Овен

Хороскопът за декември 2017 година обещава на Овните труден месец по отношение на финансите. Възможно е получаване на пари за чужда сметка. Не рискувайте и не се включвайте в авантюри, защото само така ще се предпазите от неприятности за в бъдеще. Овните са уморени да бъдат обикновени сътрудници, затова през декември 2017 година ще решат сериозно да се заемат с кариера. Можете смело да започнете предприемаческа дейност. Личният бизнес ще донесе успех и доходи на Овните.

Хороскопът за декември 2017 година предсказва на жените Овни много казусни ситуации, в които те ще трябва да се погрижат за собствената си небрежност. В личния живот не трябва да бъдете твърде меркантилни, защото ще отблъснете всички достойни кавалери. С парите трябва да бъдете малко по-пестеливи. Не се съгласявайте на никакви съмнителни капиталовложения, иначе ще останете без пари.

Хороскопът за декември 2017 година препоръчва на мъжете Овни да бъдат праволинейни и открити с тези, които им се доверяват напълно. Ако отдавна работите заедно не трябва да заблуждавате партньорите. В личния живот на Овните през декември 2017 година ще избухват излишни спорове и претенции. В края на краищата вие ще се уморите от всичко това и ще решите, че празниците ще изкарате в компанията на приятелите си. В крайна сметка така е по-спокойно и по-честно.

Телец

Хороскопът за декември 2017 година съветва Телците по-малко да мислят за чуждите проблеми, а да се заемат с организирането на своя живот. Все пак вие и така сте направили за близките си повече, отколкото ви се е искало. Кариерата ще стои на първо място за Телците през декември 2017 година. Вие упорито ще вървите към своите цели, а за любов и брак все още не е дошло време. Но, ако вече имате любим човек, то си заслужава да скрепите отношенията с брак.

Хороскопът за декември 2017 година препоръчва на жените Телци да сложат акцент върху духовното си развитие. При вас съществуват предпоставки за успех и щастлив личен живот, но вие не забелязвате някои нюанси. Много Телци ще решат да получат висше образование, а някои ще се прицелят към друга специалност. Във всеки случай, през декември 2017 година не си заслужава да напускате или да започвате нова работа.

Какъв е вашият натален хороскоп?

Хороскопът за декември 2017 година предсказва на мъжете Телци доста търкания, стресови ситуации и разочарования. И както се казва, от съдбата няма къде да се скриеш. При много от възникналите проблеми, виновните сте именно вие, затова през декември 2017 година оправете грешките си. В семейния живот на Телците ще се появи пукнатина. Ако не отстъпите, работата може да стигне до развод. В края на месеца ще ви предложат престижна работа.

Близнаци

Хороскопът за декември 2017 година предсказва на Близнаците предпразнични грижи и суета. Ще има много изненади, новости и ангажименти, но на вас ще ви се иска само едно – любимия човек да бъде до вас. Постарайте се първи да тръгнете към примирение, ако в навечерието на празниците сте се скарали с избраника/цата си. През декември 2017 година Близнаците трябва да бъдат по-открити и да не таят в себе си истинските си чувства. Може би си заслужава да променят статуса си от ерген/мома на женен/а.

Хороскопът за декември 2017 година обещава на жените Близнаци много оптимизъм, приятни срещи и невероятен успех във всички области на живота. Разбира се, за някои неща ще ви предстои сериозно да воювате.  Но това ще си заслужава! През декември 2017 година Близнаците ще поканят на увлекателно пътуване любимия си мъж. Само бъдете внимателни с документите и вещите си.

Хороскопът за декември 2017 година препоръчва на мъжете Близнаци да запазят спокойствие във всичко и по-малко да нервничат. Дори и ситуацията да бъде далеч не във ваша полза, не се отчайвайте. През декември 2017 година Близнаците могат да бъдат въвлечени във финансова авантюра, от която, да излезете, ще ви помогне влиятелен приятел. В края на месеца ви очаква среща с училищната ви любов. Вие дори, за момент, ще решите да върнете всичко.

Рак

Хороскопът за декември 2017 година предсказва на Раците нееднозначен месец. От началото всичко ще бъде твърде объркано, но в средата на декември ситуацията ще се подобри и изясни. Но търпеливите Раци не са свикнали на трудности, особено в психологичен план. През декември 2017 година вашето финансово положение ще стане така стабилно, че вие ще си позволите голям шопинг.

Хороскопът за декември 2017 година обещава на жените Раци пътешествие, приходи и  любовен роман. Изобщо, всичко ще се случва така удачно, че вие дори ще повярвате  чудеса и съвпадения. Много Раци ще решат да се преместят да живеят в чужбина, а някои рязко ще сменят професията си. Животът ще бъде изпълнен с неочаквани обрати, но вие трябва да бъдете внимателни, за да не попаднете в аварийна ситуация по пътя на съдбата.

Хороскопът за декември 2017 година препоръчва на мъжете Раци да работят от сутрин до късно вечер, за да нормализират финансовата ситуация. Хващайте се дори за това, което по-рано ви се е струвало рутинно. Пред вас са новогодишните празници, затова е непростимо да останете без пари. Важно е Раците да поставят пред себе си достижими цели. Само така ще можете да постигнете желаното и да заявите на света своя победоносен триумф.

Лъв

Хороскопът за декември 2017 година предсказва на Лъвовете любов от пръв поглед, който ще затъмни всички предишни привързаности и симпатии. В професионалните дела трябва да обобщите всичко, което сте направили. Без това ще бъде невъзможно да се движите напред и да разчитате на успех. В отношенията с близките хора, през декември 2017 година Лъвовете трябва да бъдат искрени. Свалете си маската и се покажете пред тях с истинския си образ. Далечните пътувания през декември, с личния си автомобил, е по-добре да отложите.

Хороскопът за декември 2017 година съветва жените Лъвици да бъдат по-великодушни и меки в отношенията с тези, които ги обичат и уважават. В преследване на кариера и доходи, вие леко сте се променили и сте станали невъздържани в емоциите. През декември 2017 година на Лъвиците им предстои участие в масови мероприятия, което е напълно нормално за истинска Кралица на положението.

Хороскопът за декември 2017 година обещава на мъжете Лъвове главозамайващ роман, от който тщеславният Лъв ще забрави за всичко и всички на света. Във финансовите дела няма да е лошо да бъдете по-практични, иначе ще останете с празен портфейл за празниците. на Лъвовете ще им предложат сътрудничество с крупна фирма. Всичко обмисляйте и проверявайте добре, за да не попаднете в лапите на мошеници.

Дева

Хороскопът за декември 2017 година съветва Девите да довършат всички дела и след това да планират новите. Ако подхождате съвестно към всичко, то няма да допуснете такива глобални грешки, както в миналото. Девите не трябва да се ръководят от принципа „по-добре е да се направи и да се съжалява, отколкото да се съжалява, защото не е направено“. Иначе, вие през декември 2017 година ще изпуснете всички шансове за успех, които ви е подготвила съдбата. Изключете рисковите операции с недвижими имоти.

Хороскопът за декември 2017 година препоръчва на жените Деви да използват проницателния си ум в пълна степен. Анализирайки изминалите събития в личния живот, вие сега няма да се доверявате на всеки мъж, който ви дава обещания. За да могат през декември 2017 година Девите да постигнат успех в делата, те трябва да бъдат максимално усърдни и отговорни.

Хороскопът за декември 2017 година предсказва на мъжете Деви доста слухове зад гърба им. Половината от тях ще засягат личния ви живот, в който, по-рано, вие сте посветили почти целия колектив. През декември 2017 година Девите усърдно ще се стремят към комфорт, което е напълно разбираемо. Вие вече достатъчно сте се мъчили и сте страдали, заради квартирата си. В края на месеца е възможно получаването на пари за работа в интернет.

Везни

Хороскопът за декември 2017 година обещава на Везните отличен месец, когато много планове ще се реализират. Вие ще решите да купите подаръци на близките си с всички заработени пари. В семейния живот Везните ще поискат да са в ролята на командири.  Възможно е децата да разберат и да оценят, но съпругът/та едва ли. През декември 2017 година Везните трябва да изпълнят обещание, което са си дали преди месец. И така, оставете пушенето и влизайте в спортната зала!

Любовна съвместимост между зодиите

Хороскопът за декември 2017 година не препоръчва на жените Везни да пилеят парите, дори и да са неприлично много. Още повече, че скоро ще ви потрябват за сериозни дели и крупни придобивки. В личния живот Везните ще решат да живеят на принципа: „Доверявай се, но проверявай!“. Ако през декември 2017 година вие започнете да контролирате всяка крачка на своя възлюбен, то бъдете сигурни, че той ще избяга от вас.

Хороскопът за декември 2017 година предсказва за мъжете Везни напрегнато време, когато вие постоянно ще водите преговори, ще се договаряте с партньорите и ще установявате контакти. И това е единствената възможност да спасите плачевното си финансово положение през декември. Важно е да обясните на любимата си жена защо се връщате така късно от работа.

Скорпион

Хороскопът за декември 2017 година  предсказва на Скорпионите успех във финансовия план и хармонични отношения с любимия човек. Всичко за което сте мечтали, се сбъдва. Само, през декември 2017 година, все пак ви предстои да поработите здраво. Особено, ако имате недовършени проекти. За да си върнете благоразположението на близък приятел, с когото сте се скарали, ви е нужен тънък подход и съвет. От кого? От друг приятел, разбира се.

Хороскопът за декември 2017 година обещава на жените Скорпиони уважение от страна на колегите и бонус от началството. Вие добре сте поработили, а сега може и да си починете. Скорпионите през декември 2017 година ще решат да си купят билети и да посрещат празниците в друга държава. Ако сте сами, т.е. все още не сте намерили своята половинка, то през този месец има шанс да поправите тази несправедливост на съдбата.

Хороскопът за декември 2017 година съветва мъжете Скорпиони повече да мислят за духовната, а не за финансовата сфера. Дори и парите ви да не са толкова много колкото ви се иска, то все пак се заемете с вътрешното си преобразуване. Ревността към избраницата не е най-добрия подход за постигане на любов и симпатия. През декември 2017 година Скорпионите ще получат приятно известие от далечен роднина.

Стрелец

Хороскопът за декември 2017 година съветва Стрелците да се заемат с оправяне на старите грешки. Вие ще имате много възможности да промените всичко, ако се заемете с това с желание и усърдие. В семейството на Стрелците се очаква попълнение, а отношенията със съпруга/та ще бъдат наистина страхотни. Само с финансите сега ви е трудно, но към края на декември 2017 година Стрелците могат да разчитат на част от парите, които ще им платят за свършената работа. Бъдете внимателни на пътя!

Хороскопът за декември 2017 година обещава на жените Стрелци чудесен месец, когато любовта ще бъде взаимна, а желанията ще се изпълняват като по поръчка. Нищо чудно, нали вие уверено вървяхте към своите цели и ето го резултата. През декември 2017 година на Стрелците им предстои да се занимават с много проблеми, а също и със здравето на възрастни роднини. Но вие с достойнство ще издържите и това изпитание на съдбата.

Хороскопът за Стрелец препоръчва на мъжете родени под този знак да бъдат сдържани и мълчаливи, когато се отнася за личния им живот. Не спорете с избраницата и не се опитвайте да я измените. Ако чувствата ви са взаимни, то всичко скоро ще се нормализира. Стрелците ще отидат в командировка, но за празниците ще успеят да се върнат.

Козирог

Хороскопът за декември 2017 година съветва Козирозите по-често да се обръщат към вътрешния си глас, за да избегнат грешките в службата и в любовта. Проблеми ще има много, но всички те са разрешими. Важно е Козирозите да се надяват на собствените си сили и възможности, а не да търсят подкрепа от хора, които ще им искат висока цена за всичко. Възможни са разправии с някой от роднините. Ще се наложи да доказвате своята правота и да забравите за отстояваните от вас принципи.

Хороскопът  за декември 2017 година препоръчва на жените Козирози да гледат на живота по-оптимистично. Ако се поддадете на изкушенията в любовната сфера, то ще се окажете в незавидно положение. Финансовите трудности ще хвърлят Козирозите в депресия. Но не трябва да вините други за това, че вие нямате пари през декември 2017 година. Постарайте се да си съберете дълговете от приятелите, тогава ситуацията ще се оправи.

Хороскопът за декември 2017 година обещава на мъжете Козирози трудни взаимоотношения с колегите. Особено тези, които скоро са започнали работа. Предстои ви да се примирите с несправедливости и да поемете отговорност за дребна дейност. Високомерието и егоизмът в любовта само ще навредят на Козирозите. Нали не ви се иска да посрещнете празниците самотни?

Водолей

Хороскопът за декември 2017 година обещава на Водолеите продуктивен месец, когато всичко ще върви по „мед и масло“. Ако вие решите да смените работата си, то така и направете. Всички решения, отнасящи се до пари, трябва да обсъждате на семеен съвет. Кариерният ръст за Водолеите ще бъде така стремителен, че дори те ще се окажат изумени. В общуването с близките си хора не използвайте хитруването и не проявявайте недоверие. Бъдете добри и нежни към тези, които ви ценят.

Хороскопът за декември 2017 година съветва жените Водолеи да се разплатят с кредиторите си, за да може, както се казва, да спят спокойно. Емоционалността ви ще бъде повишена, което ще се отрази зле на отношенията ви с колегите и роднините. Водолеите ще предложат интересен проект, благодарение на който ще подобрят значително финансовото си положение.

Хороскопът за декември 2017 година препоръчва на мъжете Водолеи да бъдат по-снизходителни и мъдри, особено в общуването с деловите партньори. Вашият бизнес ще претърпи сериозна криза, затова ще трябва да почакате за доходи. В края на месеца на Водолеите им предстои да решават въпроси за наследство и преместване в друг град. Ако близките ви подкрепят в това начинание, то се съгласете.

Риби

Хороскопът за декември 2017 година обещава на Рибите страхотно време и за душата, и на улицата. Вие най-накрая ще разберете, че животът е съставен не само от тъмни, но и от светли зони и периоди. Дори и да има временно забавяне в делата или проблеми в личния живот, то и към тях Рибите ще се отнесат с доза хумор. През декември 2017 година ще се изпълни вашето заветно желание да се преместите в нов дом. Ако се наложи да вземете пари назаем, то поискайте от приятели, а не от банката.

Хороскопът за декември 2017 година не препоръчва на жените Риби за дълго да се откъсват от делата и да се затварят в себе си. Близките хора едва ли ще ви разберат, но във всички случаи ще ви подкрепят с мъдри думи. През декември 2017 година Рибите трябва да избягват риска, защото е възможно да загубят всичко драматично и завинаги. Ако решите да промените нещо в личния си живот, то се вслушайте в гласа на сърцето, то няма да ви подведе.

Хороскопът за декември 2017 година не съветва мъжете Риби да влизат в конфликти с колеги и роднини. Иначе тези спорове ще продължат дълго, а на вас ще ви се наложи да живеете в напрежение и обиди. Борбата с конкурентите през декември 2017 година ще отиде на ново ниво. Ще ви обвиняват за всичко, което може да се измисли, а също и ще решат да разделят личния бизнес на „парчета“.

Още хороскопи – в Astrobg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара