„Моята най-голяма цел е да накарам българина, консуматор на спиртни напитки, да замени количеството с високото качество, поднесено в подходящите чаши, които позволяват питието да достави максимална наслада на сетивата”, казва Петър Керемидчиев, генерален мениджър на компанията вносител на спиртни напитки „Оптимист 1“ и организатор на фестивала Whisky, Rum&Whine Master Test за трета поредна година.

DSC_2334

На 31 март и 1 април в х-л „Маринела“ в София всеки ценител на напитките ще има невероятното удоволствие да направи своя тест на сетивата с брилянтно подбрани продукти в категориите уиски, ром, ликьори, вино.

След големия успех от миналата година организаторите имат нелеката задача да затвърдят имиджа на фестивала като място за истински познавачи. Вносителите са с амбиции фестивалът да се превърне в забавна фиеста, направена с много въображение и вкус.

IMG_6890

Паралелно с това в други зали ще се провеждат майсторски класове. „Обикновено на такива фестивали дестилерии, винопроизводители и пивоварни представят своите нови линии. Малки партиди от категорията Limited Edition, отбрани продукти от своето портфолио, както и новите си маркетинг стратегии  и рекламни визии. От своя страна клиентите, търговците и любителите на разнообразните алкохолни напитки могат да дегустират най-доброто, събрано на едно място. По този начин и да получат достатъчно информация и впечатление направо от извора. Все повече градове по света организират подобни събития и София има важно място на тази карта”- споделя големият оптимист и организатор на фестивала Петър Керемедчиев.

DSC_2533

Основна цел на WRW Master Test-2017 е да се  представят нови бутикови продукти, което да спомогне  за разширяване на понятието за  истински  качествен алкохол. Шоуто обещава да е  невероятно. В повечето случаи майсторските класове се водят от собствениците на дестилериите, бранд амбасадори и уайнмейкъри. Те могат да те вкарват в малка приказка и да те направят част от нея. В класовете се представят уникални напитки, от които има единични бройки в света. Такова нещо се опитва веднъж, защото друго такова питие няма. Да не пропуснем, че местата са ограничени – между 25-35 души.

IMG_6875

Изненадата тази година е „Останали в миналото“, майсторски клас с дегустиране на уискита от затворени или разрушени дестилерии. Всички бутилки за него са купувани на аукциони. Това ще бъде невероятно изживяване не само за ценители и колекционери, но и за всички любознателни и интересуващи се от това хора. Някои от тях за себе си ще станат откриватели. Италия, Prosecco…, колко радост има само за душата. Само мисълта за това вино кара рецепторите в устата да персистират.

WRW 2017 Poster MarinelaТака че – ако си мъж, си там. Ако си модерна дама, която живее на скорост и е с вкус за хубавите неща – също. Защото мисията на WRW Master test е да сплотява.

Всички ще могат да си тръгнат с усмивка и с уникат в ръка от магазина, представляващ фестивала – CASAVINO. Срещу почти символична цена за билет, даващ  достъп до изкушенията през двата дни, ще се сдобиете с шанс, който не бива да пропускате.

Шоуто обещава да бъде много специално и емоционално. Остава само да го включите в графика си и да дойдете с подходящи приятели, които могат да се наслаждават.

Нека заедно да направим тест на сетивата! Shake the Fest!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара