Очакваме отговорна и позитивна седмица, но тя ще бъде много по-спокойна от предишната. Има шанс да се отвори вратата към светлото бъдеще, най-важното е да не го пропуснете.

Седмицата е с ясно изразена професионална насоченост, свързана с развитие и разширяване. Енергията ѝ е благоприятна за всякакви промени в живота към по-добро.

От 20 до 22 ноември хармоничните аспекти на Слънцето с Марс и Плутон засилват благоприятните тенденции от предходните три дни. По това време можете да постигнете значителен напредък по най-важните въпроси и проблеми. Отлични възможности за себеизразяване, по-лесно е да покажете и докажете на света професионалните си качества.

На 22 ноември в 16:03 ч. Слънцето навлиза в знака на Стрелец до 22 декември. През този период е лесно да се вдъхновите от положителна идея и скоро успешно да я реализирате. Слънцето в Стрелец зарежда с оптимизъм, идеализъм и радост и открива нови възможности.

На 23 ноември напрегнатият аспект на Слънцето и Сатурн изисква сериозно отношение към закона и реда. В личен план дава неудовлетвореност от себе си, остро повдига въпроса за самооценката. Повишава се интересът към знаменитости и авторитетни хора по различни причини.

На 24 ноември Марс навлиза в Стрелец в 12:15 ч., а на 25 ноември образува твърд аспект със Сатурн и създава вътрешна борба, конфликт, напрежение, препятствие, което трябва да бъде преодоляно. Това е много енергоемък аспект, който затруднява релаксацията. Но всеки човек има избор: или да използва тази енергия като катализатор и чрез трудности да постигне целта, или поради пасивност да изпадне в продължителна депресия.

В края на седмицата много хора не се чувстват уморени, напротив, налице е активност, енергичност, инициативност, което ви позволява да постигате цели и да завладявате нови сфери на влияние, да се развивате и да вървите напред. Има много енергия и си струва да я изразходвате правилно. Пасивността може да доведе до тежки психологически състояния.

Овен

Ще ви се наложи да се разкъсвате между работата и многобройните отговорности. Но може би вече сте свикнали с това? Установяването на полезни контакти ще ви помогне да намерите надеждни партньори, ще положите основите на печеливши проекти в бъдеще. Начинанията ви ще получат покровителството на влиятелни хора, които с удоволствие ще ви сътрудничат. Не се страхувайте да търсите подкрепа от влиятелните хора и да молите за помощ влиятелни приятели, такова покровителство ще ви помогне да разрешите правни проблеми.

Телец

Това е добро време да потърсите работа от разстояние – тя ще ви даде повече свобода и вдъхновение. Отношенията с партньори от други градове или държави ще се подобрят значително, а това ще помогне не само в бизнеса, но и за подобряване на имиджа ви. С известна гъвкавост ще успеете да превърнете враговете в съюзници, най-малкото ще бъдете сила, с която трябва да се съобразяват. Пътуванията, планирани за тази седмица, ще бъдат много успешни, резултатът от тях може да надхвърли всички очаквания. Финансовото положение ще се подобри донякъде, като парите ще постъпват по-редовно, отколкото през миналата седмица.

Близнаци

В личния си живот не очаквайте значителни промени – всичко ще бъде много стабилно и предвидимо. Семейните представители на знака могат спокойно да се съсредоточат върху решаването на битови въпроси и отглеждането на малки деца. Ергените ще предпочетат самотата и плановете за кариера пред нови запознанства и хобита. Влюбените ще изпитват напрежение в отношенията си поради нереализирани очаквания и натрупани обиди: един искрен разговор ще помогне да се издигнат отношенията на ново ниво.

Рак

За да реализирате потенциала си, потърсете съмишленици, които ще ви подкрепят във всяко начинание. Очарованието ви ще ви помогне да намерите общ език с подходящите хора и да съберете мощен екип, който да реализира идеите ви. Въвеждането на цифрови технологии ще привлече нови клиенти. Възможно е успешно бизнес пътуване до друг град. Финансовото положение може да се оцени като средно. Ще имате достатъчно средства за всичко, от което се нуждаете, но без излишества. Ако сте самотни, излизайте по-често в пълен парад.

Лъв

Най-доброто време за всички професионални и финансови събития. Можете да очаквате повишение със значително увеличение на заплатата, но ще има и повече отговорности. На предприемачите се препоръчва да разширят бизнеса си, като открият допълнителни офиси в други градове или държави, както и да привлекат чуждестранни инвеститори. Седмицата е благоприятна за анализиране на приходите и разходите, за купуване на подаръци за себе си и за близките, за заделяне на пари за бъдещето.

Дева

Подходящо време за сключване на официални съюзи, обобщаване на сътрудничеството и поставяне на нови цели. Трудните ситуации в семейството, с родителите или с децата ще бъдат частично разрешени. Въпреки че за това все още са необходими пари, си заслужава – в крайна сметка и вие, и тези, на които държите, ще имате полза. В романтичната сфера не се очакват сериозни проблеми, освен ако вие или половинката ви не започнете да изостряте конфронтациите. Вие сте по-привлекателни за противоположния пол от всякога.

Везни

Жените ще получат много комплименти и покани за срещи, а мъжете ще се почувстват стимулирани да предприемат решителни действия, ако наистина се интересуват от връзка. Като цяло нещата са добри в любовната сфера, но отношенията ще се влошат сред роднини, обвързани с общи задължения или недвижимо имущество. Седмицата е благоприятна за установяване на правилни отношения с колеги, ръководител, за поставяне на малка цел и нейното постигане, за посвещаване на кариерата.

Скорпион

Благоприятна седмица, свързана с нови начинания. Гледайте смело в бъдещето и правете грандиозни планове и не забравяйте да прекарвате време с приятели. Прочистете душевното и материалното: изхвърлете от живота си всичко ненужно, което ви дърпа назад, отнема ви енергията, пречи ви да се трансформирате и развивате. Периодът е подходящ за отричане на всички конфликти, посветете се на партньорства, както лични, така и бизнес, обсъждайте съвместни перспективи.

Стрелец

През тази седмица може да започнете да спестявате и да заделяте пари за нещо наистина полезно. Ако можете, преразгледайте ценоразписите за труда си. Това е добър момент да се откажете от ненужните неща, които не ви носят доходи и удовлетворение, като вземете със себе си най-важните, съществените неща. Вашето физическо и психическо състояние може да се задържи в живота ви за дълго време. Полезни са уединението, анализирането на победите и грешките, медитациите, честният разговор със себе си.

Козирог

Ярко заявете себе си, като направите нещо, което сте отлагали дълго време. Ще видите пътя към нови перспективи, но за да ги осъществите, трябва да се заредите с енергия и да натрупате физически сили. Освен това обръщайте внимание на сигналите на тялото си. Ако като цяло всичко е наред, не пропускайте идеалния период да се занимавате със спорт и профилактика на здравето, направете си план за хранене за в бъдеще. Това ще ви помогне да се подготвите морално за режима през следващата година и за новия цикъл на трудова дейност.

Водолей

Заемете съзерцателна позиция, наблюдавайте вътрешните си усещания и всичко, което се случва около вас. Отложете мащабните дела и не забравяйте, че успехът може да дойде само от благоприятно и изпълнено с удовлетворение състояние. Все още не започвайте глобални проекти, по-скоро се погрижете за рутинните задължения и се отървете от ненужните тревоги в списъка си със задачи преди уикенда. Седмицата е идеална за учене и саморазвитие. Започнете да посещавате курс или просто изгледайте няколко лекции в YouTube по тема, която отдавна искате да разберете.

Риби

Чудесна седмица за планиране на пътувания и за обмисляне на нови учебни преживявания. Прекарвайте времето си в свободното си време и се наслаждавайте на живота. Един ден вкъщи със семейството ви ще ви влее така необходимата енергия. Близките и скъпите ви хора се нуждаят от вашето внимание. Не чакайте уикенда, за да се обадите или да посетите родителите си, да отидете в парка или на кино с децата си или да прекарате романтична вечер насаме с любимия човек. Седмицата е подходяща за големи покупки. Вселената ще ви помогне да намерите нещо, което търсите отдавна.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара