Всеки родител иска детето му да е щастливо, но невинаги е лесно да се разбере какво точно иска то, как расте, какви са притесненията, които изпитва…

„Моето дете. От 3 до 6 години“ е книга, която отговаря на всички въпроси, свързани с физическото, умствено и емоционално развитие на детето. Но най-голямото й достойнство е, че предлага решения в зависимост от характера и индивидуалността му.

Dete-3-6-cover1

Стъпка по стъпка, авторката Ан Бакюс разкрива на читателите всички ситуации възникващи в развитието на малчуганите от 3 до 6 години. Помага на младите родители да се справят със страховете на детето, да подобрят уменията му да говори правилно, да пише и чете лесно, да се подготви за първи клас. Истинска енциклопедия, до която винаги можем да се допитаме, когато нещо у децата ни радва или тревожи, озадачава или затруднява.

Anne-BacusАн Бакюс е световно признат авторитет в областта на детската психология и педиатрия, майка е на две деца. Дълги години с книгите ( българските читатели вече са запознати с книгата й „Моето бебе. О 1 ден до 3 години“ )си тя подготвя и българските родители за тяхната нова отговорност и ги съветва за всички проблеми, които възникват след раждането на тяхната първа рожба.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара