Зимата на 2020/2021 година според дизайнерката Евгения Живкова ще бъде изпълнена с модерен  класицизъм. Облеклата са с минималистичен силует, по-функционални и не толкова драматични и блестящи. Цветовете са по-монохромни и неутрални – класическо съчетаване на бяло и черно, черно с екрю, бежово, бяло и черно.

Хит за сезона са десените в каре и пепит, като в облеклата те се съчетават чрез комбинирането на няколко различни материи и десени, като вълна и кадифе.

Костюмите, съчетани с тесни, прави и панталони с басти доминират през този сезон. По някои от тях има декоративни ленти отстрани. Саката  с дължина около ханша и средата на бедрата и мантата с дължина до коляното, се комбинират, както с панталон, така и с рокли и поли с блузи.

Роклите с прав и трапецовиден силует са  подходящи да ежедневието и са с дължини около и над коляното. По подгъвите и ръкавите им има вградени гарнитури от дантела, а талиите са подчертани с декоративни ширити.

Новото в колекцията са трикотажните спортни облекла – блузи, клинове, панталони и дълги жилетки, които са подходящи за свободното време. Тези облекла са украсени с бродирани биета с надпис „ЖЕНИ СТИЛ” на кирилица, латиница и китайски йероглифи.

Материи: Вълна, кашмир, тафта, коприна, трико, дантела, кадифе

Десени: Каре, пепит, дюс

Цветове: Черно, бяло, екрю, бежово

Модели:  Славена Вътова и Елисавета Стоянова

Фотограф: Костадин Кръстев – Коко

Грим: Любомир Николов

Прически: Тони Янев

Стилист: Андреа Стефанова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара