Поп-кралицата Мария Илиева зарадва най-верните си фенове с клубен концерт в Hacienda Beach-Лозенец. Всички нейни почитатели бурно я аплодираха, а чаровната изпълнителка пя повече от час и половина.

Hacienda_Maria Ilieva__ (3)

Тя вдигна градуса на настроението със своите хитове и изненада присъстващите с виртуозните си изпълнения. Публиката прие с истински овации и една по-различна версия на последния й хит „Нека вали“, който е откровен разговор със себе си, равносметка и ново начало през погледа на изживяната любов. Баладата се появи на пазара още през януари и веднага оглави родните чартове. Автор на аранжимента и оркестрацията е Боян Христов – O.Y.A.N., а по текста и музиката той работи с Мария.

Hacienda_Maria Ilieva_Poli Genova (2)_

Поп звездата смени две рокли в Hacienda и завърши участието си с българския евъргрийн на група LZ – „Обещай ми любов“. Сред най-върлите фенове на хитовата изпълнителка се оказа Поли Генова, която припяваше на своята колежка, а по-късно Мария я покани на сцената. В публиката до ранни зори се забавляваха Елена Брусарска и Боряна Баташова, които всяко лято почиват в Лозенец.

Hacienda_Maria Ilieva__ (4)

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара