Сезонът, в който отвсякъде бавно ни заливат послания за светли празници, прекарани със семейството, може да бъде потискащ и труден за необвързаните хора, които живеят сами. Особено след 2 години на социална изолация и работа от вкъщи, усещането за самотност се засилва още повече.

Приложенията за запознанства са чудесно изобретение на модерния свят, но без опит и добра стратегия, могат да бъдат източник на много разочарование и да доведат до загуба на вяра и фрустрация.

За да помогнем на свободните хора, които искат партньор, да се справят с горните предизвикателства, ние от Zapoznaj.me – Ева Кулева и Емил Горанов, организираме събития за необвързани хора с различни интереси, които се случват в реално време и с предварително проверени от нас участници.

За 8 години, над 1100 необвързани се включиха в Dixit игрите, Вкусните запознанства,

Вечерята с любовни рецепти,

Видео запознанствата и Предизвикателните игри.

Освен забавление, приятно прекарано време и възможности за запознанства с нови хора, тези събития помагат на участниците да опознаят по-добре себе си и другия пол, да общуват по-свободно с непознати и да спрат да вярват в много от заблудите за любовните взаимоотношения, които масово битуват в обществото.

Най-интересното целодневно събитие за запознанства в България – „Предизвикателни игри“, или още

тийм билдинг за необвързани,

се проведе за първи път на 8 февруари 2020 година в София с повече от 20 участника. Отзивите бяха изключително положителни и затова решихме отново да поканим Номадия – Център за учене чрез преживяване, и заедно предколедно да зарадваме свободните хора, които са отворени към нови предизвикателства и запознанства.

„Предизвикателни игри 2“

ще се проведе на 27 ноември от 10 до 18 ч. в София и е подходящо за свободни жени на възраст между 28 и 47 години и свободни мъже на възраст между 33 и 53 години. Участието става само с предварително записване на https://www.zapoznaj.me/events/02102022-2SF-RLC.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара