През 2020 година, Девите напълно ще разберат смисъла на израза „щастието се изсипа върху главата им“. Действително, няма да има от какво да се оплаквате – работата ще ви носи радост, любовта ще бъде взаимна, а пътуванията ще оставят много впечатления. С други думи, ще се потопите в такава приятна лудост, че ще започнете да благодарите на съдбата за всеки миг.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Девите наситен живот, но деловата заетост не се изключва. Възможни са многобройни запознанства, преговори и пътувания, затова не се отпускайте особено. Трябва внимателно да анализирате информацията, която получавате, за да можете да вървите напред и да направите кариера.

Месечни хороскопи

В годината на Плъха не трябва да нервничите и да се вълнувате без причина, трябва да пазите психическото си здраве. В противен случай може да се окажете в такова неизгодно положение, че след него и дребните прелести ще ви се сторят скъпи подаръци. Лятото и есента, на Девите ще им се наложи да се занимават с бита, с домашни дела и с решаване на финансови въпроси. Но, ако се заемате с всичко с ум и премислено, успехът ви е неминуем.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Девите да стоят по-далече от користни и честолюбиви хора. Тук ви очакват „подводни камъни“, затова не забравяйте за своите дела. Потъвайки в рутина, не забравяйте да претегляте всички плюсове и минуси. По време на творческата дейност мислете повече за това, каква полза ще ви донесе. Няма значение дали тези интереси са меркантилни или е желание за постигане на слава. В любовната сфера, Девите трябва да се откажат от илюзиите си. Вие до такава степен идеализирате партньора/ката, че те не знаят къде да се скрият от критиката и претенциите ви.

Астрологичната прогноза обещава на Девите, в края на 2020 година истински фойерверк, който леко ще ги заслепи и зашемети. Но това може да бъде опасно, след което е вероятно да получите порция лъжи, дори от близките. Семейните двойки трябва да укрепват отношенията си с помощта на романтика и нежност, за които незаслужено сте забравили в моменти на решаване на битови проблеми.

Какво очаква Девите през всеки месец на 2020 година

През януари Девите трябва да отделят внимание на семейството и домашните задължения. Февруари 2020 година ще открие нови хоризонти, не изпускайте перспективните предложения. Отличният, във финансов план, март ще помогне да нормализирате бюджета. През април предстои да се занимавате със здравето и делата на роднините. Май е месец на бурно общуване, ярки събития и впечатления. Юни ще подари на Девите много промени във всички сфери на живота.

През юли 2020 се старайте да оправите отношенията с околните, а през август се въздържайте от шопинг и пътувания. Септември почивайте повече и се изолирайте от проблемите. Трудности с парите се очакват през октомври. Но още през ноември ситуацията ще се нормализира, както в службата, така и с финансите. През декември ще се появят възможности, Девите да се реализират в най-различни направления.

Хороскоп за любовта и семейството за 2020 година за Дева

Хороскопът препоръчва по-малко да мислите за чувствата и отношенията, тогава те за дълго ще се „заселят“ във вашия живот. Вие прекалено сте се фиксирали върху това, че всичко се подразбира от само себе си. А, ако сте се разделили с избраника/цата, не тъгувайте така, сякаш е имало световен потоп. Иначе, ще се удавите в собствените си сълзи. В годината на Плъха трябва по-често да навестявате роднините, особено по-възрастните и тези, които се нуждаят от вашата подкрепа.

Затопляне на отношенията при семейните Деви се очаква през 2020 година. Много, най-накрая, ще решат да се преместят в друго жилище или да започнат строителство на собствен дом. Ако организирате съвместен бизнес, значително ще подобрите материалното си положение. В брака не е нужно да бъдете консервативни и диктатори, по-добре проявявайте грижа и мекота. С децата, ако са подрастващи, са възможни разправии, особено, ако в годината на Плъха започнат обучение зад граница. Честите пътувания ще изморят и без това уморените Деви.

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година обещава на самотните Деви необикновена среща. Тя ще се случи внезапно и не е изключено да бъде далече от дома. Бъдете искрени и непринудени в отношенията, а от двусмислените изказвания се откажете. Още повече, че вие вече сте правили такива грешки, не трябва да се включвате отново в идентични проблеми.

В годината на Плъха, Девите трябва да стоят по-далече от ухажори, които ги използват за собствените си меркантилни цели. Няма да успеете да се опомните как ще попаднете в психологическа зависимост от нечестни и завистливи особи. Желателно е да не нагнетявате обстановката с мрачни мисли, а да бъдете разумни.

Любовна съвместимост

Лятото и зимата на 2020 година е страхотен период за пътуване, затова си вземете отпуска и заминавайте. Очаква се почивката да бъде превъзходна, затова не се отказвайте. На Девите, които отскоро са семейни, съдбата ще им подари детенце. Най-накрая чудото се е случило и сега вие сте родители. Само не забравяйте за личната си свобода, за да не затънете в бита и да започнете да приличате на леличка или чичко.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Деви

Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Деви да си спомнят, че са представители на силния пол и да се заемат сериозно за работа. Нека да е тежка, затова пък ще бъде доходна. Не трябва да се оплаквате от тежката си съдба, особено на любимата жена. Най-добре е да си намерите работа, която да ви е по душа или да започнете собствен бизнес. Още повече, че имате пари за такива начинания. От флиртове и приключения свят ще ви се завие, а и еуфорията няма да отмине бързо.

Благоприятно ще се стече кариерата за мъжете Деви, ако са начинаещи предприемачи. Ще ви помогнат приятели и роднини, особено, ако въпросът опре до пари. Годината на Плъха ще бъде ознаменувана с високи постижения, успехи в творчеството и рекламата. Самокритика проявявайте само в екстрени случаи. През 2020 година не пренебрегвайте старите проекти, които събират прах на рафта сред купчина други хартии. И бъдете внимателни когато шофирате, защото не сте рали състезатели.

Хороскоп за 2020 година за жените Деви

Жените Деви, в годината на Плъха, ще бъдат особено очарователни и умни. Но вас не трябва да ви обвиняват в неопитност или лекомислие, вие сте умници! Притежавате толкова увереност, самообладание и чар, че не можете да се отървете от ухажори. А, ако искате да имате истинско семейство, то имате „зелена светлина“. Но, за да срещнете любимия човек, лятото трябва да отпътувате към някой курорт. Романът ще се окаже бурен и ще доведе до сериозни отношения.

Хороскопът за 2020 година обещава успехи в професионалната сфера на жените Деви. Вашите природни таланти ще бъдат признати, което вече е приятно. Важно е да не тичате напред, без да забелязвате неравностите и препятствията. Девите трябва да заобикалят дори дребните камъчета по пътя си, за да не им пречат при постигане на целите. Зимата на 2020 година е подходяща за пътувания, а също и за покупка на ново жилище или кола.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Дева

Ситуацията с финансите ще се „нажежи“ до краен предел, ако на време не се оправите с текущите проблеми. Ще ви измъчват дългове, кредити и дори дребните неуредици, много от които ще възникнат заради вашето нехайно отношение или мързел. Не се очакват нови източници на доходи, но все пак трябва да се стремите към такива. Ако приятел или колега ви предложат изгоден проект, не се отказвайте.

Възможно е положението с парите да бъде нееднозначно при Девите, които се занимават с бизнес. Вие ще вложите добра сума в стоки, а те може да се окажат некачествени. Естествено, продажбите ще намалеят и ще ви се наложи да вземете кредит. Оглеждайте се за нещо перспективно.

Хороскопът за 2020 година съветва Девите да спестят за „черни дни“ това, което са изкарали с тежък труд. Без съмнение реализирайте плановете и внедрявайте идеите си в работата, за да постигнете добър резултат. Пролетта очаквайте прилив на творчески сили, а също и подкрепата на влиятелни личности. Ще ви помогнат да организирате лична изложба, а също и ще ви предложат сътрудничество зад граница.

В годината на Плъха ще имате възможност да осъществите стари проекти. И без излишна скромност, вие сте талант, не забравяйте да напомняте на себе си и на околните това. А през лятото Девите могат да отидат на море, да се попекат и да си починат. Няма да имате особени проблеми с парите. Не забравяйте за срещите с приятели и за развлеченията също не забравяйте.

На Девите, занимаващи се с комерсиална дейност, се препоръчва да бъдат внимателни с документите. Не е изключено много от документите вече да са извън срока на годност, а преоформянето им ще струва доста. Важно е да не си позволявате да бъдете своенравни и да проявявате излишни амбиции. Помнете, че от дребните дейности ще имате по-голяма полза през зимата, отколкото от огромния обем проекти в които безразсъдно сте се вкопчили.

Ако по-рано кариерните въпроси не са вълнували особено Девите, то в годината на Плъха, те само за това ще мислят, как да се издигнат на върха и да постигнат триумф. Но помнете, че този път не е лек, изпълнен е с падения и душевни терзания. Значи, трябва да предвидите всички плюсове и минуси, за да не започнете да се изкачвате по стълбицата и изведнъж да паднете в краката на конкурентите.

Личните желания, както и плановете за бъдещето, задръжте за себе си. Едва ли ще ви подкрепят тези, които по природа са меркантилни и недоброжелателни. И стойте по-далече от особи, с които някога сте имали много конфликти.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Девите доста делови пътувания, важни срещи и конференции. Не забравяйте да си купите костюм, за да съответствате на образа на успешни и богати бизнесмени. Между другото, есента е възможно кардинално да смените сферата си на дейност. Не е изключено, от природен търговец, вие да се преродите в творческа и поетична личност.

Здравен хороскоп за 2020 година за Дева

Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва за Девите отлично самочувствие, както физическо, така и психическо, но не трябва да забравяте за спорта и витамините. Дръжте под прицел енергийния баланс, закалявайте организма си и не пренебрегвайте хранителния режим. Може да ви се стори, че това са само приказки, но от тях ще зависи общото ви състояние.

Ако до този момент, Девите смятат, че гимнастика се прави само в детската градина, то това е голяма грешка. Обратно, след елементарните упражнения за крака, гръб и ръце може да усетите необичаен прилив на сили. Но не трябва да се напрягате в спортната зала до степен, че да ви изнасят от там. След тренировка, непременно, взимайте топъл душ и пийте витамини.

Хороскопът за 2020 година съветва Девите да бъдат позитивни, за да може депресията да забрави за тях. В рациона си добавете белтъчини, орехи, млечни продукти и плодови сокове. Лятото трябва да отидете в някой курорт, за да си починете добре и да се лекувате. И с диетата не се шегувайте, нека бъде щадяща, а не да прилича на издевателство над стомаха.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара