На първо място, импозантните и привлекателни Лъвове могат да бъдат поздравени с наситен личен живот. В годината на Плъха няма да усетите отлив от ухажори, което ще ви придаде още по-голяма значимост и самоувереност. Учудващо е, но, за да очаровате поредната си „страст“, няма да ви бъдат необходими никакви финанси и фантазии.

В кариерата всичко ще се случва по превъзходен начин. Ще постигнете всичко, което искате, а това са: нова длъжност, висок авторитет и добра заплата.

Хороскопът за 2020 година съветва Лъвовете да бъдат хладнокръвни и разумни в общуването с колегите. Не всички, които ви се усмихват мило, са честни с вас. Има користни и злобни личности, затова стойте по-далече от тях. С началника, обратно, общувайте и се съветвайте по всеки повод. Това ще се отрази чудесно и на бонусите, и на отпуската.

Лятото на 2020 година ще премине великолепно за Лъвовете. Най-накрая, на брега на морето, с любимия човек и с чаша вино в ръка, ще можете да си починете без да мислите за нищо. А и здравето ще успеете да укрепите, иначе простудите ще ви „свалят“ в леглото.

Но няма да можете да се отървете от домашните ангажименти. Не игнорирайте онова, което роднините ви подсказват, те са по-мъдри и по-опитни в битовите проблеми.

Месечни хороскопи

Хороскопът за 2020 година предсказва на Лъвовете много усърдна, дребна работа, но тя също ще им донесе приходи. Дори и да не е веднага, но в края на годината на Плъха, вие ще имате в ръцете си пари, с които можете прилично да си поживеете. Ще можете да купите подаръци за цялото семейство, себе си да зарадвате с подаръци и дори да си отдъхнете за седмица в курорт. Лъвовете, които се занимават активно със спорт е възможно да получат сериозни травми, счупване и да попаднат в болница, затова трябва да бъдат много внимателни.

Какво очаква Лъвовете през всеки месец на 2020 година

Лъвовете трябва да станат по-самоуверени и упорити през януари. Тогава успехът няма да ги накара да чакат дълго. Февруари 2020 ще бъде невероятен месец, във всеки един смисъл. Ще получите всичко, което сте желали. През март сложете акцент на личните качества, работата и отношенията с хората. А през април ще се наложи да забравите за любовта и срещите. Новите проекти ще се окажат по-важни от личната сфера. През май трупайте позитивна енергия, за да може през юни да не влизате в конфликти. Юли не може да бъде наречен лек и спокоен. А през август 2020 година на Лъвовете им предстои екстрено да решат всички настоящи проблеми. Затова пък, през септември спестовната ви сметка ще се запълни до краен предел. През октомври бъдете много внимателни в професионалните дела. Ноември е месец за пълна изолация, както от работа, така и от бурни комуникации. Декември ще се окаже за Лъвовете не само приятен, но и щастлив месец.

Хороскоп за любовта и семейството на Лъвовете през 2020 година

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година обещава на Лъвовете романтика и чувства, но не до степен, че да си изгубите ума и да забравите за работата. Ще ви се наложи умело да маневрирате между работата, дома и личната сфера. Никакъв натиск от страна на избраника/цата няма да ви помогне да се придържате към графика и да хармонизирате ситуацията.

На тези, които не са свикнали да бъдат инициативни при запознанствата, ще им се наложи да променят тактиката си на поведение. Иначе, с лекота ще загубите от полезрението си човека, когото наистина харесвате. Внимателно се отнасяйте към външния си вид, той се нуждае от кардинална промяна. Нима ви е толкова трудно да се разделите с обичайния си стил на обличане и с ярко-червената си коса? И така, спешно влезте с салон за красота и моден бутик.

Самотните Лъвове вече няма да се чувстват изгубени или захвърлени. Ще имате възможност да се запознаете с достоен човек, при това неочаквано и приятно. В годината на Плъха, в компанията на стари приятели, ще се сблъскате със симпатичен човек, с когото ще разговаряте до сутринта. И какъв е извода? Че това, именно, е „вашият герой“!

Хороскопът съветва Лъвовете, които още не са успели да се „обзаведат“ със семейство, да действат в това направление. От вашата активност ще зависи много, затова не стойте у дома. Мечтите се изпълняват в реалността, само при реален подход към въпросите от личен характер. Искате да се влюбите? Значи, създайте всички условия за това, както в душата си, така и наяве.

При семейните Лъвове всичко е благополучно и дори леко скучно. Но вие сами сте мечтали да си отидат всички вълнения и ревностни изблици, и ето, получавате точно такъв подарък. Само финансовата сфера леко „куца“ и ви носи доста вълнения. Но, в годината на Плъха трябва да ви се напомни, че вие не сте сами, непременно ще се намерят тези, които ще ви помогнат в трудния момент.

През 2020 година трябва да поставите особен акцент върху здравето на възрастните роднини и децата. Ако някой боледува, постарайте се да подкрепяте този човек морално, а не да нагнетявате обстановката със суетене и паника.
Астрологичната прогноза за 2020 година препоръчва на Лъвовете да се погледнат отстрани. Образът ви е остарял? Време е да промените имиджа си, да посетите стилист и диетолог. А, ако отдавна искате да си вземете домашен любимец, сега е момента да посетите някой животински приют. Милите пухкави топки ще ви помогнат да си върнете душевното равновесие и още веднъж ще ви докажат, че не сте сами.

Любовна съвместимост

Хороскоп за 2020 година за мъжете Лъвове

Хороскопът за 2020 година обещава бурен разцвет на мъжете Лъвове. Не само в младостта, но и в кариерата. Всички вълнения и проблеми ще останат в миналото, давайки ви надежда за по-добър живот. Важното е да не си позволявате да мързелувате и да се вглеждате в миналото. Има много начини да преодолеете всички трудности, да станете силни духом и да излезете на светло. При Лъвовете, в годината на Плъха, ще се появи възможност да сменят професията си, затова трябва да учат и да „попиват“ всяка информация. От вашата активност – делова и физическа, ще зависи успехът в работата и в личната сфера.

През 2020 година ще бъде добре мъжете Лъвове да проявяват повече внимание при попълване на документи и отчети. Постарайте всичко да разчитате отрано, за да не доведете финансовото си положение до криза. Не скъпете за всяка стотинка, но бъдете практични в покупките. Самотните мъже Лъвове напълно ще променят съдбата си. При това самостоятелно и радикално. Вие ще срещнете жена, която напълно ще съответства на вашите търсения. Тя ще стане за вас прекрасен приятел и нежна любовница.

Хороскоп за 2020 година за жените Лъвици

На жените Лъвици, в годината на Плъха, ще им се наложи да се откажат от своите капризи и принципи. Ако искате да си организирате живота комфортно, то се примирете с някои ситуации. Обстоятелствата, понякога, ще бъдат против това, което правите или чувствате. Но това не е повод да изпадате в паника или да се отдръпвате от надеждните и достойни партньори. Звездите са на ваша страна, а дали ще горят с ярък пламък или ще мъждукат отдалече, ще зависи изцяло от вашата активност. Сложете в ред мислите си, за да не се окажат в плен на съмнения или на депресивно състояние.

Хороскопът за 2020 година съветва жените Лъвици да бъдат в центъра на вниманието, да завързват запознанства и да внасят промени във външния си вид. Пролетта е време за любов, така че, доверете се на това чувство напълно и безвъзвратно. Лятото можете да си починете на море или в чужбина, но не сами. Вземете за компания някоя приятелки или роднина. В годината на Плъха не ви заплашва самота, но тъжното настроение ще присъства понякога. Пазете се от него, не се оставяйте на депресията.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Лъв

Хороскопът за 2020 година обещава на Лъвовете добро материално положение, но не до степен, че всеки ден да ходите по бутици, ресторанти и да пътешествате по света. Всичко трябва да бъде с мярка, усмирете апетитите си. Ако в сметката ви се появят големи пари, то ги използвайте за нещо наистина полезно и желано. Например: за покупка на нови мебели, украсяване на интериора, обучение или лечение. По-точно, за процедури, които ще ви позволят да укрепите здравето са за цялата година на Плъха.

Енергийният запас на Лъвовете през 2020 година е отличен, а психическото състояние не е на висота. Сами сте си виновни, защото нервничите заради всичко поред, тъгувате и се измъчвате с мрачни мисли. Постарайте се да се „вземете в ръце“, запишете се на йога или фитнес, а също четете, гледайте позитивни филми, дори, ако от детството обожавате ужасите и драмите. Нека има повече радост, оптимизъм и общуване с усмихнати хора.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Лъвовете да спазват режим, да редуват работата с почивка. Време е да започнете борба с вредните навици, излишните килограми и депресията. Помнете, че никой, освен вас, няма да ви помогне! И най-накрая, купете си си колело или кънки, за да можете цяло лято да карате по улиците на града. Между другото, чистият въздух и плуването ще бъдат от полза на Лъвовете, които имат хронични заболявания на белия дроб или гръбнака.

А през лятото на 2020 година отидете в южните страни. Макар че, ако имате баба или приятели, които живеят на село, то може чудесно да си починете и при тях. Като бонуси за грижата за собственото си здраве, вие ще получите позитивно настроение, добър имунитет и стройна фигура.
По натура, Лъвовете са тщеславни и своенравни, затова не могат да бъдат доволни от дребните победи. И в работата ще им се иска да се изкачат на такова ниво, че всички да ахнат и да им завидят. Какво пък, високата кариера наистина ви очаква, но за това е необходимо да работите много и упорито. На много ще им се наложи да се преместят в друг град или в друга страна, за да постигнат резултати. В годината на Плъха всячески избягвайте конфликтите с деловите партньори и колеги. Иначе ще затънете в сплетни и скандали до ушите.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Лъвовете много информация, без която няма да направите кариера. Отмятайте всичко ненужно, и всичко, от което ви е дошло до „козирката“, учете нови неща, повишавайте квалификацията си. Жадно се хващайте за проектите, от които зависи много. Тяхната реализация ще ви донесе достойни доходи. А и не трябва да се заглеждате далече в бъдещето. Лъвовете трябва да живеят в настоящето, за да разберат истински на какво са способни. Трудовите заслуги не са всичко, което можете да постигнете. Заемайте се с повече неща, за да получите максимума.

Здравен хороскоп за 2020 година за Лъв

Не можем да кажем, че на Лъвовете, в годината на Плъха, е гарантирано доброто здраве, но ще успеят да избегнат сериозните проблеми. Взимайте под внимание всичко, което ще повиши енергетиката ви, ще ви изпълни с оптимизъм и ще ви помогне да закалите организма. Дори да не умеете да плувате, все пак почивайте около водоеми, излизайте често сред природата или ходете на риболов. Разбира се, че ще има стресови ситуации, но трябва да гледате реалистично на тях. Заобиколете се с добри и любими хора, за да се чувствате силни, радостни и здрави.

Хороскопът за 2020 година съветва Лъвовете да бъдат внимателни, когато шофират. Ако сте начинаещи, не карайте с бясна скорост. Помнете, че това може да ви донесе не само високи глоби, но и всевъзможни травми, счупвания и други неприятности със здравето. Физическите натоварвания могат да снижат имунитета ви, затова пийте витамини. Но не тези, които ще ви предложат в аптеката, а натурални.

Духовните практики и медитации през 2020 година ще открият пред Лъвовете невероятни възможности за вътрешна промяна. Моралният ви облик ще стане неузнаваем, в най-добрия смисъл на тази дума. И, разбира се, в годината на Плъха не забравяйте за диетите и режима на хранене. Още никой не се е разхубавил от увиснал корем, липса на талия или болен гръб. Значи, спешно си купете карта за басейн или за спортната зала. А най-добре и едното, и другото. Това ще бъде полезно за укрепване на общото ви здраве.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара