Овен

ovenИменно през април на Овните ще им бъдат присъщи най-силните страни на характера и темперамента: тяхната напориста природа и упорство ще им пречат при достигането на набелязаните цели. Излишната амбициозност може да провокира разногласия, където ги няма, което още повече ще провокира Овните към бързи и необмислени постъпки.

Ретроградният Сатурн, намиращ се в знака Стрелец, ще въздейства върху психическата нагласа на Овните, тяхната инициативност и чувството им за значимост в обществото. През този месец представителите на знака трябва да приключат всички започнати дела и да вложат усилията си за изпълнението на по-значими и мащабни проекти. Планирането във всички сфери на дейност ще позволи на Овните максимално ползотворно да използват както работното време, така и дейността си.

В началото на април Овните ще бъдат максимално ангажирани с работа, като техният труд ще е повече интелектуален, отколкото физически. Меркурий, преминаващ през знака Телец, ще повлияе на способността на Овните да възприемат външната информация и да я използват по предназначение.

В първата седмица на април, представителите на този знак ще бъдат излишно емоционални и понякога няма да бъдат в състояние да чуят думите на околните. Ще ви бъде трудно да усвоявате нови знания, особено чужди езици, защото през този период, съзнанието ви няма да бъде отворено за външен достъп. Но все пак, някои от представителите на знака Овен, ще успеят да усвоят определена информация с помощта на дълъг и упорит труд. В тези дни на Овните няма им бъде свойственна присъщата им комуникативност. Движенията и действията им ще бъдат неосъзнати и мълниеносни. Този период може да бъде характеризиран като платоничен, доколкото плътските потребности на Овните ще бъдат снижени, а чувствените – завишени.

Ретрограден Сатурн

Още хороскопи

spring-awakening-1197602_960_720

 

Телец

teletsИнтелектуалните и умствени способности на Телците ще се проявят в значителна степен през април 2016 година, което ще им позволи да направят стремителна крачка напред в професионалната дейност. Не е изключено пътят за постигане на целите да бъде нелек и трънлив, макар, че Телците ще преодолеят всички възникнали препатствия.

През април ретроградният Сатурн ще се намира в знака Стрелец, което ще фокусира при Телците необходимостта да бъдат сдържани и дисциплинирани. В този период инициативните Телци няма да могат да седят на едно място, ще се стремят към идеален резултат в работата, но някои обстоятелства могат да им поппреат при осъществяване на замисленото. Ентусиазъмът на Телците няма да отиде напразно и ще бъде възнаграден напълно.

Меркурий, който се движи по знака Телец, ще помогне на Телците внимателно да осъзнаят своите цели и съставят план за тяхната реализация. В началото на април Телците ще притежават изтънчен интелект, изпълнението на важните трудови задължения ще бъде основано на използването на високите им умствени способности. Телците ще вървят към целите, очаквайки преди всичко изгода за себе си, макар, че не на всички честолюбиви планове им е съдено да се сбъднат. В този период представителите на знака вероятно ще бъдат разсеяни, а необмислените им действия могат в значителна степен да се отразят не само на взаимоотношенията с околните, но и в бизнес отношенията. В тези дни Телците могат да намерят истински приятели, с които да вървят ръка за ръка цял живот.

Близнаци

bliznatsiАприл 2016 година ще стане отправна точка за Близнаците към щастливо бъдеще, а на представителите на този зодиакален знак ще им се наложи да се потрудят здраво през целия месец. В този период ретроградният Сатурн ще бъде в знака Стрелец, което за Близнаците означава, че постоянно ще се намират в приповдигнато състояние. Разположението на планетите показва, че в определени ситуации трябва да проявяват настойчивост, а в някои – да си държат езика зад зъбите.

През април Близнаците ще попадат в нестандартни ситуации, изходът от които ще бъде успешен, ако успеят да включат в процеса своите интелектуални способности. В службата може да ви тестват за устойчивост и лоялност, създавайки различни условия, понякога доста трудни, с цел да се убедят във вашата способност да заемете висока длъжност. Този период ще ви даде голяма надежда за стремително професионално израстване.

В началото на април 2016 година Близнаците могат да усетят значително намаляване на финансовите ресурси, но ако проявят инициатива, а и добра мисъл и знания, лесно ще успеят да стабилизират, а дори и да повишат семейния си бюджет.

Меркурий, движещ се в знака Телец, ще окаже влияние върху умствените способности на Близнаците и ще им позволи да видят перспективите за кариерно израстване в една привидно напълно неприемлива за тях сфера на дейност. В тези дни представителите на този знак не просто ще усвояват голям обем информация, а и интуицията ще им помогне леко да излязат от трудните ситуации. Всяка набелязана цел Близнаците ще разглеждат от гледна точка на финансовата изгода, но не винаги усилията ще постигат заветните намерения. За да осъществят замисленото Близнаците трябва да намерят съмишленици и да им вдъхнат увереност за успешния изход на общите действия.

Рак

rakРетроградният Сатурн в Стрелец ще въздейства върху всички жизнени сфери при Раците. През април те ще видят за себе си големи възможности в професионалната дейност и то не задължително в това направление, в което представителите на този зодиакален знак са били дълги години. Несъмнено инициативата и целенасочеността ще позволят на Раците лесно да създадат обещаващи контакти с правилни хора и спокойно да се интегрира в завладяващата атмосфера на нов вид дейност, в която те ще могат напълно да разгърнат своите способности.

През този месец Раците ще планират за себе си кардинални промени и уверено ще започнат да ги реализират в живота. Те ще успеят да организират екип от доверени хора и да създават свое лично предприятие. Планетите ще благоприятстват всячески дейността на Раците и непреодолимото им желание да  променят живота си към по-добро.

В първата седмица на април Раците ще усетят дългоочакваната свобода в мислите и действията: ще бъдат ръководени от най-силните си качества на темперамента, които няма да им позволят да се спрат по средата на пътя. В тези дни Меркурий се намира в знака Телец, което ще позволи на представителите на знака Рак да усетят ясно своите мисли и внимателно да координират по-нататъшните си действия.

Именно в този период за Раците ще бъде характерно известно откъсване от външния свят, комуникативността им ще бъде ограничена, във връзка с което, някои изгодни връзка могат да бъдат изгубени, а потенциалните клиенти да се откажат от по-нататъшно сътрудничество с тях. Въпреки всичко, Раците няма да изгубят своя ентусиазъм и с лекота ще запълнят „дупките“ в дейността си с други перспективни контакти.

Лъв

lionСилните и издръжливи Лъвове ще успеят да покажат най-добрите си качества през април 2016 година. В този период ретроградният Сатурн, движещ се в знака Стрелец, ще окаже влияние върху всички жизнени сфери при Лъвовете. За тях ще бъдат присъщи амбициозността, решителността, целеустремеността, настойчивостта и честолюбието. Те няма да останат с приятните и меки черти на своя темперамент, а ще осъществят своите намерения с помощта на най-забележителните си качества, които вероятно ще им попречат в бизнеса и в личната комуникация.

През този месец Лъвовете ще приемат за себе си правилото да стигат до края и да не се спират пред възникващите препятствия. Много събития ще се случват против волята на представителите на царствения знак, но в тези случаи те ще успяват да получават за себе си определена изгода.

В началото на април на Лъвовете им предстоят кардинални промени в професионалната сфера. Вашата работоспособност ще покрие всички норми, което ще доведе до успех и ще ви позволи да изградите кариера буквално за няколко дни. Меркурий, преминаващ през знака Телец, ще подаде на Лъвовете определени сигнали, които ще бъдат разчетени вярно и ще бъдат използвани с максимална изгода от тях. В този месец Лъвовете безуспешно ще се опитват да усвояват нови науки, умствените им способности няма да имат възможността да възприемат повече информация. Сътрудничеството с чуждестранни партньори ще бъде успешно само в случаите, ако Лъвовете бъдат настоятелни и се заемат с изучаването на чужди езици. Тези предимства ще им позволят да направят стремителна крачка напред в деловата кариера.

Дева

devaПрез април 2016 година Девите ще успеят да устоят на натиска на съперници и обстоятелства, ако се заредят с позитивна енергия и започнат да работят за резултат, независимо от трудностите. През този месец  на представителите на знака Дева ще въздейства ретроградния Сатурн, намиращ се в знака Стрелец. По тази причина Девите бързо ще завършат започнатите дела и ще успеят да се включат в нов процес по подготовка и реализиране на по-мащабни задачи. Ситуациите, в които е вероятно Девите да изгубят, ще се броят на пръстите на едната ръка: в този период на вашата напористост само може да се завижда.

Девите, които се стремят да подчинят себе си не само на обстоятелствата, но и на околните, вероятно ще изпитат разочарование и могат да изпаднат в състояние на вцепенение. Представителите на този знак, обективно оценяващи своите възможност, ще успеят да съберат плодовете на своята дейност още в края на този месец.

В началото на април инициативните и целеустремени Деви ще постигнат професионален успех, макар и не всички обстоятелства да се случват по желания от вас начин. Меркурий, който се намира в знака Телец, ще разшири хоризонтите на трудовия и делови живот на Девите, но по какъв път ще тръгнат, ще се наложи на представителите на този зодиакален знак сами да решат, основавайки се на своята интуиция. Интелектуалните способности ще им позволят качествено и в пълна степен да осъществят поставените им от ръководството задачи и при това ще получат достойно възнаграждение или повишение в длъжност.

В тези дни Девите ще се отличават с ясен ум и висока проницателност, което ще им позволи да избегнат множество неприятни житейски ситуации. Деловите комуникации няма да се случват по най-добрия начин, но това все пак няма да попречи на Девите да осъществят намеренията си.

Везни

vezniРетроградният Сатурн, намиращ се в знака Стрелец, ще предостави на Везните големи възможности за създаване на собствен бизнес. През април 2016 година Везните могат да бъдат на върха на успеха, но биха могли и да бъдат в застой. Планетата ще съдейства на представителите на този зодиакален знак, но именно от тях самите ще зависи професионалното им бъдеще. Те ще покажат добри организатори и ръководители, но периодично възникващите емоционални изблици ще поставят под заплаха личната и деловата им репутация.

В този период желанията на Везните не винаги ще съвпадат с техните възможности, но благодарение на търпението и преследването на резултатите, те ще успеят да постигнат своето. Недисциплинираността, обратно, ще руши всички планове и няма да позволи на Везните да се придвижат нито крачка към своите цели.

В първата седмица на април Меркурий, който се намира в знака Телец, ще покаже на Везните пътя, по който им предстои да се движат. В този период представителите на този зодиакален знак ще бъдат принудени да работят неуморно, като при това не винаги усилията ще се увенчават с успех. Още повече, че Везните ще бъдат доста конфликтни и безкрайно раздразнителни, а общуването с околните може да бъде минимално. При това Везните ще се намират в състояние на размисли и съставяне на нови стратегии относно завоюването на определен сегмент на пазара.

Отшелничеството ще бъде свързано изключително с настройването им на своя вълна, защото за успешна реализация на набелязаните планове е нужна правилна стратегия и инструкция за по-нататъшните им действия. Не всички представители на този знак ще започнат упорита борба, на много ще им се иска да се откажат и да скръстят ръце. Но възникващите ситуации ще им въздействат по такъв начин, че бездействието в тези случай ще бъде просто неуместно.

Скорпион

scorpioАприл 2016 година ще зададе стремително темпо на живот за Скорпионите, което ще свидетелства за необходимостта от по-големи усилия за постигане на определени цели. При това намеренията на Скорпионите ще носят известен утопичен характер, затова на някои представители на този знак на зодиака ще им бъде доста тежко.

През април Скорпионите ще бъдат изпълнени с енергия и инициативност, които ще се проявят благодарение на ретроградния Сатурн, който се намира в Стрелец. Те ще си поставят мащабни цели и планирано ще се движат към тях. Обстановката в службата ще диктува на Скорпионите трудни условия, но благодарение на вродената им отговорност и упоритост, всички дела ще се решават на професионално ниво. Представителите на знака Скорпион ще успеят да съберат около себе си голяма група съмишленици – тяхната способност да убеждават ще им послужи като добра предпоставка за създаване на нови дела или участие в съвместни предприятия.

Началото на април ще премине в интензивен ритъм за Скорпионите. Те ще бъдат обхванати от ентусиазъм и само най-невероятните препятствия ще бъдат в състояние да ги изкарат от набелязания път. Меркурий, който е в знака Телец, ще обуславя висока работоспособност, което ще позволи на Скорпионите да поемат допълнителна работа и да се справят успешно с нея. А що се отнася до усвояването на нови знания и информация, които ще ви бъдат нужни при изпълнението на служебните задължения, ще се окаже практически невъзможна задача. Трудности могат да ги очакват и при посещаването на курсове за повишаване на квалификацията и различни семинари – Скорпионите просто няма да възприемат професионалната информацията в нужния вид. При това те ще бъдат съсредоточени върху своята работа и ще могат да планират перспективните ходове, които да ги движат напред.

Стрелец

streletzПрез април 2016 година Стрелците могат да започнат нов живот. Промените ще засягат както професионалните, така и личните отношения. Ретроградният Сатурн, пребиваващ в Стрелец, ще благоприятства приключването на започнатите дела и начало на реализация на големи, перспективни проекти, изходът от които ще повлияе върху по-нататъшната кариера на Стрелците. Те ще могат да развият в себе си най-добрите делови качества и ще се възползват изгодно от своето положение в деловата сфера. Независимо от възникващите трудности Стрелците ще проявяват инициатива и ще работят за осъществяването на личните си намерения. При това те ще се движат в крак с времето и няма да използват предишните методи на сътрудничество с клиентите. Далновидните планове ще им позволят внимателно да премислят своите по-нататъшни действия.

В началото на април Стрелците няма да се товарят твърде много с работа и колкото и да е странно, при това ще постигнат добри резултати в службата. Ръководството ще се възхищава от тях, а колегите им ще приемат новите им методи за изпълнение на основните служебни задължения. Меркурий, който се намира в знака Телец в този период, ще повлияе не само на трудоспособността на Стрелците, но и на отношенията им с околните. В тези дни Стрелците няма да бъдат готови за качествено общуване, защото често ще бъдат подлагани на резки смени на настроението, поради което и няма да искат да се включват в конфликтни ситуации. При голямо желание, обаче, ще могат да подредят перспективните връзки дори със задграничните си партньори. В този период на Стрелците ще им бъде присъща разсъдителността и в същото време решителност и именно благодарение на тези качества ще успеят да се преборят за добро място за себе си.

Козирог

kozirogАприл 2016 година ще донесе със себе си както позитивни, така и негативни промени в живота на Козирозите. Трябва да отбележим, че всички негативни прояви ще бъдат в резултат от поведението и действията на самите представители на този знак, което говори за неправилна тактика на поведение. Ретроградният Сатурн, намиращ се в знака Стрелец, ще позволи на Козирозите своевременно да преосмислят своите жизнени убеждения и да тръгнат по друг път.

В този месец ще бъдат актуални предишни проблеми и Козирозите трябва да положат максимално усилия, за да ги разрешат. Изходът от делата до голяма степен ще зависи от тяхната инициатива, а това означава, че равнодушието и бездействието ще поставят край на някои жизнено важни сфери за Козирозите. Но при всички усложнения през този период, Козирозите ще видят за себе си нелоши перспективи, относно личния си живот.

В първата половина на април планетите ще диктуват на Козирозите определени условия за изпълнение, а разположението на Меркурий в знака Телец изобщо може да ограничи свободата и решителността в действията им. В този период Козирозите ще се проявят като отлични изпълнители, макар, че няма да бъдат способни да ръководят голямо количество хора. На представителите на знака Козирог се препоръчва през тези дни да вземат отпуск и да съберат сили за поредните нови постижения. Яснотата на ума ще им позволи внимателно да планират своите по-нататъшни действия и да не сбъркат в своя избор. Решенията ще бъдат взети, но не трябва да бързат с реализирането. Ще дойде момента, когато всички идеи и постижения ще бъдат осъществени буквално за един ден и тогава, представителите на този знак от зодиака ще могат в пълна степен да се реализират.

Водолей

vodoleiВ началото на април 2016 година Меркурий преминава през знака Телец и в този период ще настъпят съществени промени в живота на Водолеите. Много ще усетят приток на сили и ще видят възможности в най-различни сфери на професионалната дейност. Ще успявате в различни начинания, включително и започване на личен бизнес и разширяване на сферата на влияние. Във всеки момент Водолеите могат да усетят подкрепата не само на близките си хора, но и на колегите в службата. При това Водолеите няма да бъдат многословни и общителни, което няма да им пречи да направят доста перспективни контакти със знаещи и можещи хора.

Втората половина на месец април ще стане за Водолеите начало на плодотворна професионална дейност. В този период ретроградният Сатурн ще се намира в знака Стрелец, което ще позволи на Водолеите да не икономисват силите си за реализирането на замисленото. През април много от по-рано трудноизпълнимите задачи ще се окажат по силите на целеустремените и инициативни представители на този знак на зодиака, но трябва да бъдат внимателни в процеса на реализирането им.

Водолеите не трябва да се спират на постигнатото. През този месец ще могат да изпълнят големи проекти, а повечето прегради ще преодолеят без странична помощ. Никакви ограничения няма да въздействат на творческата фантазия на Водолеите и те ще могат успешно да реализират на практика всички свои идеи и започнати проекти.

Представителите на този знак от зодиака упорито ще следват своя път с внимателни размисли и внедряване на новости в професионалната дейност, а и в личния си живот. Ненадминатата ви интуиция ще позволи отрано да определяте изхода на делата и да правите изводите дали си струва изобщо да се занимавате с това.

Риби

ribiАприл 2016 година се отличава леко от другите периоди по наситеност със събития, като ще донесе на Рибите определени позитивни жизнени промени. Ретроградният Сатурн, намиращ се в знака Стрелец, ще покаже на Рибите път, по който им предстои да се движат през този месец и вашите усилия няма да бъдат напразни. В този период значително ще се увеличи интуицията ви и много от проблемите ще се решават буквално на подсъзнателно ниво.

През април Рибите без особени затруднения ще успеят да започнат работа на нова длъжност, да продадат жилището си или изгодно да вложат парите си. Всички решения трябва да бъдат внимателно разгледани и обмислени. В същото време съдбата може да им изпрати всевъзможни изпитания, с които ще успеят да се справят само настойчивите и инициативни представители на знака Риби.

В началото на април Меркурий преминава през знака Телец, което означава нов, благоприятен период в живота на Рибите. Те ще имат голяма проницателност и отлична работоспособност. Особено отличилите се служители ще бъдат възнаградени с добра премия, нова перспективна длъжност или дори с разпределение в друг район. Целеустремените Риби не само, че ще се справят със своите амбиции, но в тези дни външни обстоятелства ще диктуват своите условия. В същото време ще имате отлична възможност изгодно да смените жилището си или успешно да инвестирате средства. Личните отношения ще текат в обичайното русло, без някакви обрати или стресове. В някаква степен това ще позволи на Рибите да започнат да скучаят, но в скоро време, вероятно, ще възникнат ситуации, благодарение на които едва ли ще ви остане време за скука.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара