Очакват ни 12 месеца, белязани от кръв и конфликти, наводнения и природни бедствия, дезинформация и лъжи, идеологически сблъсъци между консерватори и либерали. Такава ще е според известния астролог Гал Сасон 2024 г. На 8 декември от 18 часа той ще изнесе лекция и ще очертае астрологичните тенденции за 2024.

Така, както още през лятото на 2019 той нарече 2020 „страховита“ заради опасността от вирус и рецесия, така сега – в книгата си „Астрологична прогноза 2024. Пътеводител на космическия навигатор за една смутна година“, пророкува тежката криза между Израел и Палестина далече преди избухването ѝ.

Основните акценти в лекцията:

  • Защо идните 12 месеца вещаят сблъсък между миналото и бъдещето, старото и новото?
  • Какви са основните предизвикателства и защо годината е „осезаемо напрегната“?
  • Защо атмосферата й е наситена със сънища, интуиция, йога, танци и мистицизъм?
  • Какво ни носи Годината на Дървения дракон?
  • Какво вещае Осмицата, под чийто знак е 2024?
  • И изобщо: Защо 2024 се очертава като година на сериозна глобална и лична трансформация?

За да отговори на тези въпроси, Гал ще очертае астрологичните тенденции през 2024 година и проектирането им върху здравето, отношенията и работата ни, като разгледа ретроградните движения на Меркурий, Марс и Венера, пълнолунията, новолунията и работата с лунната магия, дните на предизвикателства и/ или  благословия, затъмненията и други важни периоди, специфичните

астрологични аспекти и влиянието им върху нас.

И 2024 година започва с ретроградност на важни планети, но има и лъч надежда.

А ето и част от книгата му „Астрологична прогноза 2024. Пътеводител на космическия навигатор за една смутна година“, откъс от която Гал Сасон пусна в своя нюзлетър:

„От нумерологична гледна точка 2024 се свежда до числото 8, което символизира безкрайността. В Кабалистичното дърво на живота 8-мата сфера отговаря за магията и синхроничността. Това предполага привеждане в съответствие с неограничен потенциал,

страхотен съюзник в трудни времена…

“Основополагащият принцип на астрологията е уловен от фразите: “както горе, така и долу“ и “както вътре, така и отвън“. Към това обичам да добавям – “както при нея, така и при него“. Астрологията ни свързва с нашата небесна среда, напомняйки ни, че ние също сме съставени от звезден прах и сме част от космоса.

Астрологията не е инструмент за гадаене, а по-скоро тя е съвпадението на съдбата и свободната воля. След като анализирах хиляди астрологични карти през последните три десетилетия, аз съм убеден, че ние не сме просто пионки на съдбата. Вместо това споделяме волана със Съдбата.

2024 г. няма да бъде лесен път. Тя обещава

голяма глобална и лична трансформация

с Плутон, Господарят на смъртта и прераждането, който се установява във Водолей за първи път след Френската революция, Индустриалната революция и подписването на Конституцията на САЩ. Тя ще бъде маркирана от кръв и конфликти (Северен възел в Овен), наводнения и природни бедствия (Сатурн в Риби), дезинформация и лъжи (Юпитер в изгнание в Близнаци) и идеологически сблъсъци между консерватори и либерали (Плутон преминава от Козирог към Водолей). Митичните нюанси на 2024 г. се подсилват и от факта, че това е и китайската година на Дракона.

Интензивността на 2024 г. е осезаема. Тя ще започне със стационарен Меркурий и кулминира с ретрограден Марс.

Въпреки това има частица надежда,

тъй като 2024 г. е годината на Дървения дракон и ще се случи така, че Главата на Дракона ще премине в огнедишащия Овен за първи път от 19 години. Това ни дава възможност да впрегнем енергията на Дракона в наша полза.

През 2024 г. Плутон прави последната си промяна от Козирог (традиция) към Водолей (футуризъм). Въпреки това, когато Плутон преминава в нов знак, както направи през 2008 г., той поставя началото на значително финансово сътресение. Трябва да се подготвим за някои икономически предизвикателства и промени през следващата година.

Подробната прогноза за идната година – в книгата му „Астрологична прогноза 2024. Пътеводител на космическия навигатор за една смутна година“, която ще намерите на щанда ни по време на Коледния панаир на книгата в НДК.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара