстоятелствата на този ден не са благоприятни за забавление и лекота във взъимоотношенията. Може да не е възможно да бъдете напълно открити и искрени.

Козирог

Днес Козирозите са хитри и секси, но може да им липсва лекота и доверие в партньора им. Те също могат да бъдат разочаровани от предателство и да искат да си отмъстят. Не се поддавайте на отмъщението: то е ястие, което наистина се сервира студено, но в този случай може да не е вкусно.

Водолей

Водолеят продължава да има жилка от секретност, потиснати страсти или тайни подозрения. Много Водолеи няма да имат нищо против да облекчат напрежението чрез интриги или секс. Те трябва да помнят, че такава формула за решаване на проблем може да се превърне в навик, който не винаги е полезен за тях.

Риби

Днешният ден ще бъде щастлив за Рибите, ако не измислят нищо от нулата и изберат вече познат път, по който да проявят страстта си. В зависимост от ситуацията, те могат да се доверят на съдбата или на вътрешното чувство. Двойно по-важно е да поддържате контакт, ако партньорът е далеч или е чужденец.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара