На Лъвовете няма да им бъде нито скучно, нито тъжно в годината на Заека. Обратно, очаквайте много ярки събития, промени и всичко, което е най-хубаво.

Хороскопът за 2023 година обещава много интересни неща на Лъвовете. Но това не означава, че трябва да се премените и да седнете на трона. Ще се наложи активно да работите и да бъдете отговорни за всичко, с което се заемете.

Хороскопът за 2023 година прогнозира за Лъвовете, че качеството на любовните отношения ще зависи както от тях, така и партньора/ката. Не трябва сами да постигате успех в любовните дела. Но за начало трябва да решите дали между вас има чувства или са се разтворили в честите конфликти. Не трябва да се измъчвате един – друг, най-добре е да се разделите или да останете приятели.

Приятно е да се говори за пари, когато ги има, нали така? През 2023 година, финансовата ситуация ще бъде колеблива – от стабилна до кризисна.

За да избегнете втория вариант, трябва да подходите разумно към покупките.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Кариерата на Лъвовете, през 2023 година, ще тръгне нагоре, ако намерят надеждни партньори в бизнеса и влиятелна външна подкрепа. Възможно е израстване на авторитета ви, ако по-често бъдете в нужното обкръжение. Важно е да се придържате към законите, приети от обществото, да бъдете честни и да не си вредите сами на себе си.
Постарайте се да установите добри отношения с ръководството, не са ви нужни спорове и разправии, нали вие стоите устойчиво на професионалната платформа.

Хороскоп за мъжете Лъв

На мъжете Лъвове ще им провърви в живота, ако постоянно поддържат репутацията си на високо ниво. Дръжте емоциите си здраво, не демонстрирайте своето негодувание или гняв.

Хороскопът за 2023 година предсказва на Лъвовете много изгодни сделки и плодотворно сътрудничество.
Бизнесът ще работи, търговските въпроси ще се решават лесно. Но помнете, че много ще зависи от това, с какви партньори работите. Ако на някого нямате доверие, по-добре се разделете. На вас са ви нужни съмишленици и опитни хора, но и такива, с които ще можете да запазите фирмата и да изградите добра финансова основа.

Този въпрос ще успеете да решите бързо и без конфликти през април 2023 година.

Важно е мъжете Лъвове да не престъпват закона и да спазват конституционния ред. Бизнесът няма да търпи лъжи, машинации и користни цели.

Хороскоп за жените Лъвици

Жените Лъвици, в годината на Заека, ще блестят със своето очарование и сексуалност. Вашият магнетизъм ще бъде особено забележим в края на лятото, когато ще сте отпочинали, с тен и ще привличате към себе си възхитените погледи. Но се пазете от сплетни и завистливи особи, те рязко ще се активират в тези моменти. Хороскопът за 2023 година предсказва, че вашата харизма и самообладание трудно ще бъдат нарушени.

В средата на пролетта, в личният живот на жените от този знак ще се случат значими промени. Мъжете, с които сте си близки, ще ви учудят и зарадват с нещо.

Тези изненади ще повлияят кардинално на вашите взаимоотношения. Но бъдете готови за изпитания на съдбата. Ако Лъвицата усети, че вече няма духовна връзка с партньора си, то едва ли ще тръгне да укрепя или да променя нещо. Сложете всичко по местата, за да освободите и себе си, и избраника от измамните отношения.

Венера ще се усмихне на самотните жени Лъвици. И това няма да бъде просто ярка среща, а официален брак с удивителен мъж.

Любовен хороскоп

Няма любов без страдание. Ако отдавна не сте изпитвали това чувства, бъдете готови! Хороскопът за 2023 година е подготвил за Лъвовете много изненади на любовния фронт. Ще ви се наложи истински да се „сражавате“ за отношенията си – дали със своите комплекси или със съперниците? За сега това е загадка.

Тези, които вече са влюбени и „заети“, ще се наложи да вземат трудно решение, да останат заедно или да се разделят завинаги.

В личния живот е трудно да се дават съвети, затова се вслушвайте в сърцето си. Ако заедно работите над отношенията, активно и редовно, те ще станат много по-хармонични. За начало седнете на „масата за преговори“. Без това няма да успеете да се договорите и да промените нещо.
Забравете за ревността, манипулациите и лошите думи по адрес на любимия човек. Тези методи за запазване на чувствата работят отдавна. Много ефективни са подаръците, романтичните изненади, пътуванията, нежните думи и благородните постъпки. Сами ще видите как ще се изменят отношенията ви с партньора/ката.

Любовният хороскоп за 2023 година препоръчва на Лъвовете, които все още нямат избраник/ца, да се вгледат в обкръжението. Възможно е да сте очаровали някого отдавна. Ако не сте забелязали това, бъдете внимателни, за да не пропуснете съдбовния момент. Макар, че е трудно да си представим, че вие, така внушителни и шикозни, можете да бъдете сами.

При семейните също се очакват доста промени и перспективи в бъдеще. Има възможност да укрепите авторитета си и да заемете висок пост или рязко да промените жилищните си условия.

Роднинските връзки видимо ще се подобрят, благодарение на вашата отстъпчивост и мекота. Втората половина на годината е подходяща за кариерно израстване, затова никакви пътувания и отпуска! Направете това през пролетта, ще си починете отлично.

Финансов хороскоп 

Ако искате годината на Заека да преживеете без финансови проблеми и дългове, то още от януари преразгледайте своето отношение към парите. Дори и хронично да не ви достигат, откажете се от взимането на кредити. А, ако вече имате заеми, бъдете пестеливи и плащайте всичко в срок.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Лъвовете да вземат тефтер и подробно да записват всички приходи и разходи.
С бюджета всичко ще бъде наред, ако предварително анализирате потока на парични средства. Ако искате да вложите пари в нещо, то нека бъде в учене, в бизнес или в недвижим имот. За тези начинания е добре за изберете април, май, септември и октомври.

Колкото по-упорито работите, толкова повече резултати ще постигнете. И, разбира се, не се „шегувайте“ със закона. Премислете всички рискове, откажете се от машинациите и авантюрите.

Заобиколете се с надеждни партньори, това ще означава, че сте постигнали половината успех в делата. Непременно си почивайте, не игнорирайте дори кратките почивки по време на работата. В противен случай ще сринете имунитета и ще се разболеете.

Здравен хороскоп 

През 2023 година на Лъвовете ще им бъде странно, защо постоянно ги болят ставите. А може би е време да влезете в спортната зала, да се движите повече и да се заемете с йога? Ситуацията значително ще се подобри, ако сутрин правите гимнастика. Добре е от време на време да ходите на масаж. Разбира се, че е необходимо и да отидете на лекар, за да не навредите на организма си.

Научете се да се абстрахирате от служебните въпроси, когато влезете у дома си. Оставете деловите проблеми назад, за да не се карате с близките си. Не натоварвайте стомаха си точно преди лягане.

Стойте далече от опасни за здравето развлечения и спортни игри. През март, април, юни и ноември е необходимо Лъвовете да са особено бдителни към благосъстоянието си.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара