Предлагаме ви откъс от книгата на Гал Сасон с астрологичната прогноза за 2023 г. на издателство „Кибеа“.  Вижте и традиционните му предколедни събития в България.

Снимка: от филма „Космически навигатор“ на братята Петър и Невелин Вълчеви

Предговор

Винаги съветвам клиентите си да не започват нови проекти в ретроградни периоди, но уви, 2023 година прави тъкмо така: започва с ретроградни Меркурий и Марс и приключва отново с ретрограден Меркурий. Това не означава, че ни очаква „изгубена година“, обвита в ретрограден облак; напротив, може да се окаже завоалирана благословия. Нищо чудно нашите звездни водачи да ни помагат да смекчим ефектите от монументалните транзити на планетите посредством ретроградни периоди, в които можем да се прегрупираме и да сменим подхода. Понякога трябва да се изгубиш, за да намериш верния път.

Каквото „горе“, това и „долу“. През 2023-та се очакват големи промени на небето, които ще се отразят и на земята. Господарят на трансформацията Плутон преминава във Водолей, след като от 2008-ма досега пребивава в Козирог, провокирайки Голямата рецесия. Тъй като управлява инвестициите и финансовите институции, той отново заплашва със сериозни финансови и икономически предизвикателства през 2023–2024. Господарят на кармата Сатурн, комуто дължим идеята за наследствените проклятия (не е учудващо, след като е изял собствените си деца), напуска Водолей, за да скочи в безбрежните води на Риби (потопи и засуха), както прави веднъж на всеки 30 години с всеки зодиакален знак. Великият благодетел Юпитер също сменя одеждите си: сваля рубиненочервената военна униформа на Овен, за да надене марковия костюм на Телец. Главата на Дракона, сочеща към онова, което трябва колективно да овладеем, се движи назад от Телец към Овен – точно обратното на транзита на Юпитер. Всички тези променящи се архетипи подсказват, че 2023-та е мост над бурни води: вълнения на хора и граници, ценности и идеи, тласкащи към промяна, в т.ч. геополитическите системи. Този своего рода Изход може да продължи до 2026–2027.

През 2023-та има няколко трудни енергийно периода, които биха могли да променят живота на мнозина. Първият е през март, когато Сатурн преминава в Риби (имунната система), а Плутон – във Водолей (общности, революции). Пълнолунието на 7 март – деня, в който Сатурн сменя знака си, може да се окаже повратен момент с последици за здравеопазването (нов вирус, мутация, замърсител), религиозен фанатизъм, проблеми в работата и бита, но и пробив в медицината. Да не забравяме класическото предупреждение да се пазим от мартенските иди, защото на този ден Слънцето, Меркурий и Нептун образуват съвпад в Риби. Подобно на трите вещици от „Макбет“, те  могат да се проявят като проблеми  с имунната система, измами, илюзии и объркване. Само две седмици по-късно Плутон преминава във Водолей. Последния път по време на въпросния транзит избухва Френската революция и се създава американската конституция.

Деликатни са и периодите на затъмненията (20 април – 5 май и 14 – 28 октомври). Лунациите са особено интензивни, защото обхващат Овен и Скорпион, управлявани от войнствения Марс. Можем да очакваме ускоряване или усилване на конфликта между силите, които искат война, и другите, които жадуват за благоденствие, възможно само по време на мир. Чувствителен период е също 23 август – 5 септември, когато ще станем свидетели на ретроградната комбина, включваща Меркурий, Венера, Хирон, Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон и Уран. Едновременното ретроградно движение на Венера (изкуство, финанси, взаимоотношения) и Меркурий (комуникации, бизнес) е сериозно предизвикателство. С две думи, през идната година се очакват астрологични задръствания.

Всичко е числа. Нумерологично 2023 се свежда до 7, което е чудесно, защото редица традиции по света смятат седмицата за свещено число. Имаме 7 тайнства, 7 чакри, 7 обиколки на Кааба* в Мека, 7 дни в седмицата, 7 морета и континента, да не говорим за израза „щастливата седморка“. Списъкът с благоприятните аспекти на 7 е безкраен, а в кабалистичното Дърво на живота 7-та сфера се нарича Вечност. Какво означава това? Въпреки всички трудности и изпитания 2023-та носи в себе си и цифров маяк, който ще осветява пътя ни, когато преминаваме по моста като отделни индивиди и като общество.[…]

*Древен езически храм от доислямския период, който впоследствие се превръща в свещен за мюсюлманите. – Бел. ред.

Небесни сценарии и добри актьори

Предстои година, изпълнена със съдбоносни събития, напомняща надбягване на небесните планети. Както вече споменахме, Сатурн шества във Водолей от март 2020 до март 2023, след  което се премества в Риби. Две седмици след като Господарят на кармата напусне селенията на Водолея, Плутон поема от него щафетата, за да поправи в човеците това, което първият не е успял. (Да напомня, че Водолеят е знакът на човечеството, извънземните и изкуствения интелект; ще се върнем на темата отново по-късно.)

Същото се случва със Северния възел и Юпитер. От януари до средата на май Юпитер помага на Овен, след което преминава в Телец за една година. Два месеца по-късно Северният възел „се изнася“ от Телец, където е прекарал 18 месеца, за да остане година и половина в Овен. Така небесните актьори буквално си разменят знаците и сменят одеждите на двата архетипа, за да ни научат да обичаме себе си (Овен) и своите таланти, ценности и дарби (Телец).

Ние обаче помним, че винаги имаме свободна воля и сами решаваме как да изиграем ролята си в небесния сценарий. […]

Книгата: Структура, насоки и понятия

Книгата е разделена на три части. В Част I. ще намерите списък с важните дати от всеки месец, както и по-значимите ретроградни движения и затъмнения. Част II. представя общите насоки и тенденции за 2023-та. Ще видим кога е най-подходящо да започнем работа по новогодишните си решения, посланията на по-важните за периода карти таро и букви от еврейската азбука, а така също как да работим с Луната, за да сбъднем желанията си и да се свържем със своята сила. Част III. е посветена на отделните знаци. Съветвам ви да прочетете не само главата за своя знак, но и тази за асцендента си. […]

Из Част II. Увод в астрологичните тенденции

Упражнения за 2023 година

Записах насочвана медитация за 2023-та, която ще ви помогне да се докоснете до планетарните аспекти на предстоящата година. В София ще я направим заедно, когато дойда в началото на декември’22 за представянето на книгата и за традиционния предколеден цикъл от лекция и два семинара.* Но тъй като Сатурн пътешества в Риби, предлагам и две упражнения, които ще ви помогнат да се синхронизирате с енергиите на 2023-та – най-вече след 7 март, когато Сатурн нагазва във водите на двоичния знак.

*Следете за подробна информация сайта www.kibea.net, електронния бюлетин (получава се само от абонати) и фейсбук страницата на КИБЕА. Можете да се абонирате за електронния бюлетин в сайта на издателството. – Бел. ред.

Към лекцията „Астрологичните тенденции през 2023-та: Да минем по моста“
Към 3-часовия уъркшоп „Интерактивен практически мистицизъм“
Към 2-часовия практически семинар „Медитации за облекчаване на стреса и укрепване на личната сила“

Още в Част I. и II.: Посочени са периодите на неподвижност и ретроградните движения на Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн и др., слънчевите и лунните затъмнения и ефектите от тях върху човека и неговия свят. Разгледани са по-важните дни от всичките 12 месеца на годината с рисковете и благословиите, които носят.
Посочени и обозначени със специален символ за лесно ориентиране са техники, упражнения, ритуали, съвети и общи насоки как да се възползваме от определено небесно явление. – Бел. ред.

Из Част III. Зодиакалните знаци през 2023 година

Материалът за всяка зодия е ясно структуриран по месеци – за разлика от досегашните прогнози за изминалите години. – Бел. ред.

ОВЕН: АЗ СЪМ

Освобождаване от старото и смяна на посоката

От началото на пандемията Сатурн ви дава ценни уроци за вашето място в общността, за истинската същност на приятелството, за хората, с които трябва да се заобикаляте. Сатурн не само ги изтъква доста ясно, но и изисква от вас да промените отношението си към общността, правителството, алтруизма и големите организации. Тези уроци ще продължат до известна степен и през първите два месеца на 2023 година, но след това Господарят на кармата ще се премести във вашия 12-и дом, известен още като дома на освобождаването от старото, и ще ви призове в свещения тъмен лес на мистицизма, колективното несъзнавано, ограниченията, изолацията, болниците и подчинението.

Отърсете се от всичко и пристъпете в колективното несъзнавано и света на сънищата. Няма да бъде лесно за воини като вас, но уви, веднъж на 30 години от вас се иска да се затворите, да се вгледате дълбоко в себе си, да се откъснете от всички обвързаности, които ви тежат, и да се справите с последиците от постъпките, мислите и чувствата си в миналото. Ще усетите осезаемо зависимостта между своите действия и резултатите от тях: каквото сте посели през последните три десетилетия, това ще пожънете. С други думи, през идните три години можете да отвърнете на Сатурновите изисквания, като от време на време се усамотявате, оттегляйки се в самоналожени краткотрайни „затвори“. Много важно е да се отдръпнете, да се освободите, да се откъснете от хората, веществата, поведенческите модели и нагласите, които до момента са ви помагали да бягате от истинската си същност.

Сатурн ви повежда на пътешествие навътре в собствената ви същност, в личната ви Страна на чудесата, изпълнена с магия и въображение, за да можете след края на обучението през февруари 2026 да рестартирате, възприемайки нова самоличност. Припомнете си периода 1993 – 1996, за да разберете на какво иска да ви научи Сатурн, защото тогава е бил на същото място, където ще е от 2023 до 2026 година. Забележителният Карл Юнг нарича „Сянката“ дванадесетия дом, в който ще пребивава Сатурн през следващите три години: това е тъмната омагьосана гора, особената зона, в която не важат законите на астрологията и физиката. Възползвайте се, за да преоткриете изцяло себе си, като строшите черупката, в която сте се скрили от автентичния си Аз и Божията искра в душата си. Тази работа не е философска, а е съвсем практична: Сатурн приземява концепциите и им придава форма. Както вече споменах, за да изпълните неговите задачи, ще трябва да се подчините на волята му, макар да ви е трудно – все пак управител на знака ви е Богът на войната Марс. Но ако не се вслушате в настойчивия шепот на Господаря на кармата, долитащ чрез знамения, синхроничности, знаци и прозрения, рискувате да ви сполетят болка, самота, страдание, чести посещения в болнични заведения и т.н.

Не се тревожете, картината не е толкова мрачна. От …

ТЕЛЕЦ: АЗ ИМАМ

Моето племе

През 2020 година Господарят на кармата Сатурн за първи път се появи във вашия дом на кариерата, за да поправя професионалния ви живот и отношенията ви с висшестоящите до 7 март 2023. Ето защо през първите два месеца от годината ще имате чувството, че се явявате на най-тежките изпити в кариерата си. През последните три години не ви беше лесно да съжителствате със Сатурн на върха на картата си, но малко остана. Възможни са проблеми с шефове, висшестоящи и представители на властта, но от 7 март, с преминаването на Сатурн в Риби, което е благоприятна позиция за Телец, ще ви поолекне. Но внимавайте, има уловка: само две седмици след като Слънцето напусне дома на кариерата, на 23 март в картинката ще се появи Плутон и през следващите две години ще се движи напред-назад между вашите домове на образованието и на кариерата. По-късно ще се върнем на тази тема.

Следващата мисия на Сатурн е да се заеме с вашия дом на приятелите, компаниите, социалните мрежи, електрониката, общностите, алтруизма, технологията и правителствата. За последен път Великият учител е бил там от 1993 до 1996, а преди това – от 1946 до 1967 година. Върнете се мислено назад и вижте какво се е случвало тогава. Като цяло Сатурн иска да анализира и да поправи социалната и дигиталната ви среда. Да, звучи странно, но домът на приятелите е също така дом на бъдещето и изкуствения интелект. Сатурн е много практичен и вероятно ще създаде ситуации (включително ужасно смущаващи), с които ще ви помогне да разберете кои са истинските ви приятели, в кои групи и клубове с право искате да участвате, къде е точното за вас място в общността или фирмата. Възможно е да се появят предизвикателства на сегашното ви работно място, които ще ви подтикнат да потърсите по-добра професионална среда. Някои хора около вас може да покажат истинската си същност и да предадат доверието ви, с което ще ви подтикнат да си намерите по-качествени приятели.  Иначе казано, призовани сте да откриете истинското си племе.

Ако питате за добри новини – изобщо не са малко. Северният възел – Главата на Дракона, шества във вашия знак от края на 2021-ва и ще продължи в същия дух до юли 2023-та. Този транзит настъпва веднъж на 19 години и се смята за особено благоприятен. Драконът ще ви помогне да преоткриете и предефинирате себе си, както и да се свързвате по-лесно със своето тяло. За последен път това се е случвало през 2003 – 2004 година. Ето защо…

БЛИЗНАЦИ: АЗ МИСЛЯ

Моето място в света: кариерата и успехът

От началото на пандемията (март 2020) Сатурн се намира във вашия дом на образованието, публикуването, преподаването, ученето, приключенията и пътешествията. Великият учител постоянно създава ситуации, чрез които проверява дали отстоявате истината и живеете по нейните закони, а също отговарят ли постъпките ви на думите. Господарят на кармата искаше да се увери, че сте верни на философията си и сте готови да популяризирате своето верую чрез медиите. Тези теми остават на дневен ред до 7 март, когато Сатурн преминава в Риби и във вашия дом на кариерата, където ще остане през следващите три години. Той ще поиска от вас да се вгледате внимателно в професионалния си живот; ако сте на грешен път, ще го блокира; ако сте на прав – ще ви осигури сериозно натоварване. Освен това иска да се увери, че сте научили уроците си от март 2020 насам и прилагате поуките в кариерата си. Бяхте в същото положение през 1993 – 1996 година, така че ще бъде полезно да си припомните какво ви се е случвало по това време, най-вече във връзка с кариерата и факторите, които са я предопределили, както и в отношенията с баща ви, шефове или други властови фигури.

Ако се чувствате щастливи с избраната професия, Сатурн може да ѝ вдъхне още повече енергия или да помогне да оберете плодовете на дългосрочни проекти, изискващи сериозна дисциплина, стратегия и планиране. В случай че винаги сте искали да промените драстично попрището, да смените сектора или да започнете да прилагате дарбите си в друга сфера, следващите три години ви дават благоприятна възможност да го направите.

Когато Сатурн напусне вашия дом на образованието, пътешествията, истината и морала, на негово място в края на март ще дойде Плутон. Това ще ви позволи да преобразите и да задълбочите връзката си с образованието. Бъдете предпазливи – възможни са борби за надмощие и манипулации от страна на роднини по сватова линия, както и разправии покрай неудачни съдебни дела. Плутон е най-бавното небесно тяло и последиците от влиянието му са дългосрочни. Транзитът му ще ви предизвика да промените изцяло философията и светогледа си, а може би и да се преместите в друга страна. Сатурн е влязъл в този дом още през 2020-а, а Плутон ще задълбочи започнатите процеси. Моментът е чудесен за изучаване на нов език или за повишаване на образователната степен.

Драконът (Северният възел) беше във вашия знак от лятото на 2020 до края на 2021, а през първата половина на годината ще продължи да шества в територията на Телец и във вашия дом на освобождението от старото, мистиката и предишните животи. Струва ви се, че постоянно преживявате…

РАК: АЗ ЧУВСТВАМ

Образование, истина и справедливост

От началото на пандемията през март 2020 Сатурн – Великият учител, шества във вашия дом на смъртта и трансформацията. Научихте се да се освобождавате от старото и излишното, да откривате нещата, която пораждат у вас страст, да отстранявате препятствията пред своето развитие. През първите два месеца от годината ще затвърдите уроците на Сатурн в дома на сексуалността, смъртта и чуждите пари и таланти, така че трябва да се сбогувате с всичко, от което следва да се избавите, преди 7 март. След това Великият учител се премества във вашия дом на пътешествията, чуждите култури, образованието, медиите и истината. През следващите три години ще имате задачата да бъдете едновременно ученици и учители, изследователи-пътешественици и авантюристи. Знам, че не ви е лесно; повечето от тези неща изискват да излезете от зоната си на комфорт и да пристъпите там, където никой Рак не е стъпвал. Но всичко е за добро. От вас се иска да разберете какво трябва да научите, за да дадете тласък на кариерата си.

Сатурн в дома на справедливостта ви подтиква да следвате истината, да правите това, което казвате, и да живеете според собствената си философия. Възможно е дори да промените част от ценностите си или да възприемете нови възгледи за живота. Бъдете готови да приспособите вярванията си към духа на времето. За последен път Сатурн се е намирал в този дом през 1993 – 1996 година. Припомнете си този период, за да разберете какво е нужно да асимилирате, да усвоите и да изучите. Освен това Великият учител вероятно ще ви подтикне да преразгледате отношенията си с роднините по сватова линия, учителите и учениците. Ако искате да отправите послания към света, Сатурн в дома на медиите и преподаването ще ви помогне да го направите. Периодът е подходящ за преместване в друга страна, продължаване на образованието и изучаване на чужд език.

През март Плутон започва да се движи напред-назад между дома на взаимоотношенията и дома на смъртта и трансформацията. Периодът е напрегнат, възможни са предизвикателства в отношенията ви с партньорите в работата или в живота, както и проблеми в интимните ви връзки. Както виждате, точно когато Сатурн напуска дома на смъртта, в него влиза Плутон – Господарят на смъртта, за да остане там до януари 2044. Трансформацията ви преминава на следващо ниво. Време е да обърнете внимание на потребността си от интимност, лично пространство и осъществяване на истинския си потенциал.

Вие сте дете на Луната и затъмненията са много важни за вас. От юли насетне…

ЛЪВ: АЗ ЖЕЛАЯ

Моята страст и трансформация

На вас, лъвовете и лъвиците, не ви е лесно с партньорствата, взаимоотношенията и връзките още от началото на пандемията през 2020 година. Сатурн – Господарят на кармата, се е настанил във вашия дом на взаимоотношенията, считан още за дом на правните дела и откритите врагове. Поизмъчихте се, защото сте знакът на любовта и щастието и докато Сатурн се носи в противоположния ви знак Водолей, чувствате как ви гледа право в очите и осейва пътя ви с препятствия и затруднения. Тази линия продължава и през първите два месеца на 2023-та, така че имате време да разрешите последните останали проблеми с партньорите си в работата и в живота. На 7 март ще трябва да последвате Великия учител в подземния свят – в дома на смъртта и трансформацията, където той ще ви помогне „да изгорите кармата“ си, като се освободите от старото и се преобразите. Звучи по-страшно, отколкото е в действителност, но все пак, за да се спуснете в дома на магията, сексуалността, страстта и разследването, ще се наложи да се откажете от слънчевата си нагласа и да се гмурнете дълбоко, много дълбоко в тъмните дебри на окултното.

От 7 март нататък Сатурн ще ви помага да пренапишете своята Книга на смъртта и да изследвате отношението си към освобождаването от старото, сбогуването и раздялата. Ще трябва да се изправите срещу Шива – терминатора на препятствия, и да се откъснете от всичко, което през последните 30 години ви е пречило да постигнете целите си. За последен път Сатурн е бил в този дом между 1993 и 1996 година, така че ви съветвам да си припомните това време и да видите какво е трябвало „да убиете“, за да възкръснете като Аслан – лъва от „Хрониките на Нарния“. Сатурн в Риби бездруго е мистичен, а сега се е упътил и към мрачния лес, където всичко е възможно. Ще разберете как да се свържете със своята страст и интимност; ще откриете какво привличате и какво ви привлича. Колкото по-свързани сте с истинските си увлечения и стремежи, толкова по-лесно ще ви бъде да се учите от Сатурн. Той ще настоява също да се фокусирате върху чуждите таланти и пари и може би ще ви насочи към арт продукции и съвместни начинания в сферата на изкуството или финансите. Възможни са спорове за наследство.

От 24 март Плутон – Господарят на смъртта и сексуалността, излиза от дома на работата и здравето, където ви помагаше да преживеете дълбока трансформация от 2008 година насам, и се премества в дома на взаимоотношенията – същия, който Сатурн току-що е напуснал. Да се надяваме, че…

ДЕВА: АЗ СЛУЖА

Хората, които са важни за мен

От началото на пандемията през март 2020 Господарят на кармата Сатурн ви приканва да поработите над начина, по който се храните, служите на другите и организирате работата си. По време на пандемията всички имахме нужда от вас. През първите два месеца на 2023-та ще завършите курса по служене и ще бъдете готови за прехода на Сатурн в противоположния ви знак Риби, и във вашия дом на взаимоотношенията и брака. Между 2023 и 2026 година Господарят на кармата ще ви помогне да се освободите от нестабилни партньорства, от неподходящи връзки и модели, които ви пречат да намерите сродната си душа. През януари и февруари обаче от вас се иска един последен напън да подобрите хранителния си режим, здравето и рутинните си дейности.

За последен път Сатурн се е заемал с поправянето на взаимоотношенията и брака ви между 1993 и 1996 година. Препоръчвам ви да си припомните този период и да видите какви уроци се е опитал да ви преподаде. Сатурн поставя пред вас огледала, а отраженията в тях са на партньорите ви в работата или в живота, понякога на врагове и съперници, за да разберете по-добре себе си и да направите живота си по-добър. Ако имате партньор, сега е моментът да преосмислите отношенията си. Някои Деви ще се разведат, други ще съзрат в предизвикателствата възможност да укрепят връзката си и да я издигнат на следващо ниво. Ако нямате партньор в работата или живота, има голяма вероятност да го откриете, но връзката ви ще изисква доста усилия, за да успее.

Приносителят на дарове Юпитер ще се намира във вашия дом на интимността и сексуалността до средата на май, помагайки ви да трансформирате най-важните си връзки и да ги наситите с интимност. Ще усетите, че сексуалното желание и страстта ви се засилват. Ще имате възможност да се докоснете до магия и лечителски способности, до света на окултното и дори отвъдното, ще разследвате нещо. Юпитер в дома на сексуалността и смъртта (януари – май) ще ви съдейства да се освободите от пречките пред развитието си, възпрепятстващи разгръщането на истинския ви потенциал. През първите месеци от годината може да […]

Очаквайте откъси и за останалите 6 зодии: Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

Къде можете да чуете и видите Гал

На 9 декември от 18.00 часа е традиционната лекция на Гал Сасон за небесните тенденции догодина. В основата ѝ е последната книга на астролога кабалист „Астрологична прогноза за 2023: Да минем по моста“, която ще излезе на български в началото на декември. Поради големия интерес лекцията ще бъде на живо и онлайн.

Все по-напечено (буквално и преносно) става през последните години и Гал ни съветва първо да чуем прогнозата на звездите за 2023-та, за да планираме грамотно делата си.

Астрологичният контекст през 2023-та

Предстои динамична година, наситена с промени. Важни небесни тела от тежката категория – Плутон, Сатурн, Юпитер, както и Лунните възли сменят знаците си. След 250 години Господарят на трансформацията Плутон се завръща във Водолей, където е бил по времето на Френската революция. Последно Плутон смени знака си през 2008 година, когато настъпи Голямата рецесия.

Гал Сасон

Тема на лекцията: Мостът над бурните космични вълни като символ в астрологичната картина на 2023 година

Цел: Да се запознаем с астрологичните тенденции през 2023, преди да планираме делата си, за да се възползваме от небесните влияния, когато ги осъществяваме

Акценти:

 • Защо през 2023 „ще минем по моста“ и какво общо има свещеното число 7?
 • Защо свързваме предстоящата година с промени и придвижване на хора?
 • Защо 2023-та има топла връзка с интуицията, сънищата, йогата, танците и мистицизма?
 • Какво да очакваме от Годината на заека?
 • Как изглежда астрологичната карта на България за 2023-та?

Опорни точки:

 • Ретроградните движения на Меркурий, Марс и Венера
 • Пълнолуния и новолунията и работата с лунната магия
 • Благословените и трудните дати
 • Сложните от енергийна гледна точка периоди
 • Затъмненията и други важни моменти
 • Специфични астрологични аспекти и тяхното влияние
 • Новогодишното решение: как да го изберем и кога да започнем работа по него

Насочвана медитация: Активиране на вътрешните ни планети за успешна навигация през следващата година

Филм „Космически навигатор“. Премиерно излъчване на краткия филм, в който Гал споделя мислите си за астрологията: как и защо я избира за център на живота си (или тя него) и мн. др. Братята Петър и Невелин Вълчеви заснемат материала при последното идване на Гал в България през лятото.

ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛЕКЦИЯТА – на живо и онлайн. Осигурен е превод.

Вариант 1. На живо: НДК, Литературен клуб ПЕРОТО. Информация и билети: Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15; тел.: 02 988 01 93; e-mail: seminars@kibea.net.
За контакт и билети: Валентина Митанкина
Можете да купите билети за лекцията на живо също оттук.

Вариант 2. Онлайн: Всички закупили билет ще получат линк за вход в платформата за стрийминг 3 дни преди събитието. (Имайте предвид, че имейлът може да отиде в папка спам.)

ИСКАМ БИЛЕТ за лекцията онлайн

Цена (лекция): 30 лв.

Комбиниран билет (лекция+уъркшоп+семинар): 110 лв.
ИСКАМ КОМБИНИРАН БИЛЕТ за лекцията+уъркшопа+семинара

2023-та започва с ретроградни Марс и Меркурий. Каква ще е годината: залутана в ретрограден облак или пък завоалирана благословия?

Попитайте Гал на 9 декември – на живо или онлайн.

Към 3-часовия уъркшоп „Интерактивен практически мистицизъм“
Към 2-часовия практически семинар „Медитации за облекчаване на стреса и укрепване на личната сила“

Facebook Twitter Google+

0 Коментара