Смело навлизаме в сезона на сватбите, а с това екипът на “Жената днес” реши да направи и един кратък наръчник за всяка смела булка, която иска нещо по-нестандартно, но много стилно и незабравимо за сватбения си ден.

къмпинг градина бохо сватба

През последните години все по-модерни стават бохемските тенденции в сватбената украса. Но дори да имаш страхотен сватбен агент и агенция, която може да направи чудеса, ако самото място, което си избрал за празненството на любовта, няма правилната атмосфера и енергия, бохо усещането е невъзможно да се пресъздаде. И докато разглеждаме трендовете за сватбите на 2022 г. и мислено се пренасяме в различни точки на света, вниманието ни бе приковано към едно морско кътче, което се очертава като фантастична локация за организиране на неповторима бохо сватба – “Къмпинг Градина”.

къмпинг градина

Доказалият се като изключително впечатляващ къмпинг у нас, може да се окаже вълшебната съставка при организирането на една незабравима сватбена бохо приказка. Целият плаж на къмпинга е осеян с хамаци, плажни люлки и палмови храсти, които ще ви пренесат в един различен и много по-екзотичен свят, и ще се превърнат в съвсем естествена част от декорацията на сватбата ви. Без дори да полагате допълнителни усилия, домакините от “Къмпинг Градина” са се погрижили екзотиката и

бохо усещането да витае в целия къмпинг

Какво по-хубаво от това да се вречеш в любов, докато морският бриз нежно гали лицето ви и разклаща бялата ви сватбена рокля, а пред вас е мъжът на мечтите ви, готов да каже “Да”? Плажът определено е едно от най-романтичните места за провеждане на изнесен ритуал, а “Къмпинг Градина” разполага с един от най-хубавите и облагородени плажове у нас. Необходимо е само да разположите столове за гостите си и да изберете място за арката си.

къмпинг градина MASARRO Bohemian Luxury Beach

Разбира се, при организирането на сватба, заведението, в което ще се проведе празничното тържество, е от първостепенно значение. Тук горещо препоръчваме MASARRO Bohemian Luxury Beach, разположен на плажа на “Къмпинг Градина”.

MASARRO Bohemian Luxury Beach къмпинг градина

Съчетаващ бохемската луксозна визуална идентичност, изискан комфорт и елегантна атмосфера, мястото обещава да бъде перфектна локация за морското ви сватбено празненство. Само си представете как бели воали падат нежно от тавана на заведението, придавайки му завършен романтичен вид, докато из цялото пространство от естествени материали, цветя и пампаси от украсата, допълват цялостното бохемско усещане и придават на най-специалния ви ден неподправена и в същото време елегантна визия.

MASARRO Bohemian Luxury Beach къмпинг градина

За настаняването на гостите има първокласни зони, следвайки бохо тенденциите –  без проблем може да заложите на ниските дървени маси, плетените плажни възглавници или луксозни бохо шатри, като тези от изисканите сватбени каталози.

къмпинг градина

Неповторимият чар на морската бохо сватба се разкрива в залезите – когато топлите нюанси на залязващото слънце осветяват всичко в цветовете на любовта. А ако искате да засилите романтичното усещане, то задължително сложете лампички и дървени факли на плажа, извън заведението, за по-тъмните части от деня. Те допълнително ще разкрасят пейзажа и ще му придадат приказен вид – особено, когато слънцето залезе и единственото, което виждате са огнените факли и нежните светлини на лампичките. В допълнение с плажните палмови храсти, плажните люлки и хамаци, които красят “Къмпинг Градина”, дървените факли, лампичките и украсата от цветя ще превърнат мястото в наистина вълшебно за сватба, а фотографът ви ще ни благодари, защото ще му създадете перфектния сет за снимки.

Настаняването на гостите и осигуряването на място за нощувки – обикновено този въпрос тормози всички младоженци. Но и тук ще ви успокоим, защото “Къмпинг Градина” не просто ще реши този въпрос, а ще предложи наистина страхотни условия за престой, които ще впечатлят гостите ви.

Самият комплекс на “Къмпинг Градина” се състои от стилни и елегантни морски вили с изчистен и елегантен дизайн, които допълват идеално морския пейзаж, без да ограбват от красотата му. Именно те могат да бъдат идеалното място, където да настаните гостите си. А огромният плюс е, че ще се чувстват като у дома, защото бунгалата на къмпинга са оборудвани с всичко нужно за комфортния им престой.

А за тежката сутрин, къмпингът може да предложи силно кафе и вкусна закуска от баничарницата си или от някой от ресторантите в комплекса.

За малко да забравим! Сватбената фотосесия!

Един от най-важните моменти за всички младоженци е тяхната сватбена фотосесия. И тук “Къмпинг Градина” може да предложи чудесни опции за провеждането на фотосесия. В зависимост от предпочитанията ви може да заложите на романтична фотосесия по залез на плажа, използвайки фона на красивите палми и хамаци, или пък да заложите на нещо по-нестандартно и да отскочите до сърф училището в къмпинга и грабнете сърф, с който заедно с фотографа ви да експериментирате, докато се получат незабравими кадри.

Облагородените пространства между бунгалата в къмпинга също са изключително подходящи за сватбената фотосесия, ако търсите интересно urban излъчване. Елегантните дизайнерски бунгала биха били чудесен фон за снимки, а между тях може да откриете и внушителни дълголетни дървета, които също може да запечатате на големия си ден като олицетворение за любовта си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара