На последната церемония по връчване на наградите „Златен глобус” Брад Пит събра погледите и завистта на участници и зрители със супер младежкия си вид. Плъзнаха безброй слухове на какво се дължи свежарското му лице, по което няма и помен от бръчици. Пластичните хирурзи пуснаха няколко версии, но повечето заложиха на Фраксел- умен лазер, който премахва едновременно петна, бръчки и белези. В култовия медицински сериал прочутият Д-р Хаус „ крадe” Фраксел и го показва като най-скъпата и умна машина за рифрешване.

D-r HAUS

Световните звезди също имат недостатъци и също остаряват. Как да се отървем от петната, луничките, белезите, бръчките, които през пролетта направо блясват? Модерното решение, превърнало се в хит за Холивуд се нарича Фраксел дуъл. Наричат го „мерцедеса” на лазерните технологии. Този дерматологичен комбайн съчетава 2 лазера в един. Първият работи върху средния слой – дермиса и премахва бръчките и белезите. Другият обработва епидермиса, където се образуват петната и луничките. Резултатът е почти магически – подмладена, чиста и свежа кожа. При това без болници и рискове. И на лазера му е все едно дали ще работи върху лице, тяло, длани, корем, шия.

FRAXEL lice

Истински Фраксел има вече и в България. Засега само един. Световната лазерна звезда кацна при арт и бизнес дамата Евелина Борисова. Едно местенце в България, което не се различава от най-престижните клиники на Харлей Стрийт в Лондон, на Парк Авеню в Ню Йорк или на Уилшър булевард в Лос Анджелис.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара