На 13-ти септември, Юпитер, планетата на късмета, излезе от ретроградна си фаза в знак Козирог.
Припомням, че ретроградното движение на планетата започна на 14-ти май и продължи 4 месеца, които ни дадоха време за оценка, размисъл и ревизия на темите по знак Козирог.

Знакът управлява времето, кармата, законите, правилата, инструкциите, брака, реда, дисциплината и отговорността. В астрологията на него е повелено кралството на най-сериозния, отговорен и амбициозен дом – 10. Това е най-високата точка в хороскопа, още наречена MC. Това е върхът на нашите професионални амбиции и мястото на нашата стълба в обществото.

В ретроградна фаза на планетата развитието по изброените теми се забавя или спира, но това е временно и неговата единствена цел е да ни даде време да променим и поправим подхода си на действие и начинът на мислене.

Надявам се, че всеки е използвал този период градивно, спокойно и разумно. Нека в живота ни има повече надежда и вяра. Нека бъдем повече оптимисти и по-малко обръщаме внимание на сивите нюанси в живота. Харесвам поговорката

„Прави каквото трябва, пък да става каквото ще“,

защото тя не изключва личното ни отношение и воля за борба, но в същото време приема неуспехите с достойнство и характер.

През всички тези месеци, при срещи с клиенти, забелязвам тенденцията за забавяне или липса на резултати в сферите, където Юпитер попада в тяхната рождена карта. Това се дължи на факта, че Юпитер, като голям добродетел носи късмет и улеснение, но когато е ретрограден, сякаш изпитва нашето търпение, постоянство и сили. Учи ни да вярваме, въпреки всички неуспехи и да бъдем уверени, че въпреки всичко ще се справим.

Бъдете спокойни и сигурни, че за всеки един от нас най-доброто предстои, колкото и това усещане да е било провокирано до сега.

Ако сте имали забавяне на плащания и постъпления, сега постепенно ще започнете да се радвате на успехи. Ако в последните месеци сте имали влошено здраве и лечението не е помагало ефективно, сега ще започнете постепенно възстановяване. Ако до момента не сте намирали правилния дом и начин за възстановяване на отношенията в дома, вече ще можете да откриете правилният път. Ако сте били отдадени в работата и никой не ви е забелязвал, бъдете сигурни, че скоро ще получите своето повишение и признание.

Ако сте търсили подкрепа от приятели и те сякаш не са ви забелязвали, сега ще получите подкрепа и разбиране. Ако търсите правилния човек до вас и имате усещането, че такъв не съществува, оглеждайте се, защото той може да е някъде около вас.

Юпитер ще даде за всеки това, което той заслужава сега. До 17 декември тази година той ще радва земните знаци – Козирог, Дева и Телец, а след тази дата в продължение на една година ще раздава блага на въздушните знаци – Везни, Водолей и Близнаци.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара