Хороскопът за 2020 година съветва Везните да акцентират вниманието си не само върху активната работа, но и върху вътрешното си състояние. Честите емоционални избухвания могат да нарушат тази хармония, която преобладава във всички сфери на живота. Проявете най-добрите си качества, оставете негативите в страни и не слагайте забрана на своите принципи. Освен това, не изпускайте от полезрението си любовните сигнали, особено, ако сте сами. В годината на Плъха може да срещнете „своя“ човек, с когото да поискате да вървите ръка за ръка през живота. През зимата са възможни изгодни предложения, финансови приходи и договори от комерсиален характер.

Любовни хороскопи за 2020

В началото на 2020 година, Везните истински ще се „разшетат“ в чужбина. Очакват се много делови пътувания, преговори и премествания. Не е изключена временна финансова криза, затова дори и кратката командировка може да ви донесе прилична сума. Важно е да наблюдавате случващото се, да приемате всичко с достойнство и без излишни амбиции. В личния живот няма да срещнете препятствия, отношенията ви ще бъдат устойчиви, все пак не са изключени спорове с избраника/цата.

Особено заради бита, а също и заради постоянната ви служебна заетост.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Везните да обобщят всичко, което по-рано са направили. Това ще им помогне да създадат основа за бъдещи професионални победи. Не задържайте идеите за себе си, внедрявайте ги в нови проекти и щедро ги споделяйте с колегите. Семейните Везни ще се окажат лидери, защото ще успеят да решат всички домашни и имуществени въпроси едновременно. Ергените имат възможност, в годината на Плъха, да се запознаят с интересен и симпатичен партньор/ интересна и симпатична партньорка. Но разговорите за сватба и купуване на дом ще останат за следващата година.

Есента предстои да набележите редица задачи за себе си, от които ще зависи материалното ви положение. Отначало преценете своите сили и възможности, а след това планирайте бюджета. Ноември е подходящ за пътешествия, затова смело напишете заявлението за отпуска, именно за този месец. Физическото ви здраве е на добро ниво, но нервите ви леко „се клатят“. Обърнете се към психолог, ако не можете сами да се справите с депресията.

Месечни хороскопи

Какво очаква Везните през всеки месец на 2020 година

Везните трябва спокойно да преживеят януари, да не се суетят и да не нервничат. Ярки промени, важни преговори, запознанства и укрепване на авторитета – всичко това ви очаква през февруари 2020. През март трябва да съберете цялата си воля и да станете по-отговорни в работата. Април ще се запомни с конфликти и спорове, ако бъдете прекалено взискателни към хората. През май си починете пълноценно и се абстрахирайте от проблемите. През юни, Везните трябва да отделят време за себе си, да си направят планове за бъдещето. Юли е подходящ за размисли, мечти и почивка. През август трябва да продължите работата, а също и да се изолирате от конкурентите. През септември 2020, Везните трябва да станат по-целеустремени и енергични в действията си. Ноември е тревожен и труден месец, не прекалявайте с амбициите. През декември ще успеете да си „вземете своето“ и дори да изпреварите по-опитните сътрудници.

Хороскоп за любовта и семейството за Везни за 2020 година

Везните, в годината на Плъха, ще бъдат изпълнени с фантазии, затова ще започнат усърдно да търсят партньор/ка, който/която би им помогнал/а да реализират желанията си. Но помнете, че вашите експерименти могат да се окажат прекалено експресивни за някого. Бъдете внимателни, не давайте воля на страстите, когато са неуместни. Ако искате да срещнете надеждна и умна половинка, по-често ходете на културни мероприятия, а не по барове и кафета. Развлеченията с приятели планирайте за време, когато това няма да навреди на основната ви дейност, а също и на здравето.

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на Везните стабилни и щастливи отношения със съпруга/та. Дори и да има конфликти, те ще бъдат заради дребни неуредици или по повод възпитанието на децата. Постарайте се да прекарвате повече време насаме с партньора/ката, за да не ви пречи никой да разговаряте и да си почивате. С роднините не е желателно да се карате, за да не се налага по-късно да се самообвинявате за грубите си изявления, по техен адрес, или за неуместните си действия. Трепетният, по отношение на любовта, Плъх, съветва Везните да се съсредоточат върху вътрешните си инстинкти. Без съдействието на интуицията ще ви бъде трудно да оправите личния си живот.

Влюбените Везни ще се окажат на върха на щастието и взаимното разбирателство, за което отдавна са мечтали. Може свободно да проявявате своята нежност и чувствата си, но е важно, до вас да бъде именно човека, с когото ви е комфортно и ви е приятно да общувате. Любовта може да не избухне веднага, не бързайте! Още повече, че приятелските отношения ще се окажат много по-необходими за вас през 2020 година.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Везните много домашни проблеми и грижи за възрастни роднини. От пролетта до есента ви предстои да се занимавате с дела, които по-рано не са ви засягали. Но няма какво да правите, защото това са ви близки хора. Не е изключен ремонт, преместване в друго жилище и покупка на нови мебели. Предварително разработете финансовата схема, за да не се окажете на „минус“. И се постарайте да минете без кредити и дългове.

Лятото непременно отидете на море, за да си починете добре и да поправите здравето си.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Везни

Мъжете Везни ще се окажат в много изгодно положение в годината на Плъха, ако спрат да тичат от едната месторабота на другата. Трябва да се ориентирате към нещо постоянно, да повишите квалификацията си и да постигнете успех. В личната сфера няма да имате поводи да скучаете и да тъгувате, защото ще има много обожателки наоколо. При това, всички ще бъдат симпатични и емоционални, единствено остава да направите избор.

Хороскопът за 2020 година обещава на мъжете Везни съдбовна среща. Независимо от това, че вие ще работите от сутрин до вечер, все пак ще намерите време за срещи и развлечения, особено, ако внимателно планирате графика и не си седите у дома уикендите. Везните е добре да си вземат отпуската в края на лятото и да заминат в чужбина, на някое екзотично море. И забравете за деловите позвънявания и разговори, ако сте заедно с любимия човек.

Хороскоп за 2020 година за жените Везни

Жените Везни, в годината на Плъха, трябва спешно да се заемат с външния си вид, който ще играе голяма роля във всички сфери на живота. Дори в работата са започнали да ви гледат „изпод вежди“. Кога за последен път сте сменяли цвета на косата си, гардероба или сте посещавали козметик? И така, трябва да се заобичате и да се погрижите за себе си, за да станете по-самоуверени и привлекателни.

Хороскопът предсказва на жените Везни кариерно израстване, но не така стремително, както би им се искало. Скок напред непременно ще има, ако не забавите оборотите. Голяма част от времето, както и от мислите ви, ще бъдат заети от любовен роман, който е започнал в началото на лятото. Но това не е повод да захвърлите работата си или да забравите за битовите проблеми. Отделяйте внимание при оформянето на документи, а също и за дреболиите, за да бъдете по-стегнати и надеждни в бизнес-сътрудничеството.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Везни

„Както работите, така и ще ядете!“ През 2020 година, Везните трябва да се придържат към това правило. Още повече, че сферата им на дейност ще бъде широка и ще има накъде да се разгърнат. А с и талант ще блеснат, което ще се окаже важно за творческите проекти. Парите няма да потекат като река, ако ги заработвате по нечестен път. Бягайте от авантюрите и машинациите, буквално като от огън. Погрижете се за своя портфейл, ако тръгнете на дълго пътуване, а също и чрез подписването на дългосрочни договори.

Хороскопът за 2020 година съветва Везните да си намерят още една работа, за да балансират приходите и разходите. Бюджетът ще куца от време на време, но вие ще се „задържате над водата“. Възможни са големи харчове за дома и семейството, а също и за лечение през пролетта. Годината на Плъха ще бъде стабилна във финансово отношение, но това не е повод да изоставите това, което вече сте започнали. Самостоятелно решавайте всички проблеми, разплащайте се с дълговете си и претегляйте всички „за“ и „против“.

В летния сезон Везните трябва да се въоръжат с търпение и да не се паникьосват заради всяко похарчено левче. Не е изключена материална помощ от близък приятел или роднина, а също и значителен бонус. През 2020 година ще получите изгодно предложение от влиятелен човек, с когото някога сте работили над проект. Да започнете собствен бизнес не е лесно, но, ако имате заложби за това, не се отказвайте!

Астрологичната прогноза за 2020 година съветва да забравите за хазартните игри и мошеничеството. Едва ли ще успеете да победите тези, които вече години се занимават с такива действия, затова се контролирайте! Трябва много внимателно да планирате вложенията. Всяка неправилна крачка може да снижи самооценката ви и да доведе до сериозни загуби в годината на Плъха.

Хороскопът за 2020 година обещава на Везните удачен период в бизнеса. Най-накрая всичко, което сте планирали по-рано, ще започне да се осъществява. По-точно, ще започне да се реализира, благодарение на вашето усърдие и разумно влагане на средства. Много задължения ще легнат на плещите ви през пролетта, ако заемете длъжността на началника. Но това ще бъдат временни затруднения, които ще отминат, затова пък кариерата и финансовото ви положение ще се подредят.

В годината Плъха Везните ще имат много възможности да заминат на работа зад граница. Ако по пътя ви се появят препятствия, те ще бъдат само от психологически характер. На роднините ще им бъде трудно да се разделят с вас, дори и за половин месец. А през есента и зимата на 2020 година ще се появи човек, с когото ще решите да свържете съдбата си. И не само емоционално, но и в делово отношение. Вие ще се разбирате един друг от половин дума, ще се доверявате и ще създавате интересни проекти.

Здравен хороскоп за 2020 година за Везни

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Везните да се „въоръжат“ с витамини и с позитивизъм, за да избегнат сериозните проблеми със здравето. Ако разбирате, че имунитетът ви е снижен, по-добре си направете противогрипна ваксина. Иначе ще попаднете в болница, а и ще се „възнаградите“ с многобройни усложнения.

Везните трябва да закаляват организма си, за да укрепят здравето. Това може да стане с помощта на водни процедури, слънчеви бани и сутрешен крос. Колкото по-високо е енергийното ви ниво, толкова по-далече от вас ще стоят болестите. И по-често излизайте сред природата, на риба или за гъби, важно е да сте в гората. Ако е възможно да си купите или да си постоите дом далече от шумния град, хванете с двете си ръце за това.

Астрологичната прогноза съветва Везните да отделят особено внимание на състоянието на бъбреците, пикочо-половата система и сърцето. Възможно е да се вдига кръвното ви налягане и то не на шега, затова вземете мерки и нужните хапчета. И помнете, че всички болести са от нерви и от психическо претоварване. Значи, усмихвайте се повече и гледайте оптимистично на трудностите. Всичко ще отмине, а, ако се стигне до лечение, това може да продължи дълго.

В годината на Плъха за Везните ще бъде полезно да ходят в спортната зала и да плуват в басейн. Особено, ако страдат от проблеми в гръбначния стълб или са натрупали излишни килограми. Никой освен вас няма да ви помогне. Храненето трябва да бъде с режим, а и с по-малко калории.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара