Бик (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

През 2017 година всички ще изпитват известни трудности и притеснения, но най-много – хората родени в годината на Бика. Но тези изпитания могат да бъдат както лоши, така и добри. Затова важното е да не се губите в този водовъртеж от събития и да успявате да се пренастройвате на новата вълна.

bull-155411_960_720

На много от Биковете е присъщо спокойствието и определения ритъм, но през разглеждания период трябва да се разделите със своята бавност, да рискувате и само тогава всички ваши мечти ще се осъществят. Запомнете, Огненият Петел ще ви помогне в трудните начинания, но той цени усърдието и ентусиазма.

В средата на пролетта е възможно вие да се решите на някакво рисковано начинание и да постигнете успех. Може би Биковете ще поискат да се преселят в друга държава или да се оженят/омъжат, какво и желание да ви дойде в главата трябва да бъде осъществено.

То ще бъде не само успешно, но и приятно.

bison-160267_960_720

Хороскоп за жени Бик

Жените, които са щастливи да са родени под този знак, през цялата 2017 година ще се опитват да подобрят своя живот. Те и така се славят като отлични домакини и съпруги, но в разглеждания период тези дами ще поискат нещо в дома да се промени, например да направят ремонт. Не трябва да си отказват това желание, особено ако средствата им позволяват.

Благодарение на преустройството у дома, вие ще усетите морално удовлетворение и животът ще заискри с нови цветове. На любовния фронт ще бъде променливо: в началото на годината са възможни нови запознанства, а към края – някой може да ви ощастливи с дългоочаквано предложение.
Звездите съветват майките през 2017 година да отделят повече време на децата си. Четете с тях, играйте, учете нещо ново и те ви зарадват със своите постижения.

Хороскоп за мъжете Бик

Мъжете, родени под знака на Бика, винаги са се отличавали с особена упоритост и желание за постигане на невероятни висоти в различни области. На тях им е нужно в службата да бъдат първи, в живота трябва да ги съпровожда най-шикозната жена, а финансовата независимост – да бъде вечна.

Такава ревност, разбира се, се приветства, но не трябва да се пренапрягате, иначе е възможно да подроните своето здраве. Постарайте се да не поемате върху себе си непосилни задължения, не решавайте проблемите сами.

Звездите съветват през 2017 година да споделяте със своите близки всякакви новини, и добри, и лоши. Ергените Бикове, които отдавна търсят своето щастие, могат да бъдат уверени, че с настъпването на годината на Петела те ще го намерят.

Любовен хороскоп за Бик

Още в началото на 2017 година Биковете ще усетят невероятен прилив на сили, тяхната самооценка ще се повиши до най-високите възможни точки, което ще позволи на представителите на този знак да правят правилни запознанства. Такива отношения могат да прерастнат в нещо голямо, важното е да не пропуснат своето щастие.

Забележително е, че вие по пътя си ще срещнате само самоуверени хора, които ще ви заредят със своя позитивизъм и целеустременост за дълго. Създавайки съюз с такива хора, вие ще проправите за себе си пряк път към щастието и благополучието.

Биковете, които ще срещнат своята половинка през пролетта, могат да се подготвят за сватба, защото през есента това щастливо събитие ще зарадва както вас, така и близките ви. Лятото едва ли ще успеете да започнете дълги отношения, но не трябва да се огорчавате – съвсем скоро близката душа ще ви намери.

Семейните Бикове ще се усетят напълно спокойни при взаимоотношенията си със своите любими. Ако вие поискате да внесете някакво разнообразие в личния си живот, плувайки по течението, да знаете, че звездите ще одобрят това.

Кариерен хороскоп за Бик

За съществени постижения в професионалната сфера Биковете ще трябва по-скоро да изчакат. 2017 година няма да ви донесе особени “награди” на този фронт, независимо колко се стараете. Вината от нежеланието ще достигне високи нива, което ще подтиска Биковете. Eдно увлекателно пътуване с приятели ще ви помогне да се отървете от това чувство.

През това време ще разберете какво изобщо искате от живота и може би, най-накрая, ще решите, подходящо ли е за вас да заемате определена длъжност или не. Неуспехи очакват Биковете, решили да започнат собствен бизнес. Ако има възможност, най-добре е да се откажете от това, преди да сте претърпели провал.

Финансов хороскоп за Бик

Ако мислим за спестяванията, които Биковете могат да направят през 2017 година, то като цяло разглежданият период ще се окаже доходен. Разбира се, за това е необходимо да работите сериозно, а не да „кръстите“ ръце. Тези от представителите на знака Бик, които обичат да рискуват, трябва да разберат, че могат да получат или баснословен приход, или да загубят всичко.

Определете за себе си кой път е по-близък за вас и уверено крачете по него. Всички, които са замислили действия с недвижими имоти, звездите ги съветват да направят това през първата половина на годината и то най-добре през пролетните месеци. А в края на годината ще получите възможност да направите изгодна инвестиция, която в бъдеще ще ви донесе добър доход.

Здравен хороскоп за Бик

Всеки здравословен проблем, който ви сполети през годината на Огнения Петел, ще бъде в резултат от пренебрежителното ви отношение към вашия организъм. Не пренебрегвайте обичайните профилактични мерки, така няма да ви се наложи да легнете на операционната маса. Здравето не е сферата, на която може да не обръщате внимание!

През пролетта е възможно влошено самочувствие, свързано с обостряне на проблем на стомашно-чревния тракт, затова звездите препоръчват да отидете по-рано при лекар, който да препоръча профилактични мерки и да избегнете подобни неприятности. Не се увличайте по алкохол или мазни храни.
Добре е да подбирате храната си, тя да включва полезни продукти и съвсем скоро ще усетите положителното действие. Организмът ви, в частност стомашно-чревния тракт, ще работи „като часовник“.

Есента на 2017 година трябва да се постараете да избягвате натоварванията, резките движения и простудите, защото има вероятно да ви „навестят“ заболявания на ставите.

osborne-1802181_960_720

Хороскоп за различните знаци

Бик – Овен

Овните могат да се подготвят, че 2017 година ще им донесе много позитивност и успех. Още в началото на годината може да се случи нещо приятно, което напълно да измени живота ви. Възможно е отдавна да искате да оставите пушенето, да получите второ образование или повишение в службата. Запомнете – всяко събитие може да ви приближи към желата цел. Поредица от изненади, запознанства и предложения няма да оставят Биковете до самия край на годината на Петела, а това означава, че целият период ше бъде вълшебен.

Бик – Телец

Родените под този знак могат да се надяват на прибавяне, а какво точно ще прибавят, ще решат самите те. Ако мечтаете да добавка към заплатата – ще се увеличи, ако мечтаете за дете – ще се появи, ако искате да срещнете скоро своята поовинка и създадете здраво семейност – гответе се! Може така да се случи, че прибавянето да бъде много неочаквано – да пристигне далечен роднина или приятел.

Бик – Близнаци

Годината на Огнения Петел ще се окаже за Близнаците изключително успешен период, който ще им позволи да реализират всички свои замисли и да преминат към изграждането на нови цели. Наистина, не трябва да разчитате, че успехът и имането ще се изсипят върху вас буквално като рог на изобилието. Всичко, за което вие отдавна мечтаете, ще постигнете, но с цената на упорит труд, буквално като бикове. Поставете си конкретни цели, работете упорито в тази посока и скоро ще усетите радостта от победата.

Бик – Рак

Вероятно е през 2017 година Раците да ги очаква истинско щастие. Наистина, неприятното минало все още може да стои на прага, въоръжете се с търпение и се постарайте да не изпуснете ситуацията. Ако вие решите да започнете свой бизнес, можете да бъдете уверени, че Петелът ще ви помогне в това. Не забравяйте за хората, които през цялото време са до вас. Угаждайте им, правете им мили подаръци, оказвайте им своевременна помощ.

Бик – Лъв

Звездите препоръчват на Лъвовете да отделят особено внимание на здравето си. Ако се разклати, никакви постижения няма да ви радват. Успехът в живота ще бъде пряко свързан с вашето самочувствие. Отървете се по-сскоро от вредните си навици, ако имате такива, заемете се със спорт, започнете да се храните правилно.

Бик — Дева

Още с влизането в новата 2017 година Девите трябва да имат точен план за действие и да се придържат към него през всичките 12 месеца. Такъв график ще ви помогне да постигнете поставените цели невероятно бързо и леко. Дерзайте!

Бик – Везни

През 2017 година Везните ще бъдат максимално дружелюбни и услужливи. Но не трябва да проявявате излишна лоялност в бизнеса. Преди да сключите важна сделка я проверете няколко пъти, за да не се бъдете излъгани. Не се напрягайте излишно в службата, отделете за себе си поне един ден за отпускане.

Бик – Скорпион

Скорпионите на моменти ще бъдат доста мудни, но това ще се окаже полезно. Докато вашите познати се суетят, вие ще си тежите на мястото с всяко свое решение и дори ще успеете да спечелите нещо. В семейните дела също ще се наложи да не бързате, а да решавате всеки проблем уверено и спокойно.

Бик – Стрелец

През 2017 година представителите на този знак трябва да работят здраво, още повече, че успехът винаги ще се върти някъде около тях. Всяко начинание, което вие отдавна сте планирали, буквално ще се наложи да „го хванете за рогата“. Проявете цялата енергичност и креативност, на която е способна вашата натура. И към края на годината ще получите всичко, което сте желали.

Бик – Козирог

За хората, родени под знака на Козирога, съществуват реални шансове да станат главни щастливци на 2017 година и всичко – благодарение на събудилата се интуиция. Доверявайте се на своя вътрешен глас, ще постигнете всичко за което сте мечтали толкова дълго. Рискувайте и ще спечелите!

Бик – Водолей

Постарайте се да изкорените своята нетърпеливост. Именно това качество ще тормози Биковете през цялата 2017 година. По-малко страдайте! Възможно е през 2017 година да срещнете своята втора половинка. Обръщайте внимание на знаците, които ви изпраща съдбата, така ще успеете.

Бик – Риби

Годината ще бъде вълнуваща и стремителна за вас. Няма да успеете да се огледате и половината от нея ще е преминала във вълна от преживявания и бурни страсти. Не се поддавайте на емоциите, за да не изпуснете от поглед важните неща, които задължително ще ви се случат. Не забравяйте за своите близки и приятели, защото в минути на горещи разочарования именно към тях се обръщате за съвет. Затова трябва и вие да им отговаряте със същото.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара