Хороскопът за 2020 година съветва Скорпионите да оставят своите убеждения и да станат по-съобразителни в общуването с другите. И така, разбираме, че вие сте честни и упорити при достигането на целите си, личности, но не трябва да „отивате твърде надалече“. Затова пък, във финансовата сфера може да проявите настойчивост, ако конкурентите сериозно се активират и започнат да печелят добре. Не са изключени чести командировки, нови бизнес проекти и запознанства с влиятелни хора. Търсете вдъхновение в неща, които ще ви позволят да разкриете богатия си потенциал.

В началото на годината на Плъха не пречи да забавите леко темпото, както на работата, така и на мислите си. Бъдете леки, буквално като летен бриз, тогава ще постигнете повече. В любовта, Скорпионите са безумно темпераменти, но не трябва да забравят да бъдат здравомислещи и тактични. Ако започнете роман, постарайте се да се покажете от към най-добрата си страна. Не се страхувайте да се покажете прекалено сантиментални, още повече, че не ви заплашва нито критика, нито отказ.

Много ще организират сватбено тържество през пролетта на 2020 година. Ще се наложи да „препускате“ из града, за да намерите добрия ресторант.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Скорпионите да планират предварително лятната си отпуска. Разбира се, отпуската е нещо приятно, но по-добре да го организирате до най-дребните детайли. И се погрижете за финансите, за да не може нищо да попречи на пътуването ви. Отнасяйте се внимателно към новите запознанства, не се поддавайте на тези, които се стремят да ви командват. Още повече, че такова поведение, изобщо, не е в характера на Скорпионите.

Годината на Плъха ще се окаже трудна по отношение на здравето, ще се наложи редовно да укрепвате имунитета си и да спазвате хранителен режим. Ако сте натрупали излишни килограми, откажете се от калоричната храна. Скорпионите трябва да станат по-строги към себе си и да се откажат от вредните си навици, а също и да започнат занимания със спорт. Могат да разчитат на подкрепата на приятели, но основната тежест на задачите и грижите ще бъдат ваши. Особено в битовата и в юридическата сфера. Стабилизирайте материалната ситуация, за да се чувствате уверени и оптимисти.

Какво очаква Скорпионите през всеки месец на 2020 година

Ако през януари Скорпионите повярват в себе си и не изгубят оптимизма си, ще постигнат много. През февруари 2020 трябва да станат по-събрани и балансирани. През март ще се нуждаят от порция обаяние и чувство за хумор. Заемете се с външния си вид и със здравето си. Не снижавайте работното темпо през април, акцентирайте върху грешките.

През май трябва да укрепвате отношенията с приятелите и бизнес-партньорите. Юни е идеално време за учене, за повишаване на квалификацията и за командировки. През юли, Скорпионите ги очакват промени в личния живот, кариерата и финансите. През август ще се наложи да се въоръжите с търпение и да станете позитивни. Септември е месец за решаване на трудни проблеми. Вие ще разберете, че няма нищо невъзможно. Октомври 2020 е най-трудния период в годината, затова не се отпускайте морално. Затова пък, през ноември, Скорпионите ще успеят да преодолеят и преработят много дела и да се „изстрелят“ напред. Декември използвайте за добри цели, купувайте подаръци, развличайте се и завързвайте романтични запознанства.

Хороскоп за любовта и семейството за 2020 година за Скорпион

Ако през миналата година Скорпионите са били настроени против семейния живот, а още повече, против децата, то сега рязко ще променят своите възгледи и принципи. На вас са ви омръзнали мимолетните романи и флиртове, искате хармония и истинска любов. Възможно е в края на пролетта да срещнете човек, който ще грабне сърцето ви. Ще се появи усещане, че именно него сте търсили през целия си живот. Сега първостепенната ви задача е да запазите отношенията и да не разпилеете романтиката. Хороскопът обещава на Скорпионите много положителни емоции и мащабни събития, които ще повлияят благоприятно на личната сфера.

В годината на Плъха при семейните Скорпиони отношенията между партньорите ще бъдат чудесни. В краен случай, поводите за разправии ще бъдат минимални. Но не трябва да се отпускате и да демонстрирате своето лидерство където трябва, и където не трябва. Страстта към съпруга/та ще избухне с нова сила, особено, ако често излизате сред природата, ходите на кино или театър, а също и експериментирате в леглото.

В края на есента при Скорпионите ще дойдат гости отдалече. Добре е за този период да си вземете отпуска, за да не може гостуването да ви пречи на работата. Самотните хора трябва сериозно да се отнасят към личния си живот, за да направят запознанство. Ако вие, както и по-рано, се държите за „свободата си“, то така и ще си останете ергени/моми.

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на влюбените Скорпиони несвойствени за тях душевни терзания и мъки. Струва ви се, че всичко е безоблачно и добро, но на душата ви е неспокойно. Обърнете се за съвет към вътрешния си глас, не към приятелите. Възможно е ревност да руши отношенията, а вие упорито се опитвате да не я забелязвате. Желателно е да посетите психолог или да почете специализирана литература, ако искате да запазите чувствата искрени.

Лятото и есента ще се появи желание да захвърлите всичко, от раз, и да заминете надалече. Какво пък, вие добре сте поработили, а избраникът/цата с нетърпение очаква да го/я поканите на пътешествие. Изберете пясък, море …

Хороскоп за 2020 година за мъжете Скорпиони

Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Скорпиони да бъдат упорити при достигането на целите, иначе други с лекота ще ги реализират. А завистта и негодуванието от ваша страна могат да послужат за повод за сериозни конфликти. По-малко се вглеждайте в миналото, бъдете по-уверени и намирайте нови пътища за професионално развитие. Не се потискайте в годината на Плъха, защото това може да снижи самооценката ви и да сведе до нулата активната ви дейност.
Мъжете Скорпиони, които все още не са създали здрави любовни отношения, не трябва да съжаляват. Още пролетта или в края на лятото ще срещнете „единствената, любима“ жена, с която ще завържете красив роман. Отношенията ви ще се развиват в духа на класиката, ако през 2020 година се отправите на пътешествие, заедно, по Европа. Съвместната почивка, както и романтичните изненади ще укрепят за дълго връзката ви.

Хороскоп за 2020 година за жените Скорпиони

Хороскопът за 2020 година препоръчва на жените Скорпиони да проявяват творчески таланти, по-често да посещават културни мероприятия и да бъдат в духа на времето. Не нагнетявайте обстановката с собствената си мистериозност, в годината на Плъха тя няма да ви отива. Обратно, бъдете максимално открити в комуникацията с новите партньори, не се страхувайте да се покажете темпераментна, капризна и с ярък външен вид, дама.

Много оптимизъм ще бъде нужен на жените Скорпиони в работата. Възможно е да ви издигнат в длъжност, но за съжаление това няма да бъде най-доброто за вас. Финансовите проблеми ще бъдат шокиращи, но не трябва да губите равновесие. През 2020 г. ще има много възможности да останете „над водата“, както и да намерите нещо оригинално и доходно. Важно е да не тъпчете на едно място, да не се паникьосвате и да се срещате с повече хора.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Скорпион

Ако през 2020 година Скорпионите са „поели курс“ към финансово обогатяване, то едва ли мечтата им ще се реализира в пълна степен. Разбира се, без пари няма да останете, но и милиони няма да заработите. Ще имате много разходи, особено, ако сте решили да направите ремонт или да купите нещо голямо.

Хороскопът за 2020 година съветва Скорпионите да бъдат много внимателни през пролетта и есента, когато финансите мълниеносно ще изчезнат. Не забравяйте да бъдете практични и пестеливи, а също и да не влизате в дългове, дори ситуацията да се окаже критична. Най-добрият изход от положението е да си намерите допълнителна работа. В годината на Плъха има възможност да сключите договор, който да ви донесе стабилни приходи до края на декември.

Отлична подкрепа за стабилизиране на материалното положение ще бъде частният бизнес. Ако Скорпионите са силни в комерсиалните дела, няма от какво да се страхуват. Дори и да има загуби, те няма да бъдат значителни. През май и юни не са изключени големи печалби, но не трябва да се надявате единствено на късмета.

Звездите прогнозират благоприятна ситуация с парите, особено като се вземат предвид командировките. Но, и тук всичко ще зависи от това, с какви партньори ще започнете да си сътрудничите. Не се подвеждайте по обещанията, проверявайте всичко до най-дребните подробности. Ако имате възможност, намерете си спонсор, а също завържете отношения с влиятелни хора.

Есента на 2020 година е подходяща да вложите част от парите си в нещо, което вече многократно ви е носило доходи. Това може да бъде старо хоби или творчески проект. От това, колко ловко Скорпионите ще обърнат сделката, ще зависи финансовата ситуация до началото на зимата.

Хороскопът предсказва рязко излитане в кариерата, ако не се предавате, заради дребните затрудния. Обръщайте внимание на всичко, което ви обкръжава. Стойте по-далече от негативните личности. Полезно е да поемете част от тежестта на отговорностите, ако шефът ви повери нов, мащабен проект. Ръководството не напразно е избрало вас, оправдайте това високо доверие.

През пролетта на Скорпионите ще обещаят много, но ще получат минимално. В годината на Плъха е много лесно да се окажете в бройката на излъганите и отхвърлените, затова бъдете внимателни при общуването с хората. Дори приятелите, които ви предлагат сътрудничество, ще се покажат от най-неизгодната страна. Но тогава, най-накрая, вие ще разберете с кого да продължите по пътя и на кого да не обръщате внимание. Предстои ви тежка борба с конкурентите, при това, в навечерието на новогодишните празници.

Здравен хороскоп за 2020 година за Скорпион

Астрологичната прогноза за 2020 година съветва Скорпионите по-често да се вслушват в организма си, за да не пропуснат сигналите на заболяване, а и да започнат навреме лечението. Разбира се, вие не сте нехайни в това отношение, но, заради многото работа и развлечения, може да се окажете без сили. На първо място трябва да поставите правилното хранене, а също и спортните занимания. Здравословният начин на живот ще ви помогне да запазите вътрешния си баланс.

Ако в годината на Плъха, най-накрая не посетите зъболекарския кабинет, ще останете без зъби. Тук нямате варианти, затова намерете време и пари, за да блеснете с холивудската си усмивка. Уязвимите органи са стомахът, сърцето и черният дроб, затова Скорпионите трябва внимателно да следят тяхната работа. Желателно е да плувате, да се запишете на фитнес, а лятото да се печете на слънце.

Астрологичната прогноза препоръчва по-често да „изтръсквате“ негативната енергия. За целта ще ви бъдат от полза йогата, медитацията и дихателните упражнения. А, ако сте решили да укрепите психическото си здраве с помощта на народната медицина, то се обърнете към тези, които могат, наистина, да ви дадат полезни съвети. И, разбира се, вечер си лягайте рано.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара