Има пет прости признака, които показват, че сте се настанили здраво в нечия глава – и сърце. Eто пет телепатични знака, че той мисли за вас.

Хълцане

Ако хълцате, това означава, че някой си мисли за вас или ви обсъжда. Или може би дори се оплаква от това, че не ви се обажда или не ви обръща внимание от дълго време.

Постоянно виждаш бели пера

Ако виждате бели пера навсякъде, това е още един ясен знак, че някой мисли за вас. Разбира се, не бива да обръщате голямо внимание на едно малко бяло перо, което се изпречи на пътя ви веднъж, но ако забележите бели пера, разпръснати навсякъде, няма съмнение, че той мисли за вас.

От време на време се сещаш за него

На пръв поглед без причина. Четете книга или гледате филм, разговаряте с приятели, заети сте с нещо свое – и изведнъж в главата ви се появява мисъл за него. Какво означава това? Случва се, когато той мисли за вас и несъзнателно изпраща телепатичен сигнал, който, разбира се, достига до вас – и ето. Така че вашите внезапни мисли за него са неговите дълги мисли за вас.

Виждаш го в сънищата си

Ако той идва при вас насън, това е сериозен проблем. Нахлуването в съня е много силен начин да ви напомни или информира за себе си, освен това той може да общува с вас по този начин, особено ако обичайният земен начин не работи. Обърнете внимание на това какво прави човекът в съня или какво иска – това обикновено са истинските му намерения и стремежи към Вас.

Усещате присъствието му

Дори и да не е наблизо, все още можете да усещате докосването му или сякаш стои зад вас. Или например гласът му – човекът не е наоколо, но усещането е, че той е там. Това се случва, когато някой телепатично се доближи много до нас и не иска да си тръгне и да ни пусне. Ако сте особено чувствителни към този вид телепатично натрапване, можете дори да го усетите – просто ей така, от разстояние.

Източник: Рамблер

Facebook Twitter Google+

0 Коментара