Хороскопът за 2023 година предупреждава Девите, че „Под лежащ камък вода не тече.“. Колкото по-често Девите си спомнят тази поговорка, толкова повече цели ще успеят да реализират в годината на Заека.

Няма нищо невъзможно, важно е да не мързелувате и да не стоите на едно място. Ще имате възможности да направите кариера, да укрепите авторитета си и да създадете стабилна, финансова основа.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Девите непременно да планират обучение и повишаване на квалификацията, дори и за това да са необходими някакви пари.

Разбира се, че не трябва да живеете само за работата. Нужно е да помислите за личния и семейния живот, за битовите въпроси и здравето.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Ако отношенията с избраника вече не са добри, то и не си заслужава да се мъчите един – друг. Вземете решение и се освободете от това, което вече е излишно за вас.
2023 година е подходяща за далечни пътувания и запознанства, особено месеците: април, май, юни и юли.

Ще бъдете в страни и градове, от където няма да искате да си тръгнете. Толкова чудесни и комфортни ще ви се сторят новите места. Друга култура, хора, исторически ценности и традиции, всичко наистина ще зарадва Девите и ще ги зареди с позитивизъм. При много дори ще се появи желание да сменят постоянно местожителството си зад граница.

През 2023 година отлични резултати във всички начинания очаква Девите, които ще се вслушат в съветите на астролозите. Но не трябва да забравяте за внимателното планиране на действията, нека разумът живее в хармония със сърдечните търсения.

Хороскоп за 2023 година за жените Деви

Личният живот ще бъде най-важния пункт в годината на Заека, за жените Деви. Или по-точно, отношенията с партньора, които вече не са така „розови“, каквито са били в зората на запознанството. Ако нещо наистина ви тежи, не се опитвайте да раздухвате пламъците на любовта. Най-добре е да поставите точка, да се разотидете в различни посоки и да останете приятели с избраника. Хороскопът за 2023 година съветва Девите да не съжаляват за нищо.

Семейните жени Деви мечтаят за раждане на дете и ще бъдат щастливи да чуят тази новина през новата година. Но в това направление ще се наложи да поработят над себе си – да укрепят здравето и да пият витамини.

През 2023 година не е желателно да се спирате само на професията, която отдавна сте избрали за себе си. Обърнете внимание на нещо ново и необичайно.

В началото на лятото, Девите ясно ще видят целите, които ще им позволят уверено да продължат напред. Посещавайте семинари, курсове и образователни лекции.

Хороскоп за 2023 година за мъжете Деви

Не е желателно, мъжете Деви напразно да си пилеят времето. В годината на Заека то ще бъде наистина скъпоценно. Сложете акцент само на тези дела и работа, които ви носят радост и приходи.

Темата за кариерата ще ви вълнува повече от преди.

Хороскопът за 2023 година съветва мъжете Деви да повишават квалификацията си и да учат, а също и да попиват опит в нови проекти. Дали ще се заемете с творчество или ще се заровите в технически задачи, при всички случаи трябва да оставите старите методи на работа. Земните Деви трябва да станат по-креативни!

Във всяка дейност внасяйте свежа струя, тогава в средата на пролетта ще станете свидетели на страхотен ефект.

През март 2023 година трябва да се приготвите за жестока конкуренция и тези, които се въоръжат до зъби със знания, амбиции и воля, няма да пострадат.

Помнете, че съревнованията ще бъдат предназначени само за тези, които вече имат с какво да се похвалят пред съперниците.

Личният живот на мъжете Деви, които до сега са ергени, рязко ще се промени. Запознанство, срещи, изненади, признания и … ставате законен съпруг.

Любовен хороскоп за 2023 година за Дева

Девите трябва да разберат, че в любовните дела „розовите очила“ вече не са на мода. Най-добре е да ги свалите и изхвърлите, и да ги смените с такива, които отразяват реалността.

Вгледайте се в отношенията си с партньора/ката, всичко ли е наред? Ако отговорът е „да“, то продължавайте и се радвайте на живота. Но, ако е „не“, спешно се променяйте или се разделете. Важно е да разберете, че нищо няма да се промени само. Ще се наложи истински да се сражавате за искрените чувства.

Стига сте следвали човека, който ви манипулира. А също, спрете да бъдете лоялни, станете по-отговорни за всичко, което се случва в любовните отношения. Иначе, ще се пречупите и ще изпаднете в силна депресия.

Обърнете внимание на умните и опитни партньори, на тези, които са по-възрастни от вас. Това е добре, защото няма да се наложи да тичате и да отдавате предпочитание на младежкия романтизъм. Но едва ли с тях ще се подреди личния ви живот.

Финансов хороскоп за 2023 година за Дева

За да ви бъде пълен портфейла, трябва усърдно да работите. Това е простата истина на живота, която все още никой не е опровергал със собствения си мързел.

През 2023 година е необходимо да бъдете креативни и да използвате неординарни методи в работата. Възможни са чести пътувания по работа, из страната и зад граница. Именно те ще укрепят вашето материално положение, затова се съгласявайте.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Девите, от януари до юли, да се откажат от кредити и други видове заеми. Дори и да сте само със стотинки, не взимайте на заем нито от колеги, нито от приятели, дори и дребни суми. Така или иначе ще трябва вие да ги връщате. За какво ви е излишно главоболие и разправии.

Самите Деви не трябва да бъдат прекалено щедри. Особено, ако малко познавате човека или вече ви е подвел в идентична ситуация.

Пестете, трупайте и се насочете към покупка, пътуване или почивка със семейството. Финансите ще ви трябват за лични нужди, не ги разпилявайте!

В годината на Заека ще се наложи да влагате средства в обучение, за курсове или за повишаване на квалификацията. Не е изключено далечно пътуване, където парите ще ви бъдат много необходими.

Месеците, които можете да отбележите като успешни са: март, април, септември и октомври.

Здравен хороскоп за 2023 година за Дева

Трудно може да се каже, че Девите са безотговорни или им лисва подредба. По отношение на здравето, вие ще бъдете много внимателни.

Възможни са чести простуди, обостряне на хронични заболявания, но всичко ще бъде под контрол. Ако нещо се окаже сериозно, бързо ще посетите личния си лекар. Самолечението е позволено само в случаите, когато това вече ви е помогнало да се отървете от проблема. Иначе, ще получите помощ само от специалист.

В средата на пролетта трябва да се отнасяте особено внимателно към здравето си. Ако работите като „кон“, без почивка и нормално хранене, ще се окажете в болничното легло.

Умствените претоварвания могат да се окажат по-лоши от физическите. Необходимо е да разпределяте силите си, да спазвате режим и да правите почивки.

2023 година е добър период, за да се откажете от вредните си навици. Добре е Девите, сутрин, да правят гимнастика, а вечер да пият билков чай.

Спортувайте, без да стигате до фанатизъм. Тичайте, бъдете активни – това е напълно достатъчно за укрепване на здравето и за поддържане на формата.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара