С новата платформа Супердок само за минути избирате, сравнявате и запазвате час онлайн при най-добрите специалисти от цялата страна.

До 30 юни можете да смените личния си лекар или педиатър и да спестите часове чакане пред кабинетите в болничните заведения.

С помощта на Superdoc.bg може да намерите лекар по всяко време на най-удобното място и да резервирате час за преглед от мобилното си устройство, докато пътувате в колата или в градския транспорт. Платформата предоставя детайлна информация на едно място, без да е нужно да се ровите по форуми и сайтове, и осигурява директна връзка с най-добрите лекари в различни специалности. Дигиталната платформа предлага възможност за търсене по специалност и местоположение, филтриране по пол, работа с НЗОК, обявени цени, като архивира минали резервации и разполага с информация за предстоящи часове. При желание от страна на потребителя напомня за предстоящ преглед чрез е-мейл и смс.

Около 100 000 са вече регистрираните потребители на платформата, а до момента са направени над 250 000 онлайн резервации. Superdoc.bg улеснява връзката между лекари и пациенти, а след прегледа всеки пациент може да остави мнение и да помогне на други потребители да направят своя избор.

Superdoc.bg спестява на лекарите време от телефонни разговори и им дава възможност да го използват за повече грижа за пациентите, позволява им да приемат резервации в извънработно време и да имат достъп до графика си по 24 часа, 7 дни в седмицата, дори когато са извън страната. Лекарят може да следи графика си от компютър и мобилен телефон и да получава е-мейли и смс-и при нова резервация.

В днешно време повече потребители предпочитат онлайн услуги за резервации (хотели, полети, билети за събития). Услугата е удобна и лесна, икономисва време и средства. Така се спестяват часове чакане пред лекарските кабинети, а ако на лекаря му се наложи да отсъства, пациентът получава съобщение няколко часа по-рано.

Над 600 лекари от цялата страна вече ползват платформата за приемане на резервации, по-голямата част от тях в София, Пловдив и Варна.

Компанията се е разраснала и е осигурила работа и възможност за развитие на безработни лица чрез сключен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за изпълнение на европроект „Осигуряване на възможности за заетост и обучение на безработни лица във фирма „Супердок” по процедура, финансирана от ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара