Шампионката по самбо Мария Оряшкова напусна “Игри на волята”. Тя беше изпратена с аплодисменти на Арената, след като прекрати успешната си спортната кариера пред очите на цяла България. Оряшкова беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа за своите най-тежки и най-щастливи моменти в “Игри на волята” и за живота си извън риалитито, съобщи NOVA.

Снимки: Игри на волята, NOVA

Оряшкова разкри, че прекратяването на спортната ѝ кариера е дълго обмисляно решение. Една от мечтите ѝ е била отвори собствена зала за самбо и вече работи по въпроса.

Оряшкова посочи най-вече Момчил, но и Мастагарков и Виолета за нейни фаворити за топ 3. Оряшкова вярва, че Момчил може да спечели “Игри на волята” 5.

Най-трудните моменти за Оряшкова са били на Дивата река. Най-големият й страх е бил от паяците там и дори е отказвала да спи на земята първите вечери.

Пред водещата Ива Иванова, Оряшкова разказа, че Румен Радев и Теодора Мудева вече не живеят при нея и са се изнесли в собствения си апартамент. Когато са деляли един покрив, усещането е било все едно отново са в “Игри на волята”. Оряшкова разаза в “След Игрите” и как с Мудева са крили от Амазонките своето дългогодишно приятелство.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара