„Със свити сърца, трябва да ви споделим, че с оглед на безпрецедентната криза с авиотранспорта, в която се намират всички големи летища в цяла Европа и САЩ, сме поставени в безизходното положение, в което нито Children of Zeus, нито AKUA NARU има начин, по който да стигнат до България днес. Това налага да отменим и тяхното участие на фестивала.“, пишат организаторите на Sofia Live Festival.

„Целият екип на Sofia Live Festival, заедно с мениджмънта и агенциите на тези артисти, в търсене на решение, се опита да направи невъзможното за намиране на нови билети до всички близки точки (от Белград до Бургас), но за огромно съжаление на всички без успех. В момента работим по насрочването на нови дати за есента, които ще потвърдим в следващите дни.

Най-искрено се извиняваме за причиненото неудобство и напълно ще разберем голямото ви разочарование, но повярвайте ни за нас и за самите артисти то е не по-малко. За всички години работа в тази индустрия, никой до сега не е бил свидетел на подобна транспортна криза и отменени над 3000 полета само на една авиокомпания.

Правим този фестивал с изключително много любов и отношение към музиката, и най-голямото ни желание е всички да получат максимално приятно преживяване, да се наслаждават на красива музика и храна за душата. Затова това днес вратите ни ще бъдат с ВХОД СВОБОДЕН, а на сцената ще се качат МОЛЕЦ, Silas Short (който за щастие успя да стигне в София преди няколко дни), Trombobby & C-MO, Malik & Fingertone и PHUTURE SHOCK.

Всички закупени еднодневни билети за днес 26-ти юни, ще може да върнете от утре 27-ми юни до 01-ви юли на мястото, от което са закупени. Закупилите двудневни билети и чекирани в съботния ден (25-ти юни), ще могат да си върнат 50% от стойността им на място на входа днес.“

Facebook Twitter Google+

0 Коментара