Юли е благоприятен месец, въпреки че физическата активност е малко намалена, тъй като от 5 юли Марс влиза в знака на Телец, където има статут на изгнаник. Този транзит ще помогне за забавяне на развитието на определени проекти, хората ще имат силно желание да спрат, да се отпуснат, да създадат спокойствие и комфорт около  себе си.

На 1 юли хармоничният аспект на Слънцето с Юпитер може успешно да се използва за пробив в бизнеса, решаване на правни въпроси, пускане на реклама, тъй като енергиите на Марс до 5 юли са целенасочени и двете планети са в знака на Овен – идеален период за всякакви начинания, пътуване в чужбина, търсене на закрила и покровителство.

До 13 юли Луната расте, така че всичко, което ще бъде инициирано в началото на месеца, бързо ще доведе до добри резултати.

От 2 юли Нептун, планетата на духовността, мистицизма, творчеството, преминава в ретроградно движение до 4 декември 2022 г. В световен мащаб този период ще бъде белязан от активизиране на скрити междудържавни процеси и интриги. Ретроградната фаза на движението на планетата насочва енергиите навътре – истинските цели не се рекламират, дейността става невидима.

От друга страна, по време на ретрограден Нептун, много хора развиват дълбок интерес към окултното и свръхестественото, а просветлените индивиди постигат по-високи нива на духовно съзнание и вътрешен растеж.

2 юли 2022 г. ще бъде крайъгълен камък за мнозина. Освен смяната на фазите на движението на Нептун, в този ден има напрегнат аспект на две враждуващи планети – Марс и ретрограден Плутон.

По това време военнополитическата дейност ще бъде много агресивна. Движещи сили могат да бъдат борба за власт, завист и жажда за отмъщение, желание да получите максимална печалба по какъвто и да е начин.

През този период предишните действия могат да създадат препятствия, а разкриването може бързо да се превърне във физически конфликт. Съзнателните хора имат шанс да трансформират интензивния потенциал на този ден в положителна енергия, което може да доведе до грандиозни постижения.

От 5 юли до 20 август степента на напрежението намалява – Марс се движи в Телец. Обстоятелствата са най-подходящи за решаване на домашни въпроси, семейни въпроси, домакинска работа, а също и за натрупване на ресурси.

В същия ден, 5 юли, Меркурий влиза в зодиакалния знак Рак. Транзитът допринася за формирането на интуитивно мислене, хората стават по-мълчаливи, заети с чисто лични проблеми. До 19 юли не е ефективен период за интелектуална дейност, всяка работа, която изисква бърза реакция, точност на изчисленията.

На 9 и 10 юли Меркурий е в напрежение с Юпитер и във връзка с Черната Луна. Тези дни количеството невярна информация ще се увеличи значително. Също така, кризисен период за отношения с роднини, с близки и приятели. Тревожността се повишава, сънуват се лоши сънища, страховете се издигат от подсъзнанието.

13 юли – Пълнолуние в Козирог, енергийно мощен ден, става възможно да реализирате всеки свой план. Денят е основа за останалата част от лунния месец, така че се изисква самодисциплина, висок дял на отговорност за думите и делата.

На 13 юли Венера в хармоничен аспект с ретроградния Сатурн помага да се подредят нещата в областта на личните и делови отношения, да се водят конструктивни преговори и да се намери общо решение, което е полезно за всички. Идеи, проекти и предложения ще бъдат подкрепени от екипа, ако не противоречат на законите.

Интересен ден е 14 юли – напрежение между Венера и Нептун, но хармоничен аспект между Меркурий и Уран: токсичните взаимоотношения могат лесно да бъдат привлечени. Много хора разбират с главите си, че не трябва да се забъркват в любовно приключение, но желанието за новост и жаждата за свежи усещания засенчват ума. Опитайте се да избягвате алкохола и лекарствата, които променят ума – в този случай можете да избегнете неприятни последици.

На 16 юли Слънцето се свързва с Меркурий, а на 17 юли Меркурий е в хармония с ретроградния Нептун – време на вдъхновение, активиране на емоционалната и чувствена сфера, продуктивна творческа дейност.

На 18 юли в 04:32 часа Венера влиза в знака Рак, а Слънцето в хармоничен аспект с ретроградния Нептун  – благоприятен ден, особено за романтика, семейни отношения и решаване на дълбоко лични проблеми.

Меркурий влиза в Лъв на 19 юли в 15:35 ч. – главата е ясна, много креативни идеи идват през следващите две седмици. Това е страхотно време за презентации, пускане на реклами, социални събития.

На 20 юли Слънцето е в опозиция с ретроградния Плутон – на този ден действат разрушителни енергии. Аспектът може да допринесе за засилване на негативните процеси в глобален мащаб. Също така е възможно договаряне на световното правителство, за да се промени съществуващата ситуация. Ден на трансформациите, преход към следващия етап от живота. Най-вероятно процесите са придружени от тежки емоционални състояния.

На 22 юли в 23:07 Слънцето се завръща в дома си – в знака на Лъв. Този транзит със сигурност ще донесе много светли и щастливи дни.

23 юли е благоприятен ден, Меркурий в хармоничен аспект с Юпитер ще помогне при решаването на правни въпроси, както и ще помогне по всякакви въпроси, свързани с чужди държави и висше образование.

25 юли е труден ден, Венера в напрежение с Юпитер затруднява обективното съотнасяне на вашите желания със заобикалящата реалност.

26 юли е време на конфликти, Меркурий и Марс са в напрежение, което може да допринесе за влошаване на отношенията, в основата на които са имуществени или парични интереси.

27 юли е критичен ден за любовната сфера, романтичните и семейните отношения. Венера се свързва с негативна кармична точка – Черната Луна, повдига най-болезнените теми.

На 28 юли Новолунието в Лъв ще върне оптимизма.

От 29 до 31 юли са натоварени дни, които изискват внимание към детайла, спазване на правилата и разпоредбите. Меркурий в напрежение с Уран и опозиция с ретрограден Сатурн е време на препятствия и трудни избори.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара