Главният изпълнителен директор на круизната компания Celestyal, носител на редица награди и превърнала се в избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, Крис Теофилидес е обявен за Круизна личност на годината за 2022 на Seatrade Cruise Awards. Церемонията се проведе в Малага по време на най-голямото търговско изложение и конференция Seatrade Cruise Med.

Наградата „Seatrade Cruise Личност на годината” е за човек, надминала себе си в своя сектор или индустрия и който представя най-доброто в своята област и въплъщава ценностите, които Seatrade смята за основни.

Според Мери Бонд, директор на Seatrade Cruise, Крис Теофилидес е достоен носител на наградата поради своята устойчивост и силно лидерство, което е позволило на Celestyal да се превърне в лидер сред круизните кораби със среден размер и да достави автентични изживявания, основани на гръцките корени на компанията.

Бонд подчерта силните страни на Теофилидес в стратегическото планиране и привличането на финансиране, което позволява на Celestyal да осигури инвестиции, част от които са предназначени за обновяване на флота.

В една нормална оперативна година Celestyal допринася с над 100 милиона евро за местната гръцка икономика, като същевременно компанията е оценявана и за своето активно прилагане на устойчив туризъм. Пример за това е новата завладяваща персонализирана програма за крайбрежни екскурзии „Автентични преживявания“ (Authentic Encounters), която предоставя уникални практически изживявания на малки групи гости извън „утъпканите пътеки“, за да съхрани духа на местата, които Celestyal посещава.

По повод наградата, Крис Теофилидес каза: „Във време, в което постоянството на цялата круизна индустрия беше подложено на изпитание, да бъда удостоен с наградата „Seatrade Cruise Личност на годината“ за 2022 г. ме кара да чувствам смирение. Нашата индустрия има късмета да разполага с необичайно множество от изключителни професионалисти на всички нива. Да работя сред тях в стремежа ни да осигурим управление в бурни морета беше привилегия – да бъдеш признат и избран е огромна чест. Както с всички успехи в живота, днешното признание е екипно постижение и до голяма степен, е резултат от упоритата работа на страхотна група колеги в Celestyal и аз съм им благодарен за тяхната непоколебима страст и отдаденост.“

Celestyal Cruises бързо си изгради репутация и спечели признание като избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда. Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер гарантира истинско и уединено преживяване за пътниците. Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемството с истинското потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Награди

Между 2014 г. и 2021 г. Celestyal Cruises получи най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 14 златни, 9 сребърни и 5 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО” и “Принос към икономиката”. През декември 2018 г. и 2019 г. Celestyal Cruises получи наградата на редакторите на британското издание Cruise Critic за “Най-добро обслужване”. През февруари 2018 г. Celestyal Cruises получи 4 отличия на Cruise Critic.

През 2019 и 2020 г. Celestyal Cruises беше отличена за цялостния си принос в развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара