Belodore, водещата международна верига нишови парфюмерии в Европа, отвори нов представителен магазин в сърцето на Будапеща. Ексклузивният магазин, разположен на най-елегантното място в унгарската столица – срещу сградата на Унгарската национална опера, е истински шедьовър на дизайна, който предлага напълно ново изживяване за почитателите на луксозните аромати.

Специален гост на откриването на магазина в Будапеща беше г-н Серджо Момо, основател и собственик на марката Xerjoff. С това събитие Belodore затвърди лидерската си позиция на европейския пазар на нишова парфюмерия. Вече повече от година успешно работи и магазинът на марката в София.

„Xerjoff представлява комбинация от италианска креативност и майсторство, с единствена цел създаване на изключителни луксозни ароматни композиции“, каза Серджо Момо.

Изключителният прием в Belodore беше изпълнен с бляскави и луксозни изненади:

Още на при влизане в магазина, съчетаващ класически стил със съвременен минимализъм, клиентите бяха посрещнати от богата селекция от луксозни аромати от най-престижните къщи за нишови парфюми. Тези марки поставят еталон за съвременната парфюмерийна индустрия и разширяват границите на нашите сетива. В момента това е най-големият магазин в търговската верига Belodore и един от най-големите в Европа с площ  над 270 квадратни метра.

Еклектичният минимализъм на интериора е вдъхновен от стиловете Арт Нуво и Мароко и правилно отразява богатството и разнообразието от нишови парфюмни вдъхновения.

Всички гости бяха посрещнати с авторски коктейли, вдъхновени от уханието на аромата Erba Gold, представени от хотел W. Зашеметяващият пърформанс с bodypaint олицетвори ароматите на Xerjoff: колекцията Kemi Blue и ароматът Erba Gold. Забележителните и спиращи дъха мигове в красивия магазин бяха последвани от най-милата изненада на вечерта – детски хор от Белград.

След сърдечния прием последваха ексклузивни интервюта с г-н Серджо Момо в красивия хотел W, където беше продължаващото вечерта парти. Гостите продължиха да се наслаждават на разговори, коктейли, хапки и музика. За да бъде вечерта по-запомняща се, гостите получила специални подаръци от Belodore и Xerjoff.

Belodore – Изкуството на аромата, науката за красотата

От създаването си през 2020 г. Belodore е синоним на лукс и уникалност.

Международната верига нишови парфюмерии в момента присъства в 6 държави: България, Хърватия, Унгария, Северна Македония, Черна гора и Сърбия.

В момента веригата Belodore оперира в рамките на 13 парфюмерийни магазина, познати със своите квалифицирани професионалисти, които допринасят със знания и персонално внимание при личното пазаруване. В магазините на Belodore са внимателно подбрани над 50 марки от Лондон, Милано, Париж и Ню Йорк: специални марки като Xerjoff, Amouage, Creed, Tiziana Terenzi, Edition de Parfums Frederic Malle, Kilian Paris, Etat Libre d’Orange, Byredo, Juliette Has a Gun, Caron, Nishane, Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Margy’s и много други.

Belodore присъства онлайн с 4 уеб магазина за 4 различни пазара: Унгария, Хърватия, Сърбия и Черна гора.

Изборът на парфюм в Belodore Perfumeries наистина е нещо повече от просто пазаруване – това е уникална възможност да вземете част от историята, изкуството и вдъхновението със себе си. Със селекция от най-добрите аромати и висококачествена козметика от над 50 водещи нишови марки, тук можете да изпитате защо нишовият парфюм се определя като „чисто изкуство“. Всичко, което трябва да направим, е да оставим прекрасните ароматни композиции да докоснат най-дълбоките ни чувства!

За марката Xerjoff

Серджо Момо пътува по света от малък, благодарение на международния бизнес на баща си. След като завършва училището за изкуство и дизайн в Торино, Серджо се премества в Обединеното кралство, за да работи с известни дизайнерски агенции в Лондон. Но Италия го примамва обратно, където той продължава да преследва най-голямата си страст – откриването на луксозни парфюми. Така се ражда Къщата на Xerjoff, в която Доминик Салво, директорът за изследвания и развитие на марката, играе основна роля.

Серджо никога не се е задоволявал просто със създаването на парфюми, а се е впуснал в творческо приключение, което съчетава разказване на истории, визуализации, аромати и спомени. Xerjoff надхвърли измерението на обонянието и навлезе във вселена, където възприятието и усещането за чист лукс са преплетени.

Вселена, която съчетава чудесата на природата с италианския артистичен гений. Парфюмите и продуктите на Xerjoff Group могат да бъдат намерени на много места по света, включително Монако, Милано, Лисабон, Дубай, Москва, Лондон, Торино и Будапеща.

Xerjoff Group също така реализира проекти по поръчка за частни клиенти, включително близкоизточни и европейски кралски семейства, както и други стратегически партньори. През годините компанията е разработила множество проекти с най-добрите парфюмеристи в Грас, Италия, Испания и Югоизточна Азия, установявайки своите марки в световен мащаб: Xerjoff и историческата италианска парфюмерийна марка Casamorati, първоначално основана през 1888 г. и възобновена през 2009 г. от Серджо Момо.

Xerjoff Kemi Blue – Прозрения в света на космическите аромати

Xerjoff Kemi Blue прекрачва границите между осезаемото и ефирното, реалното и магическото – може би най-осезаемият израз на отдадеността на марката към откривателството. Колекцията Kemi Blue се основава на комбинация от холистични, екологични и етични методи на алхимията и биодинамичната философия – всеки парфюм уникално включва една или повече съставки от биодинамично отглеждане.

Космическите сили допълват тази уникална колекция, както и съгласуването на парфюмерията с астрологичния календар. Особено значима дата за колекцията Kemi Blue е 13 март 2023 г., когато всички парфюми в изданието получиха енергията на синята космическа буря, която носи пречистваща енергия – според календара на маите този ден беше ден на разкриване. Древните маи са били очаровани от цикъла на времето и са били опитни наблюдатели на небесата, използвайки знанията си по астрономия и математика, за да правят прогнози. Всеки парфюм от колекцията отразява техните принципи, вярвания и учения.

Притежаването на парфюм от колекцията Kemi Blue е напомняне за тази синя космическа енергия на бурята. Докато парфюмите се декантират ръчно в техните бутилки, потокът от космическа енергия, който свързва природата на земята с душата, този вечно повтарящ се, цикличен ритуал е вграден във всяка изумително красива стъклена бутилка от колекцията.

Xerjoff Erba Gold

Завладяващ аромат със свежа, нова визия и познатата, отлична композиция. Връхната нотка е цитрус: лимон от Амалфи, портокал от Бразилия и джинджифил, пикантна сърдечна нотка с мадагаскарска канела и гватемалски кардамон, отстъпвайки място на съблазнително топъл бял мускус и ванилова основа. Erba Gold се представя с уникален копринен шал, проектиран от Xerjoff и произведен от известната фабрика за коприна на езерото Комо.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара