В последния час от 11-ти август, Луната навлиза в знак Везни и ще остане в неговия красив и уютен дом до 3:01 часа на 14-ти август.

След практичната, донякъде скучна и монотонна енергия, в последните два дни ни предстои да се насладим на кокетната и топла Луна в знак Везни. Знакът, който се свърза с енергията на любовта, хармонията, единството и разбирателството ще използва Луната, за да ни донесе

хубави емоции,

лятно настроение, търсене на разбиране, желание за компромиси, повече прегръдки и подадени ръце.

Като кардинален и въздушен знак, енергията на знак Везни е характерна с желанието ни да мислим и да се съобразим с другите и тяхната гледна точка. Приятелско рамо и подкрепа тези дни, Луната ще получава от Сатурн и Юпитер. Какво по-хубаво от това.

Сайтът на астролог Венета Матева

Ще имаме воля, желание и късмет да случваме успешно и без колебание всичко, онова, от което имаме нужда. Стъпка по стъпка, бавно но сигурно ви предлагам да използвате това време за онези неща, за които сте имали нужда от някой друг.

В бизнес план дните са прекрасни за търсене на развитие и яснота по започнати проекти. Времето е подходящо за разговори, срещи, влизане в договорни отношения, анализ и преразглеждане на настоящи споразумения. В професионален план потърсете нова гледна точка, като споделите с колеги и преки ръководители болезнените ви въпроси.

Енергията на тези дни ще отваря врати

и ще внася повече разбиране към доводите ви при търсене на лично удовлетворение или кариерно развитие.

В личен план времето е градивно да облицовате и оцветите всички несъвършенства на връзката ви. Единственото, което се изисква от вас сега е да бъдете честни, открити и себе си. Не позволявайте дребните камъчета в обувката ви да останат там. Спрете и сами потърсете собствения си комфорт, лекота и уют. Никой не е длъжен да ви разбира и да се държи по начина, който очаквате. Търсете диалог, бъдете търпеливи и търсете баланс във всичко.

Напрегнатият аспект с Плутон ще ни даде възможност да се

разделим със стари модели на поведение

и разбиране. Оставете на Плутон всичките си страхове и продължете. Той ги обича.

Дните са подходящи за лечение на глава, очи, мозък, череп, лицеви кости и зъби. Времето не е подходящо за лечение на бъбреци, кръст и кожа.

Най-щастливи от позицията на Луната ще бъдат представителите на зодиите Близнаци, Везни и Водолей.

Подкрепени ще се чувстват родените под знак Лъв и Стрелец.

Предпазливи и предпочитащи рутинни дейности трябва да бъдат представителите на зодиите Овен, Рак и Козирог.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара