Един до друг, в пълно разбирателство и хармония, Венера и Меркурий навлизат заедно в дома на знак Стрелец. Очертава се двойна доза „Стрелец“, носеща в себе си повече оптимизъм, вяра, единство и хармония.

На 16-и ноември Венера нетърпеливо и въодушевено започва своето пътешествие в знак Стрелец, което ще продължи до 10-и декември. С радост тя напуска подземния свят в знак Скорпион и с удоволствие се настанява в удобния диван на новия си дом. Тук е светло, топло и уютно. Часовникът до нея старателно отмерва часове, а тя с усмивка и любопитство очаква на вратата да почука нейния приятел Меркурий, който залисан в приказки с околните по пътя си пътува към нея.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Ето го и него. На 17-и ноември, бъбривият младеж с бодра стъпка влиза в разкошния дом на знак Стрелец и бърза да се настани до Венера в компанията на топъл чай, лимон и прясно изпечени хрупкави сладки. Както е известно неговото време минава бързо и още по-бързо му омръзва да стои на едно място, колкото и приятна да е компанията му. Така неговото гостуване в знака ще продължи до 7-и декември, когато ще притвори вратата зад гърба си и ще се отправи на пътешествие по широкия свят.

Това гостуване на планетите ще ни донесе

нови възможности и успех в делата.

Опитайте се да бъдете оптимисти, да вярвате в себе си и да се радвате на малките неща. Сега с повече оптимизъм ще имате възможност да погледнете на проблемите си с повече надежда и нови идеи за справяне с тях. Мечтайте, действайте и преследвайте собствените си върхове. Първата крачка и малките стъпки са гаранция, че рано или късно да стигнете там където искате. Подходящо е да търсите и откривате нови възможности. Бъдете наблюдателни и активни в търсенето на ново професионално поприще, развитие и усъвършенстване. Времето е подходящо да подновите или запишете нови образователни курсове. Потърсете стари познати и в уюта на вкусна вечеря споделете планове и идеи. Възможно е да намерите общи намерения и планове за тяхното осъществяване.

В личен план очаквайте повече оптимизъм, по-лесно разделяне със стари отношения и повече идеи за запазване на настоящи такива.

Между 25-и ноември и 4-и декември Венера и Меркурий ще имат напрегнат разговор с ретроградните Марс и Нептун. В този период е възможно напрежение и завишени очаквания от околните. Често се случва да имаме желание, идеи и планове и всичко да изглежда лесно постижимо. Така ще бъде и сега, но с огромната забележка, че само така изглежда и ни се иска. В действителност ще срещаме неразбиране, трудности и спънки във всяко начинание. Мислете за това време като работилница за мисли, хрумвания, запознанства, създаване на стратегия и подреждане на плановете. Не се сърдете на никой и не приемайте лично случващото се. Сега спора ще създава нови отношения и ще шлифова настоящите.

Между 4-и и 10-и декември двойката ще среща недоволство от Юпитер. Този конфликт между планетите ще ни донесе реализъм и яснота, дори целият ни розов свят да се разпада. Истината ще възтържествува, а справедливостта все по-лесно ще намира пътя си.

Лекота и лично удовлетворение, най-много ще имат представителите на огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Те могат да очакват професионални успехи, успешни срещи, любов и разбиране.

Близнаците, Девите и Рибите ги съветвам да бъдат по-търпеливи в делата си и да не взимат ключови крайни решения в личен план. В бизнес план е желателно да избягват важни срещи, или да бъдат отстъпчиви в преговорите си.

Водолеите и Везните ще се радват на подкрепа в делата, разбиране и подкрепа от околните. Те имат шанса да стартират успешно нови отношения и проекти.

Телците и Раците нямат реална причина да бъдат притеснени, но е възможно да се чувстват загубени и самотни. Тях съветвам да видят прекрасните неща около себе си и да превърнат безпочвените си тревоги във вяра, светлина и надежда.

Скорпионите и Козирозите могат спокойно да продължат по пътя си. Тази позиция на планетите ще им донесе спокойствие, увереност в себе си и успех в делата.

Желая на всички спокоен и красив период!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара