Хороскопът за 2023 година предсказва на Рибите, че в годината на Заека няма да им се наложи да се оплакват. Обратно, ще получите много възможности да бъдете щастливи и финансово обезпечени. Важно е да не оставяте нищо на половина свършено.

Работете над себе си, изкоренявайте вредните си навици. И прекратете да се съмнявате във всичко, вие сте талантливи натури. Ако премахнете мързела и апатията от живота си, благоприятно ще преживеете всички дванадесет месеца.
Като цяло, 2023 година ще премине с позитивен тон. Всички пътища ще водят към успеха, ако сами не „кръшнете“.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Много ги очаква среща с истинската любов, на някои е съдено да забогатеят, а други да направят главозамайваща кариера и ще си намерят работа, която им харесва. Изобщо, Рибите ще постигнат всичко, което поискат.

Но не трябва да разчитат само на съдбата, тя, разбира се, няма да ви изостави, но и няма да ви следва по петите.
Длъжни сте да повярвате в себе си, да се развивате и да работите като пчеличка. Това особено се отнася за мъжете. А жените – те ще се потопят в творчеството.

Хороскоп за 2023 година за жените Риби

Творчеството е именно това, което ще интригува и увлича жените Риби. Те ще крачат с лекота и непринудено по живота, и няма за къде да бързат. Ще се наслаждавате на дребните неща и на позитивното общуване с близките.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Рибите да използват творческата енергия за промяна на интериора. Периодът е добър за ремонт, разместване и оформяне на дизайна в дома ви. Само не е необходимо през цялата година да си седите у дома. Така ще се превърнете в старица. Необходимо е да правите романтични контакти.

На жените Риби ще им се иска да учат и да се развиват в нови направления. Ще черпите вдъхновение от книгите, филмите и хората, с които винаги има за какво да си поговорите.
Не си поставяйте цел да станете баснословно богати. През тази година това не е важно за вас, трябва сериозно да се заемете с духовния свят. И внимателно се вгледайте в себе си и в своите желания.

Хороскоп за 2023 година за мъжете Риби

В годината на Заека, на мъжете Риби ще им се наложи много да работят. Никакво философстване и умора не трябва да има. Ставате, правите гимнастика и заминавате в службата. Но се старайте да разпределите силите и времето си така, че да имате време и за личния си живот, и за почивка. Не оставяйте работата наполовина свършена. Ако се натрупа, няма да можете да я свършите, независимо от ентусиазма си.

Хороскопът за 2023 година съветва Рибите да се стараят, дори и в период на много напрегната дейност, да звънят и да се срещат с роднините си.

И още – бъдете сдържани и търпеливи. Това ще ви помогне не само да изгладите отношенията с хората, но и да довършите старите си задачи. Ако искате да получите желаното и да израснете професионално, не отлагайте нищо за „после“. Само тук и сега!

На семейните мъже Риби ще им се наложи постоянно и дълго да обясняват защо са задържани в службата. Ще имате нереално много работа, но близките също се нуждаят от вашето внимание и грижи.

Любовен хороскоп за 2023 година за Риби

Известно е, че Рибите са чувствени и сантиментални. Но личният им живот, в годината на Заека, е възможно да не се случи веднага. И причина за това ще бъдат командировките, работата и още работа. Времето хронично няма да ви стига, за да ходите по срещи. Ще бъде добре, ако краката ви донесат до дома.

Хороскопът за 2023 година препоръчва чудесен изход от това положение – внимателно планиране на всеки ден. Само тогава любовта ще влезе в графика ви.

При семейните Риби са възможни чести конфликти и битови спорове. Дори е възможно да решите да се разведете, за да не се видите никога повече. А може и да опитате да поговорите от душа и да се договорите. Иначе, след това сериозно ще съжалявате, че не сте изговорили проблемите, които са застанали между вас. Разгледайте албум с общи, стари снимки, където сте млади и щастливи, първия миг на запознанството, първата целувка … Това е вероятно да „реанимира“ отношенията.

На самотните Риби, през 2023 година ще им се усмихне късметът. Очаква ги съдбовна среща! Но това не означава, че може да си седите у дома и чакате любимия човек да почука на вратата. Трябва да бъдете активни и общителни, да ходите на концерти, на кафе и да правите запознанства.

Финансов хороскоп за 2023 година за Риби

Който добре е поработил, ще получи прилична премия. Рибите ще се гордеят със себе си и със своите постижения. Финансовото положение най-накрая ще се оправи, ще можете да си позволите някои покупки.
Пролетта ще увеличат заплатата ви, а през есента ще получите бонус. Не е изключено да спечелите от лотарията, но за това е необходимо да си купите билет.
Всички идеи за увеличаване на капитала е най-добре да обсъждате с близките си. Те ще ви подскажат някои идеи и ще ви посочат вярното решение. Не си и помисляйте да игнорирате съветите на тези, които са по-опитни и по-мъдри по финансовите въпроси.
На семейните Риби изведнъж ще им се прииска да станат бизнесмени. А защо не, ако имат средства и, ако любимия човек ги подкрепя, то трябва да действат и организират нещата.

За да не останат с „трохички“, хороскопът за 2023 година съветва Рибите:

  • Да довършват всички дела до край! Иначе ще се натрупат и реално ще „затворят“ пътя към новите и перспективни моменти. Въоръжете се с търпение, това ще ви помогне.
  • Много ще ви помогне да бъдете целенасочени. Не зацикляйте на едно нещо.
  • Внасяйте разнообразие в живота си, занимавайте се с творчество и правете контакти.
  • Ако сте сами е възможно да срещнете любовта. Бъдете дисциплинирани и планирайте нещата, тогава ще постигнете върха във всяка област.

Здравен хороскоп за 2023 година за Риби

Разбира се, че е възможен пролетен дефицит на витамини, но през 2023 година, Рибите ще чувстват умора и апатия. В по-голяма степен това се отнася за мъжете. Няма нищо странно в това, защото ще работите много. Планирайте графика така, че да ви остава време за почивка и укрепване на здравето.

Хороскопът за 2023 година препоръчват на Рибите да се отнасят внимателно към своя организъм. Ако искате да плувате, изберете си басейн. Спортните занимания могат да бъдат излишни при поддържането на общото ви здраве, затова може да не мислите за професионални тренировки. Уместни могат да се окажат заниманията с йога и медитация.

Представителите на знака Риби трябва по-често да се разхождат, по-рано да си лягат и да пият витамини.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара