Какво е възрастта? Просто поредица от дати в календара? Или биологичен процес? Състоянието на тялото и неговият външен вид до голяма степен зависят от слънчевия знак, под който живее. Познаването на този астрологичен аспект може да предопредели формата и метаморфозите, които предстоят на всеки с напредването на годините

Untitled

Родените Овен

Походката им издава енергията, която притежават. По нея би могло да се съди колко дълго ще изглеждат младолики. Белег на главата е категоричен знак, че до сериозна възраст ще имат желание за физическа активност.

Родените Телец

Стареенето не е големият им враг. Те знаят как да се издокарат така, че да са привлекателни за околните. По същия начин умело прикриват и годините. Важното е да преодолеят склонността към напълняване в областта на талията.

Родените Близнаци

Сангвиничният темперамент им придава енергичност и бързина на движенията, които запазват осанката им дълги години непроменена. Това кара околните да се замислят винаги когато определят възрастта им.

Родените Рак

Те предпочитат да мечтаят за нещо по-добро от това, с което ги е дарила природата. Те са сред най-сериозните пациенти на пластичните хирурзи. Ако не прибягнат до техните услуги, сами предизвикват младостта да си отиде по-рано с паническия си страх, че няма начин да я задържат.

Родените Лъв

Те притежават огнен, холеричен темперамент и активна позиция към живота до дълбока старост. Емоционално-импулсивните им реакции карат околните да смятат, че детето у тях никога няма да умре.

Родените Дева

Принудени са да се съобразяват със сухотата, която владее тялото им. Това неминуемо се отразява върху качеството на общуването им с околния свят. Другите ги възприемат трудно и се страхуват от авторитарността им. Изглеждат възрастни на двадесет и много млади на 50 години.

Родените Везни

Изцяло са отворени към света и винаги търсят начин да експериментират. Позволяват си да променят често външността си – от начина на обличане до цвета на косата, на очи¬те, на чертите на лицето. Това поддържа духа и желанието им за живот.

Родените Скорпион

Склонни са да проявяват инат и консерватизъм, които бързо слагат своя печат и върху лицето. Едва след като се освободят от подозрението, че околните не ги одобряват, могат да разкрият младостта на душата си.

Родените Стрелец

Имат сили да философстват с часове и вероятно това ги подтиква да не обръщат внимание на външния си вид. С напредването на възрастта понякога изглеждат по-добре, отколкото на младини.

Родените Козирог

Първата им реакция е да се противопоставят на целия свят. Тогава мислят само за това дали ще имат сили да се справят със задачите, а не как ще изглеждат, когато ги осъществят. Може би защото по съдба им е дадено да изглеждат млади с нап¬редването на възрастта и да отлагат остаряването за неопределено бъдеще.

Родените Водолей

Те са неспокойни оптимисти, които обичат да общуват. Имат оригинални и привлекателни идеи, които създават за тях представата за хора, изпреварили времето си и в същото време – неподвластни нему.

Родените Риби

Склонни са да се люшкат от едната в другата крайност. Има моменти, в които никой не може да отгане годините им, защото са се поддали на еуфорията на една идея или са забили нос в неудовлетворителните резул¬тати от своя труд. Остаряването при тях може да се контролира и отлага само с положителни емоции.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара