Овен

ovenХороскопът за април съветва Овните да разкрият пред света своите таланти и да бъдат активни във всичко – любов, работа и отношения. Практичността и усърдието ще бъдат главните съставни качества на успеха. Представителите на знака Овен ще се стремят към успех в личния живот и към финансово благополучие, и всичко това напълно ще се осъществи.

Хороскопът за април препоръчва на жените родени под знака Овен да подхождат творчески към всичко, с което се занимават. Дори и скучната работа ще могат да направят по-интересна и креативна. Ако Овните решат да осъществят идеите си по време на Пълнолуние (11 април), то в бъдеще ги очакват разочарования. Търсете нови пътища за вътрешно развитие, а и по-малко слушайте съветите на некомпетентите хора.

Хороскопът предсказва на мъжете Овни доста преживявания относно материална нестабилност. Макар че в началото на месеца всичко ще бъде наред с парите, Овните трябва да си намерят още една работа, за да се обезпечат финансово. Ако се занимавате с личен бизнес, то през април търсете нови и надеждни партньори. Такива могат да станат ваши стари приятели, затова непременно им позвънете.

Безплатен натален хороскоп 

Телец

telecХороскопът за април предсказва на Телците труден месец, в който ще има място и за радост, и за депресии. Не се притеснявайте да се обръщате за подкрепа към приятели и роднини. Особено, ако ситуацията ви постави в „път без изход“. Телците през април едва ли ще се осмелят на геройски дела в любовните дела. Те повече ще премислят, отколкото да действат. Макар че понякога е полезно за Телците да работят над грешките си, за да не ги правят в бъдеще.

Хороскопът за април обещава на жените Телци леко загадъчен и двусмислен месец. Повече ще ви интересува това, което другите говорят, отколкото собственото ви мнение. Постарайте се да не изпаднете в зависимост от хора, които са настроени негативно и користно към вас. Това особено се отнася за отношенията с мъже, които истински ще „прицелят“ в наивните и доверчиви Телци.

Хороскопът за април прогнозира за мъжете Телци романтични срещи и съдбоносни запознанства. Само в отношенията си към жените трябва да бъдете много внимателни. Иначе не само ще ви излъжат, но и ще ви оставят без стотинка в джоба. Телците трябва да избягват циничните и напористи дами.

Близнаци

bliznaciХороскопът за април предсказва за Близнаците месец, когато те ще могат да се прославят и да вземат връх над собствената си неувереност. Успехът и доходите ще дойдат така бързо, че вие дори няма да успеете да се опомните. Не трябва да бездействате, защото конкурентите с удоволствие ще „прихванат“ гениалните ви идеи. Близнаците трябва да се развиват духовно и при възможност да си намерят занимание, което да им е „по душа“.

През април ви очакват интересни запознанства, делови сътрудничества и любовни трепети. Хороскопът съветва жените, родени под знака Близнаци, да бъдат по-оптимистични, особено ако се отнася до личния живот. Приятелите ще ви помогнат в трудните моменти, а роднините ще ви подкрепят материално. Само не бъркайте истинското приятелство с баналните отношения. Близнаците не трябва да възстановяват отношенията си с предишните си любими. Защото, за съжаление, това ще доведе само до неприятни изживявания.

Хороскопът за април обещава на мъжете Близнаци ярки промени на любовния фронт. Вие, най-накрая, ще се влюбите истински и ще решите да създадете здраво семейство. Но за много от Близнаците личната свобода ще им бъде толкова скъпа, че за тях ще бъде нормално явление честата смяна на партньори.

Рак

rakХороскопът за април предсказва на Раците известно затишие в различни сфери на живота. Важното е да не се отпускате и да не мързелувате, да дадете всичко от себе си, ако се появи нова длъжност или трудна финансова ситуация. Възможни са грешки, лъжи и загуба на важни документи, затова през април Раците не трябва да намаляват бдителността, вниманието и усърдието.

Хороскопът за април съветва жените Раци да се занимават повече с домашни дела, отколкото с професионални. Предстои да преоцените отношенията в колектива, защото в противен случай на началството няма да му хареса вашата излишна самоувереност и амбициозност. Ако жената Рак, самата тя е на ръководна длъжност, то през април ще появят трудности в общуването с подчинените. Бъдете търпеливи. Търсенето на нова работа не е изход от положението.

Хороскопът за април предсказва на мъжете Раци пропуски в трудовата сфера. Вие твърде присърце приемате всички производствени проблеми, затова бъдете по-уравновесени в емоционален план. Раците трябва много точно да подредят приоритетите и да намерят подходящ момент за разговор с шефа. Особено, ако отдавна планирате да поговорите за повишаване на заплатата.

Лъв

luvХороскопът за април за Лъв обещава активен, разнообразен и изпълнен с енергия месец. Не само природата наоколо ще оживее, но и вие ще бъдете на едно ниво с нея. Лъвовете ще сгряват с топлината си всички наоколо, ако не противоречат сами на себе си. Разбира се, не всичко ще бъде гладко през април, но като цяло времето е прекрасно за любов, финансови постижения и нова работа.

Хороскопът за април препоръчва на жените, родени под знака Лъв, да не подминават стигналата до тях информация, а внимателно да я анализират. Възможни са известия от хора, които не сте виждали вече много години. Лъвовете трябва да се пазят от користни личности. Те могат да ви докарат през април толкова неприятности в живота, че да изпаднете в депресия. Макар че силните и уверени Лъвици трудно ще бъдат притиснати в ъгъла.

Хороскопът за април съветва мъжете Лъвове да се стремят към благоразположението на жените, в които са влюбени искрено. Не се оглеждайте назад, дори там да е било по-добро и спокойно. Всичко ново и оригинално ще привлича Лъвовете и ще им помогне да се придвижат напред, както в кариерата, така и в личния живот. Не премълчавайте проблемите, а смело говорете за тях, търсете подкрепа от близките си хора.

Дева

devaХороскопът за април обещава на Девите страхотно настроение. И няма нищо странно, защото навън е пролет. Ще бъдете невнимателни в действията, което ще ви докара проблеми, както в службата, така и в личния живот. Естествено трябва да почивате, но повече постоянство няма да попречи. В любовта при Девите всичко ще се случва, както никога, страхотно.

Хороскопът за април предсказва на жените Деви стресово състояние, което ще се случи заради недостиг на финанси. В началото на месеца очаквайте криза, която ще успеете да преживеете благодарение на помощта на близки приятели. Ще възникнат конфликт с домашните, заради материални средства. Бизнес партньорите ви ще бъдат нечестни с вас през април. Втората половина на месеца ще се окаже за Девите по-успешна, тогава ще можете да се отпуснете и да се потопите в уютната домашна атмосфера.

Хороскопът прогнозира за мъжете, родени под знака Дева, труден психологически месец. Ще реагирате твърде бурно на всичко, което се случва наоколо. Опитайте да не „ходите по гайдата“ на другите, а сами да ги ръководите. През април Девите трябва да бъдат внимателни за действията и думите си, защото ще се обърнат срещу тях.

Везни

vezniХороскопът за април за Везни предсказва наистина странен и нееднозначен месец. Ще бъдете изпълнени със съмнения по всеки повод, затова е най-добре по-често да се съветвате с близките си хора, а не да се опитвате да се усамотявате. Възможни са състояния на нервно напрежение и тъга, които ще карат Везните, от време на време, да се отдръпват и от работата, и от семейството си. Ако през април Везните „се вземат в ръце“ ще преодолеят всичко. За вас ще бъде по-добре да бъдете на обществени места. Енергията и силите си използвайте за добри цели, а за приятели избирайте надеждни  хора.

Хороскопът за Везни обещава нова любов. Вие така силно ще се влюбите, че всички проблеми и финансови трудности ще отидат на заден план. Везните ще поискат да станат по-млади, красиви и оригинални, външно, което ще ги подтикне към посещение на салон за красота. През април трябва веднъж завинаги да поставите точка на отношения, които ви тежат.

Хороскопът гарантира на мъжете Везни нови решения във всичко, с което се захванат. Ако искате да срещнете своята втора половинка, то това ще се случи. Ако не ви устройва работата, то през април ще можете лесно да сe преминете в друга сфера на дейност. Само бъдете внимателни в дните на Новолуние и Пълнолуние, за да не си докарате много проблеми.

Скорпион

horoscope-1505432_960_720Хороскопът за април предсказва за Скорпионите кардинални промени във всички области на живота. А и вие самите ще се стремите да внесете изменения в службата и в личния живот. Приятни събития очакват Скорпионите в средата на април, когато началството ще оцени свършената работа. Много ще започнат да търсят друга работа или да усвояват нова професия. Месецът не е много подходящ за дълги пътувания. Скорпионите през 2017 година могат много да разчитат на интуицията си, която при тях е много по-добре развита, отколкото при другите.

Хороскопът съветва жените да се заемат с личния си живот. Особено, ако наскоро сте се разделили с любимия мъж или от доста време сте в статус „сами“. Скорпионите ще бъдат твърде уязвими през април, което ще стане повод за сплетни и неприятни инциденти.

Хороскопът препоръчва на мъжете Скорпиони повече да общуват и да се срещат с нови хора. Напоследък вие малко се доверявате, затова бързо се променяйте и станете по-открити. Жените не просто ще обръщат внимание на Скорпионите, но и сами ще им правят предложения. А и вие, в дълбочината на душата си, мечтаете за кротка и спокойна половинка.

Любовни хороскопи 

Стрелец

strelecХороскопът за април за Стрелец обещава страхотен месец, в който всичко ще премине по план. Вие самите, още веднъж, ще се убедите в това, че последователността в действията е добър и печеливш подход в живота. Не трябва да бързате с изводите относно новия си избраник. Не веднъж Стрелците са идеализирали партньора си, но през април 2017 година това само ще ви навреди. Ако приятели ви поискат помощ, не им отказвайте подкрепата си. Знаете, че една глава е добре, но две, още по-добре.

Хороскопът предсказва на жените Стрелци ярък и незабравим месец, когато много от желанията им ще се осъществят. Самотните дами най-после ще оправят личния живот, ще срещнат достоен спътник. Само не правете старите  грешки и не критикувайте възлюбения. Иначе лесно ще останете сами.

Хороскопът прогнозира за мъжете, родени под знака Стрелец, море от комплименти от страна на прекрасния пол. Вие сами не сте очаквали, че ще станете толкова популярни. Успех с парите ще съпътства Стрелците през този месец, а също и при търсенето на нова работа. През април могат да възникнат конфликти с роднини, затова се старайте да не изказвате остро своето мнение.

Козирог

kozirogХороскопът за април съветва Козирозите да бъдат твърди в действията и настойчиви в думите си. Дори и върху вас да се изсипят много изпитания през този месец, вие все пак не отстъпвайте от набелязания път. Подкрепа ще получите от човек, от когото не очаквате. Колкото по-основателно се държите с колегите си, толкова по-бързо ще направите кариера през април. В любовната сфера Козирозите са преследвани от неуспех, лъжи и измяна.

Хороскопът обещава на жените, родени под знака Козирог, отличен месец, ако решават проблемите си самостоятелно. Не трябва да се надявате на никого, особено ако се отнася за финанси. Най-добре е през този месец да избягвате многолюдните и шумни места. Децата ще ви зарадват, а с роднините са възможни сблъсъци.

Хороскопът предсказва на мъжете Козирози леко разочарование – както от хората, така и от собствените си възможности. Ще ви се струва, че успехът и финансите вместо при вас отива при някой друг. През април са възможни конфликти с деловите партньори, затова Козирозите трябва да се въоръжат с търпение. В семейството през 2017 година ще царят хармонични отношения със съпругата.

Водолей

vodoleiХороскопът за април препоръчва на Водолеите да обръщат повече внимание на тези, които са им истински скъпи. Не трябва да общувате с хора, които ви потискат морално и не споделят вашите интереси. Очакват се доста пътувания, някои и по-продължителни. Важното е Водолеите да се развиват духовно, постигайки желаните цели. Егоизмът и настойчивостта през април може само да ви навреди. Водолеите трябва да се захванат с обществена дейност, тогава признанието на околните ще бъде явно.

Хороскопът предсказва на жените Водолеи ярки запознанства, както професионални, така и от личен характер. Възможно е по време на далечна командировка да срещнете мъжа на своите мечти. През април Водолеите ще организират пътуване, ще посетят роднини в друг град.

Хороскопът обещава на мъжете Водолеи рязка смяна на приятелския климат. Ще решите, че с много хора отношенията ви са изживени. През април очаквайте многобройни пътувания, срещи и любов от пръв поглед. Изобщо, този месец няма да си стоите у дома. Но, ако имате семейство, то цялото ви време и внимание трябва да концентрирате върху домашните си.

Риби

ribiХороскопът за април предсказва на Рибите променлив и непостоянен във всички отношения месец. Ако се доверите на вътрешния си глас, то ще направите по-малко необмислени действия и грешки. Логическият подход в професионалните дела ще помогне на Рибите през април да постигнат високи резултати в кариерното израстване. Дори и да се появят затруднения с финансите, не се паникьосвайте, а дръжте всичко под контрол.

Хороскопът съветва жените Риби да изграждат личния си живот, а не да се оглеждат постоянно назад. Мъдрост и рационалност са качествата, които не бива да изоставяте при никакви обстоятелства. С парите могат да възникнат проблеми, но не трябва да разчитате на бързи заработки през април. Трудете се постоянно и тогава може наистина да мислите за приходи. Важното е да не забравяте за почивката – и физическа, и морална. Иначе ще започнете да ходите по доктори.

Хороскопът обещава на мъжете Риби отлично финансово положение. Разбира се, за това ще ви се наложи да работите „с остен“, в прекия смисъл на тази дума. Началството ще натовари Рибите с огромен обем работа, от която ще зависят заплатата и допълнителните доходи през април.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара