Овен

ovenОвните през октомври 2016 година ще се чувстват като изригващи вулкани. Предстои им да решат много проблеми, да изяснят отношенията си с близките си хора и да довършат старите си дела. Работа ще има в изобилие. Но за съжаление, на Овните няма да им стигнат силите и времето за всичко. И все пак, ако вие по-отрано съставите план за целия октомври, то ще успеете да подобрите всички сфери в своя живот. Финансовото положение дори да се поразклати, все пак ще остане стабилно.

Хороскопът за октомври препоръчва на Овните да не се доверяват прекалено на интуицията си. Няма да пречи да бъдете по-внимателни, дори и да сте заети с монотонна дейност. През октомври трябва да общувате повече с приятели, да излизате извън града за почивка и развлечения. В противен случай натовареността и „черните“ мисли ще доведат Овните до път без изход. Недоброжелатели ще ви атакуват, но не трябва да се боите от тях. Ще намерите компромисен вариант, ще увеличите броя на верните си приятели.

Личният ви живот ще се оцвети с нови цветове, ако вие самите бъдете художника. Вземете инициативата в своите ръце, за да покорите сърцето на човека, който сте харесали. Бъдете внимателни към своето здраве и незабавно оставете пушенето. Алкохолът и преяждането сериозно ще навредят на вашия организъм, това трябва непременно да отчетете през октомври.

Любовни хороскопи за октомври

 

Телец

teletsЗа Телците октомври ще се окаже един от най-знаменателните и интересни месеци от годината. Всичко ще ви се удава без да полагате особен труд. Работа, любов, приятели, развлечения… Родените под знака Телец най-накрая ще разберат кое ги прави истински щастливи. Важното е да не се увличате твърде по рискови и авантюристични начинания. Телците през октомври могат да бъдат привлечени от мошеници и недоброжелатели. Това сериозно ще „удари“ по финансовото им положение. Не икономисвайте средства за тези, които обичате. Правете изненади на близките си хора и не бъдете стиснати.

Хороскопът за октомври препоръчва на представителите на знака Телец да живеят в реалността, а да не градят илюзорни замъци. Ако имате конкретна цел, то смело вървете към нея! Още повече, че имате достатъчно упоритост и самоувереност.

През октомври отделете голямо внимание на пълноценната си почивка. Ако не си починете добре, в края на месеца ще приличате буквално на „изцеден лимон“. При Телците, които имат чувство за хумор всичко ще бъде наред. Във всяка ситуация ще намерите изход. Гледайте на нещата с усмивка и повече сарказъм. Добре е Телците да разберат, че сивотата може просто да се оцвети в ярък цвят. Но за това трябва сами да положите усилия.

Близнаци

bliznatsiНито минута спокойствие няма да имат Близнаците през октомври. Ще се наложи много да работят, да внедряват нови планове и да се стремят към мащабни проекти. Но всичко това ще им бъде във възможностите, защото ще имат необходимото желание и енергия. Ще изпратят представителите на знака Близнаци в делова командировка, където ще успеят да установят изгодни контакти. Предстои им да изучат абсолютна нова сфера на дейност, което ще ги подтикне към търсенето на друга работа.

Хороскопът за октомври предсказва на Близнаците много домашни проблеми. Желателно е да ги свършите до края на този месец, за да не ви тежат и да не отнемат от свободното ви време. Ако Близнаците претеглят всяка дума и премислят всяко действие, то ще могат да разпределят рационално силите си за бъдещи постижения. Материалната ситуация през октомври ще бъде стабилна. На Близнаците ще им повишат заплатата, а в трудни моменти финансова помощ ще им окажат роднините.

В личния живот не ги очакват катаклизми. Семейните представителите на знака Близнаци ще се отнасят искренно към съпруга/та си, а несемейните ще срещнат своята половинка. Възможна е покупка на дом или преместване в друг град. През октомври ще общувате по-често с децата си. Контролирайте тяхното поведение и обсъждайте интересни теми.

Рак

rakСантименталните Раци ще тъгуват през октомври за слънцето, топлината и отиващата си любов. За вас тъгата е нормална, но все пак трябва да се избавите от нея в началото на есента. Раците трябва да се заредят с оптимизъм, да се вземат в ръце и да направят всичко, което са планирали. В противен случай депресията ще ви доведе до безизходица. Сдържайте емоциите както в службата, така и у дома. За да подобрите финансовата ситуация трябва да се хващате за всяка работа – и спешна, и дребна. Парите ще ви бъдат достатъчно през октомври, но не забравяйте да помагате на близките си хора, които са в тежко материално положение. Началството ще поощри Раците за трудолюбието им, а сред колегите ще се намерят завистници.

Хороскопът за октомври препоръчва на Раците да бъдат уверени в себе си, за да постигнат висота в кариерното израстване. Дори ако вие не сте амбициозен човек, то все пак не си струва да подарявате успеха на други хора.

Представителите на знака Рак ще поискат да се усамотят и да поразмислят за живота. Октомври не е най-доброто време да се хвърляте в страсти, романтика и лекомислени връзки. Семейните Раци ще се уморят от еднообразието и постоянно ще имат претенции към съпруга/та си. Това не трябва да правите, защото съюзът ви ще се окаже на границата на развода.

Лъв

lionТщеславната натура на Лъвовете ще се прояви в пълна степен през октомври. Няма нищо чудно в това, защото на вас ви се иска да сте „царете на положението“. През този месец Лъвовете ще получат толкова много интересна и важна информация, че чак ще им се завие свят. Не се вълнувайте, всичко ще си остане по местата, а плановете ви ще се осъществят в края на месеца. Очакват се новини отдалече, които ще мотивират представителите на знака Лъв за велики дела. Пари ще постъпват периодично, но и ще излизат от джоба със същата скорост.

Хороскопът за октомври препоръчва на Лъвовете трезво да оценяват ситуациите, а не да се доверяват на вътрешния си глас. Лъвовете са излишно самонадеяни и горделиви, което им пречи в контактите с хората. Това засяга както служебните, така и любовните отношения. През октомври трябва бъдете по-меки, за да не отблъснете от себе си любимия човек. Деловите партньори също ще бъдат недоволни от поведението на Лъвовете. Постарайте се да убедите околните, че вие сте добродушни и внимателни.

Октомври не е подходящ за отговорни решения, но можете смело да планирате делата си за следващия месец. Лъвовете ще усетят влечение към рискове и хазарт, но през октомври трябва да го преодолеят.

Дева

devaЗа Девите октомври ще стане месец на духовно преобразяване и създаване на планове за бъдещето. Вие много ще мислите как да подобрите професионалния и личния си живот. Не пречи да анализирате миналите си дела, за да избегнете за бъдеще грешки в работата. Делите имат богат опит, който ще ги подтикне към реализирането на трудни проекти. През октомври не трябва да бързате с взимането на решения. Пред вас стои широк спектър от възможности, които може да превъплътите в най-добрите цели. Времето ще постави всичко по своите места, затова суетенето само ще навреди на създалото се положение.

Хороскопът за октомври предсказва на Девите душевна хармония и проницателност. Финансовото положение не е на висота, но и не е в плачевно състояние. Няма причина да се паникьосвате от сега, при положение, че в края на октомври всичко ще се нормализира. Вие сте в състояние да решите не само своите проблеми, но и да помогнете на близките си да преодолеят трудностите в живота си.

Октомври ще зарадва Девите с приятни изненади, пътувания и внезапен доход. Всичко това предстои, затова се настройте за добър изход на събитията. В любовта всичко ще се случи така, както сте го мечтали. Романтика, срещи и море от емоции: това ще бъде истински подарък от съдбата за Девите.

Везни

vezniКъм обичайните житейски ситуации, през октомври Везните ще подходят неординарно. Това ще учуди близките ви, на които не им е познат такъв подход към работата и личния живот. Сивото есенно време няма да повлияе върху позитивното настроение на Везните. През октомври ще бъдете изпълнени с оптимизъм и решителност. От страна на началството и колегите са възможни критични забележки, но вие така или иначе няма да им обърнете внимание. През този месец много от нещата ще ви се удават с лекота, затова и проблемите няма да ви изправят до стената.

Хороскопът за октомври съветва Везните да внимават какво казват и какво правят по отношение на любимия си човек. В противен случай честите ви спорове ще доведат до раздяла. В колектива цари напрегната обстановка, което ще предизвика много неприятни изказвания по адрес на родените под знака Везни. Старайте се да не се намесвате в конфликтни ситуации и спорове. Нека през октомври всичко да върви по реда си, само тогава ще успеете да реализирате бързо своите планове. Неприятелите и конкурентите ще беснеят, но Везните ще игнорират тяхната злост и негативното им настроение.

В любовните отношения всичко ще бъде добре. Везните през октомври ще се влюбят и ще се окъпят в море от ярки впечатления. Семейните Везни още повече ще се сближат със съпруга/та, благодарение на общи интереси.

Скорпион

scorpioСкорпионите през октомври ще мислят повече за материални неща, а не за духовни. Ще станете прекалено практични и рационални хора, което в някаква степен може и да ви е от полза. Дори и в общуването си с близките, Скорпионите ще бъдат меркантилни. Внимавайте да не преиграете, в противен случай някои ще ви сметнат за сноби. Избранникът/цата ще търсят подаръци и внимание, но вие всичко ще подлагате на внимателен отчет.

Хороскопът за октомври предсказва за Скорпионите благоприятно финансово положение. Благодарение на големи суми вие ще успеете да планирате интересни проекти. Сътрудничеството с изгодни партньори ще ви донесе доходи и ще повиши вашия авторитет. В личния живот през октомври всичко ще бъде благополучно. Но вие трябва да бъдете по-внимателни и нежни с избранника/цата си. Самотните Скорпиони ще срещнат човек, който за тях ще стане не само страстен любовник/ца, но и верен приятел/ка. Децата ще се нуждаят от внимание и съвети, затова не пренебрегвайте молбите им.

По отношение на здравето: нищо не заплашва Скорпионите в този период, но това не означава, че трябва да нарушите хранителния си режим и да се откажете от сутрешния крос.

Стрелец

streletzСтрелците, през октомври ще напомнят на околните за „вечния двигател“, благодарение на неудържимата им енергия и работата, която ще свършат. Може да се каже, че есенната депресия ще ви заобиколи. В началото на октомври 2016 година ще отидете в командировка, която ще се окаже плодотворна. На Стрелците, които работят в офис, им предстои да установяват отношения с нови сътрудници. Старайте се да избягвате високомерието, в противен случай ще изпаднете в неловка ситуация. Ако искате да усвоите друга професия, то октомври е времето в което можете да започнете това без съмнение.

Хороскопът за октомври препоръчва на Стрелците да се заемат с личен бизнес. Особено, ако имате финанси и подходящи навици. В бъдеще вложените финанси в проекти ще донесат на Стрелците внушителни доходи. В личния живот през октомври ще се забележат дребни, но ярки промени. Ще се запознаете с човек, който на момента ще покори сърцето ви. Само не се увличайте твърде в романтични излияния, защото отношенията бързо ще прекъснат.

През октомври Стрелците често ще се срещат с приятели, което няма да радва тяхната половинка. Намерете баланс между семейството, развлеченията и работата. Само така ще се задържите на гребена на вълната.

Козирог

kozirogКозирозите през октомври, както и много други, ще търсят хармония, ярки усещания и позитивизъм. Есенната депресия няма да ви обхване, но тъга все пак ще се засели в душата ви. Ако Козирозите искат да разнообразят своя живот, то това ще им се удаде на 100%. Октомври е подходящ за резки промени във външния вид. Сменете гардероба, посетете козметик и фризьор, а също и не забравяйте с усмивка да обиколите магазините. Козирозите през октомври ще получат доста известия, като някои от тях няма да бъдат приятни.

Хороскопът за октомври съветва Козирозите да се заемат с физкултура или да си намерят някакво ново хоби. Екстремните видове спорт също не ги избягвайте в този месец. Козирозите сами ще разберат какво им е нужно за повече оптимизъм и благополучие.

Материалната страна няма да ги огорчи през октомври. Възможни са премии, повишение на заплатата и връщане на стар дълг. Козирозите ще имат много сили и възможности, за да постигнат положителни резултати в бизнеса. Съдбата през октомври 2016 година ще ви срещне със съмишленици, които ще ви станат приятели. В любовта често ще възникват усложнения. Виновни ще бъдат вашето себелюбие и излишната критика по адрес на любимия/та.

Водолей

vodoleiПрез октомври Водолеите ще шокират много със своето поведение и промяната във външния си вид. Но няма какво да се направи, защото вие търсите промяна през есенния период. Хороскопът за октомври предсказва на Водолеите много незбравими събития, които ще изменят напълно живота им. Още повече, че вие самите по характер сте неспокойни, емоционални и непостоянни.

През октомври на Водолеите ще им се иска да захвърлят комфортната си зона и да тръгнат в търсене на ярки впечатления. Това може да бъда нова работа или любов. Важното е, че Водолеите ще се движат в правилната посока и няма да се влияят от мнението на околните. Вие ще откриете в себе си такива неочаквани аспекти, че сами ще се учудите на таланта и потенциала си.

Водолеите през октомври ще започнат да се развиват духовно, което ще ги подтикне към интересни открития и усвояване на интересни сфери на дейност. В любовта също ще ви се иска нещо креативно и разнообразно. Но ще разбере ли вашият любим оригиналния ви подход към личния живот? През октомври при Водолеите ще се появи тенденция към уединение. Ще ви иска да обмислите плановете за бъдещето и да направите съответните изводи по повод на предишния си живот.

Риби

ribiРибите през октомври ще се занимават повече с интелектуален труд, а не толкова с физически. Но това ще ви бъде от полза. Благодарение на своето търпение и упоритост Рибите ще усвоят нова професия. Но не трябва да сменявате работата си през октомври. По-добре е да покажете своята квалификация там, където вече работите от дълго време. Ръководството ще даде на Рибите отговорен проекти, който ще им донесе доста приходи в близките месеци.

За да изгладят отношенията с любимия човек, Рибите трябва да организират съвместно пътуване или някакво културно мероприятие, например: да отидат на кино, театър, изложба.

Хороскопът за октомври съветва Рибите повече да си почиват и да отделят време на близките си хора. По този начин ще приведат душевното си състояние в норма и ще погледнат по различен начин на много неща. Рибите не трябва да се стремят към непостижими висоти.

През октомври бъдете доволни от това, което ви подарява съдбата. Дори и най-обикновенното присядане с приятели ще ви донесе много впечатления и щастливи минути. Разхождайте се в парка, четете и се наслаждавайте на живота. Важното е да гледате на света позитивно, да не пълните главата си с мрачни мисли.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара