Как звездите поддържат красота и очарование? С тренировки, скъпи козметични салони и често – операции. Но някои признават и за чудати, обаче изпитани рецепти за хубост.

Дженифър Лопес

Как да бъдеш на 48 и да изглеждаш на 30? Дженифър Лопес твърди, че тайната е в ежедневния джогинг и липсата на диети. Тя смята, че гладуването докарва дефицит на енергия, а за да не пълнееш, е нужно да различаваш истинския глад от емоционалния или глада на очите. Певицата е въоръжена с етерично масло от грейпфрут, което я избавя от мисли за торти и същевременно укрепва имунитета. Ароматът на грейпфрут действително създава усещане за ситост.

Гуинет Полтроу

Тайната на искрящата усмивка на Гуинет е в жабуркането със зехтин всяка сутрин преди закуска в продължение на 10 минути. Зъболекарите не спорят, но съветват преди това все пак да си измиете зъбите.

Виктория Бекъм

От Япония Виктория Бекъм се е научила да си прави маска за сияйна кожа от птичи тор, ориз и вода. Недейте да нанасяте чиста тор върху лицето си, защото може да го изгорите.

Лейди Гага

Лейди Гага е оригинална не само в сценичните си изяви, но и в козметичните иновации. Тя твърди, че замества оперативния лифтинг на шията с обикновено канцеларско тиксо, с което опъва кожата си преди изяви и прикрива зад косата.

Сандра Бълок

Как Сандра Бълок преборва подутите клепачи? Слага мас срещу хемороиди с размер на грахово зърно общо за двата клепача. За 5 минути лекарството дренира клепачите. Важно е да не се използва по-често от веднъж седмично.

Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс е обърнала гръб на скъпата козметика за коса и за да поддържа своята, използва бабешка маска от мед и бира в съотношение 2:1. Единственият недостатък е леката миризма на дрожди, но ако си сложите подобна маска вечерта, а сутринта измиете главата си с шампоан, ефектът ще е наистина поразителен.

Източник: Комераж

Facebook Twitter Google+

0 Коментара