Екзотичната дива Manal El-feitury и Expose Team пренасят Лондон на сцената на City Stage с авторско шоу в стила на най-известните продукции на West End театрите.

На 17 май сцената на City Stage става арена на музикално-танцово преживяване с оригинална хореография и на някои от най-известните хитове на Beyoncé, Ed Sheeran, Jackson 5, Bruno Mars и още много с нови аранжименти. В шоуто ще пеят и танцуват на живо Манал Ел-Фейтури и Вирджиния Събева от X Factor Bulgaria, Неделяна Христова – Нел – от успешния български мюзикъл „Оркестър без име“ и артистите от Expose Team.

Спектакълът е разделен в три части – диско, винтидж прочит на поппарчета и парти, преливащо в горещ DJ set. Манал, която заедно с Expose Team е режисьор и продуцент на ONE NIGHT ONLY, използва целия си опит от лондонските мюзикъли, в които е участвала, както и невероятните си познания от сцени в Ню Йорк, в създаването на уникалната продукция.

Аранжиментите на парчетата са дело на DEXTER и Марко Сорентино, а в режисурата на ONE NIGHT ONLY се включва и звездата от сериала Откраднат живот Ралица Паскалева.

Човекът зад световноизвестния лондонски мюзикъл THRILLER LIVE Ейдриън Грант споделя за работата на Манал Ел-Фейтури: “Манал е артист, който може да направи практически всичко. Чистата ѝ любов и страст към изкуството превръща всичко, до което се докосне, в злато!”, а известният лондонски продуцент Марко Сорентино от Excellent Entertainment, когото очакваме в София през май коментира артистите от Expose Team: “Expose Team са сред най-впечатляващите артисти, които съм срещал по света!”

Билетите за ONE NIGHT ONLY се предлагат онлайн и на касите наEVENTIMhttp://bit.ly/EventimOneNightOnlyMayEPAYGO – Билети и Събития и EasyPay: http://bit.ly/EpayOneNightOnlyMay

Facebook Twitter Google+

0 Коментара